On sporo tą maglą jeździ i to na full sporcie więc obroty też kreci wyższe i się nagrzewa bardziej ..
a ja serie mam?
też full sporta... -.-
i Jasiu226, też full sporta miał bodajże..
wszystkim się trzyma tylko Twojemu koledze nie, dziwne.
On sporo tą maglą jeździ i to na full sporcie więc obroty też kreci wyższe i się nagrzewa bardziej ..
A ja nie wiem co ty tam macz czy w ogóle coś masz bo mi to powiewa
Mówie jak było
to psikne caly i się okaze ale to jutro dzis mi się nie chc xD ale cylka nie muszę wyciagac??
Danielson, ja nawet wariatora i paska nie zdejmowałem tylko gazetą zabezpieczyłem żeby tam farba się nie dostała. a cylinder zabezpiecz tyle żeby tam do środka farba się nie dostała i do skrzyni korbowej też żeby nie wleciało
a z ramy wyciagales go ?
no raczej dniel bo to się nie da z silnikiem w ramie
Danielson, no raczej, i koło też odkręcałem, śrubę poluzuj jeszcze jak silnik będzie w ramie bo potem może być gorzej z odkręcaniem
siwy_fact, no jakby się uprzeć to by się dało ale jak by to wyglądało po malowaniu i co przy okazji jeszcze by było w farbie to … xD :lol:
łatwiej, szybciej i wygodniej jest wyciągnąć silnik
dobra ale to jutro bo dzis ni huja nic mi się nie chce ;DxD
Lepiej przed malowaniem zabezpieczyć folią i jakąkolwiek taśmą przymocować daMik, skoro ty się sprzedawcy posłuchałeś, to nie ma się czemu dziwić pewnie lakier droższy, ale nie najlepszy
Danielson napisał:
dobra ale to jutro bo dzis ni wacuś nic mi się nie chce ;DxD
do kosciola nie chodzew na reliie nie chodze bierzmowany nie jestem :D trasfiles xD wiec mogę robic jutro xDCourte napisał:
Ty bezbożniku ;D
Danielson napisał:
do kosciola nie chodzew na reliie nie chodze bierzmowany nie jestem :D trasfiles xD wiec mogę robic jutro xDCourte napisał:
Ty bezbożniku ;D
On speeda 100 przecież kupuje i robi tak jak tego co miał :mrgreen:
daMik napisał:
On speeda 100 przecież kupuje i robi tak jak tego co miał :mrgreen:
Spokojnie znając jego to jeszcze 20 razy zmieni zdanie ;D :lol:
Bd mial kase bd myslal. Ale nie ukrywam ze chciałbym speeda 100ccm zrobić na takiego samego
A speed 100 jakie ma osiągiż
w seri z 100 poleci a ja chce cyl polini 112ccm do niego yasuni i kompletny naped i gaźnik 19/21 i wyjebanie lata wtedy xD ale to dalekosię zne plan
100 - 100 ? ;D
Toszto 50 leci 100
50-tka 100 km/h? Miałem 3 50-tki i żadna 100 nie szła xD. No może Rieju z górki i z wiatrem xD