Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

To jak dobrze rozumiem , to przez mixola ci cyl siadł ??? Bo jakoś jak mam mixola i porównywałem z Mobilem Racing 2t z 39 zl a mixol za 13 to w sumie się niczym nie różniło no tylko opakowaniem . A mam 2 te oleje i jakoś różnicy nie widziałem tylko ze na mobilu dziwny zapach z rana .

Niby jak porównywałeś? Kolor, zapach, smak? Bo nie wierzę ze skład chemiczny. :stuck_out_tongue:

No właśnie odwróciłem olej i przeczytałem jego sklad , i o dziwo wszystko jest takie samo .

No i gitara. W lato kupiłem orlen platinum za 25zł semi syntetic, i był taki brązowawy, a we wrześniu zwykły orlen semi syntetic za 12.50zł nawet butelka jest ta sama tylko naklejki zmienione, ale olej jest już czerwony. Kolega ma mobila i jest niebieski. Wszystko jeden chuj i moim zdaniem nie warto kupować Castrola czy mobila za 50zł. Ja najpierw wlałem tego platinum, a teraz wyjeździłem pół butelki tego orlena i mój zajechany rox nie stracił nic na osiągach. Co do stanu cyla albo komprechy się nie wypowiadam bo nie sprawdzałem. Ale ja polecam te orleny, bo kiłej też 2 butelki wyjeździł i mu nic nie było. Oczywiście te mixole to podobno lipa, ale już pół syntetyk z orlena jest chyba całkiem niezły.

Sory za OT, ale może właściciel coś z tego wywnioskuje dla siebie?

Kowal napisał:

Sory za OT, ale może właściciel coś z tego wywnioskuje dla siebie?

A jeśli nie to będzie ot=spam=warn? xD

nie, ja nie chce warna :frowning: warny są beee

Daniel, a ile ci nowy silnik kosztówał?

gotowy do podlaczenia z nowym cylkiem lzoyskami itd 500zl

Taa mixol to samo co castrol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zrób 1000 km na castrolu i na mixolu rozbierz cyl i zobacz stan to pogadamy, choćby ilość nagaru :lol: :lol: :lol:

no ale pomiędzy tym orlenowskim a mobilem czy castrolem za 50zł już nie ma takiej różnicy jak było z mixolem :wink:
no tylko ,że tańszy to półsyntetyk a droższy full, ale moim zdaniem do używanego motorka nie opłaca się lać full’a (chyba, że np. docieranie) :slight_smile:

wiktor24 napisał:

ale moim zdaniem do używanego motorka nie opłaca się lać full'a

W takim razie pozostaw to zdanie dla siebie :D
Ja tam wole nie oszczędzać :)

RudY napisał:

wiktor24 napisał:

ale moim zdaniem do używanego motorka nie opłaca się lać full'a

W takim razie pozostaw to zdanie dla siebie :D
Ja tam wole nie oszczędzać :)

Dobrze mówi :f Danielson oszczędzał :lol: :lol:

no taaak, ale nie che mi się marnować kasy na drogi olej
ale leje pół syntetyka Mobila ,racing 2T :smiley:

A ja pierdole i jezdze na orlenie 2t

mixola to ja leje do rometa i na razie żyleta :smiley:

mi piaggio seria prawie 10tyskm przejechalo na orlenie :smiley: nie mowcie ze mało bo nie wiem ile wczesniej mial xD a zatarl bo się skonczyl olej w dozowniku ;]

Danielson napisał:

a zatarl bo się skonczyl olej w dozowniku ;]

Tak zapewne dalej by jezdzil :D

na pewno xD choc on bez oleju trochę km zrobil :smiley: pamietam po tym zatarciu full sport zostal wjebany xD
Pojebany vertical

spuściłeś się na silnik??

siwy_fact napisał:

haha podobnie mu napisalem na gg xD

siwy_fact napisał:

to chyba od urodzenia bym musial zbierac xD