Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

Nie :wink: poprostu dokładnie plastik w każdym miejscu zmatowiłem :wink: A nie tylko przetarłem :stuck_out_tongue_winking_eye:

jeden huj tam xD

Jak zacznie odchodzic ci lakier to pogadamy :smiley:

a damik pitolisz ja cale zycie matuje byle jak i nie odpada mi lakier xD

speed tez za kazdym razem tylko tak zeby byl mat i nie bylo sliskie i się ladnie trzymalo

To kurwa po co ja tyle matowiłem xD

Pisali mi, że jak źle zmatowie to odpadnie po tygodniu i będzie schodziło od paznokcia xD

hahahahahah !!! to cie wkrecili xD

Borek też tyle robił :smiley:

no jak zmatowisz papierem 1500 to proste że zacznie odpadać xD ja spodni plastik matowiałem ponad 30minut to wszystkie ze 3 godz jak nic by było :stuck_out_tongue:
a jak mu zacznie odpadać to na przyszłość będzie miał nauczkę żeby bardziej się starać :stuck_out_tongue:

Danielson a jakim papierem matowałeś stary lakier i jakim po podkładzie :smiley: ?

ja swojego bws’a tez matowiłem gdzieś tyle co damik papierem chyba 600, albo 500 nie pamiętam dokładnie i podkład 800

Mi tam trochę zeszło na tym matowieniu czasu… Nie w 5 min, byle jak tylko dokładnie. Tak mi lakiernik mówił… :stuck_out_tongue_winking_eye:

A no mówił :smiley: 600 przeważnie się leci :smiley:

normanie 400 :slight_smile: podklad 800 :slight_smile: ale mam problem zalozylem dysze 90 i stozek mk i go zalewa ;o Musze iglice opuscic :wink:

złożyłeś? Jak tak to dawaj foty ;d!

Tylko jeszcze felgi od sr i będzie ok. Ale nie odpala. Pisac mi w serwisie bo mnie kurwica bierze !!

średnio mnie się to podoba

a mnie się jakoś nie podoba, ten wydech i stelaż.

jak dla mnie lajtowo ;p lepiej niż zielony. Tylko felgi pomaluj hmm… na czarno bądź biało no i końcówka wydechu też czerwona nie pasuje.

Dobrze będzie, tylko jak najszybciej pozbądź się tych felg lub przemaluj chociaż :wink: Stelamana mogłeś na czarno dać :wink: