Nie poprostu dokładnie plastik w każdym miejscu zmatowiłem
A nie tylko przetarłem
jeden huj tam xD
Jak zacznie odchodzic ci lakier to pogadamy
a damik pitolisz ja cale zycie matuje byle jak i nie odpada mi lakier xD
speed tez za kazdym razem tylko tak zeby byl mat i nie bylo sliskie i się ladnie trzymalo
To kurwa po co ja tyle matowiłem xD
Pisali mi, że jak źle zmatowie to odpadnie po tygodniu i będzie schodziło od paznokcia xD
hahahahahah !!! to cie wkrecili xD
Borek też tyle robił
no jak zmatowisz papierem 1500 to proste że zacznie odpadać xD ja spodni plastik matowiałem ponad 30minut to wszystkie ze 3 godz jak nic by było
a jak mu zacznie odpadać to na przyszłość będzie miał nauczkę żeby bardziej się starać
Danielson a jakim papierem matowałeś stary lakier i jakim po podkładzie ?
ja swojego bws’a tez matowiłem gdzieś tyle co damik papierem chyba 600, albo 500 nie pamiętam dokładnie i podkład 800
Mi tam trochę zeszło na tym matowieniu czasu… Nie w 5 min, byle jak tylko dokładnie. Tak mi lakiernik mówił…
A no mówił 600 przeważnie się leci
normanie 400 podklad 800
ale mam problem zalozylem dysze 90 i stozek mk i go zalewa ;o Musze iglice opuscic
złożyłeś? Jak tak to dawaj foty ;d!
Tylko jeszcze felgi od sr i będzie ok. Ale nie odpala. Pisac mi w serwisie bo mnie kurwica bierze !!
średnio mnie się to podoba
a mnie się jakoś nie podoba, ten wydech i stelaż.
jak dla mnie lajtowo ;p lepiej niż zielony. Tylko felgi pomaluj hmm… na czarno bądź biało no i końcówka wydechu też czerwona nie pasuje.
Dobrze będzie, tylko jak najszybciej pozbądź się tych felg lub przemaluj chociaż Stelamana mogłeś na czarno dać