wiem ze seryjne 100ccm zablokowane leci 95 wiec strzelam ze odblokowane kolo 100
Courte napisał:
50-tka 100 km/h? Miałem 3 50-tki i żadna 100 nie szła xD. No może Rieju z górki i z wiatrem xD
TZR po zmianie zębatek np. :P
Danielson napisał:
wiem ze seryjne 100ccm zablokowane leci 95 wiec strzelam ze odblokowane kolo 100
Więcej raczej ...
wiem ze ktos tam na wydechu yasunii cylko polini napedzie i gaźniku chyba 21mm wycisnal kolo 150
Znajomy na polini 110ccm, chyba yasuni C16 i wielu innych częściach leciał coś koło 140 Ale to już naprawdę strach się bać :-> Skuterem 140!
i w dodatku na wachaczu xD
Lepiej kupić moto 125 niż się bawić w piździki i jeszcze tuningi robić.
Jaki ze nudzilo mi się dzis to pomalowalem plastiki w bw’się i stelaz wzmocnilem (poprzeczka) i pomalowaqlem kape. Jutro kumpel mi przywiezie mojego odnowionego tecnigasa przyjdzie paczka z mielocha i go zloze
foty
Nie patrzec jest kilka malych zaciekow ale to dlatego ze po ciemku małowalem xD
A zmatowiłeś i dałeś podkład ?
Miał ci kolega polerkę kapy robić z tego co pisałeś…
ale nie chcialem polerki kapy zajal się tłumikiem
Damik. tak matowilem i dalem podklad
Jasiu226 napisał:
Miał ci kolega polerkę kapy robić z tego co pisałeś...
x2
Wmiare ładny ten czerwony wyszedł choć polerka przekładni lepsza by była
daMik napisał:
A zmatowiłeś i dałeś podkład ?
Pewnie nie :D dnia na bank by nie starczyło :D ! Więc czerwony pokrył zielony co dało nam 2 tygodnie i odpdnie :D
co ty wiesz Chlopczyku :) zmatowienie odtluszczenie podklad zmatowienie podkladu baza 2x klar 2x razem 1h roboty xDwilus88luki napisał:
Pewnie nie :D dnia na bank by nie starczyło :D ! Więc czerwony pokrył zielony co dało nam 2 tygodnie i odpdnie :D
Danielson napisał:
co ty wiesz Chlopczyku :)
Tu mam strasznie dużo do powiedznia (bez chwalenia się) :D Chesz fote papierku skoncznia szkoły lakierniczej ? :D
Żadnego podkładu nie było widać to gołym okiem :D
Dalej się będziesz sprzeczał :D ?
tez mogę kupić "papierek"wilus88luki napisał:
Chesz fote papierku skoncznia szkoły lakierniczej ? :D
Pomalowalem wszystko tak jak miao byc. speed kiedys tez bym tak małowany (niebiesko) i się dluuuugo trzymało bez zadnego ale
Danielson napisał:
tez mogę kupić "papierek"
Nie bede się kłócił :D Ustąpie młodszemu
Co wy od niego chcecie ja też bym to wszystko w jeden dzień pomalował ale nie w takiej temp. latem to bym zdążył bez problemu. Aha daniel klar się nakłada na prawie suchą bazę i tak samo bazę na podkład nawet podkład na całkiem suchy bo się go jeszcze szlifuje jak potrzeba
podklad dalem rano potem na groby jak wrocilem zmatowilem pomalowalem reszte
Co wy wiecie o zabijaniu
Mi matowienie zajęło 6 godzin ja nie wiem jak Ty to tak szybko zrobiłeś xd
o kurwa xD to ty chyba pol plastiku zjechales xDdaMik napisał:
6 godzin