Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

nie ! stelaz taki będzie. felgi moment najpierw musi mi się udac go odpalic… i musi normlanie jezdzic

no ładnie pomalowany :slight_smile:

aha doweidzialem się ciekawej rzeczy. DR evo ma przejechane dokladnie 22500km ;O wsadzilem palec w otwor od wydechu i … ? na boki tloczek lata xD do wymiany hcyba co ?

no co ty to ci przelata jescze 10k km :smiley: co tam ze lata :smiley: to tylko tłok :smiley:

haha xD nie no jutro wyciagne silnik. Chyba ze ktos ma sposob zebny odkrecic w bwsię cylinder b ez wyciagania z ramy?? :smiley: i małossiego założę

poodkręcaj plastiki te tylne aby dojść do cyla :stuck_out_tongue: no chyba że w jakiś sposób rama przeszkadza …

mniej roboty z wyjęciem silnika niż z kręceniem plastików a dojście 100000000000000razy wygodniejsze

no wiesz zależy w jakim skuterze np. w moim mniej roboty jest przy wykręceniu kufra i ewentualnie jakiś 2 plasticzków bo z wykręceniem silnika u mnie są duże problemy tzn ogólnie żeby go odkręcić to ok bo to 2 śruby ale później odłączyć węże i kable które do niego idą to ciężko :-/

Bez problemu cylinder zdejmiesz bez wyciagania silnika, zdejmij plastiki i bak i masz wszystko na wierzchu bo ja tak sciagałem.

Dzieki siwy jutro się tym zajme bo na dzis jestem umuwiony :slight_smile: A to moglo przez to tez nagle spasc predkosc z zamkniecia licznika do 55 km/h ? bo ni huja więcej nie szedl i nie byl az taki mocny jak na 70ccm

[ Dodano: 04-11-2009, 12:05 ]
airsal racing?? co wy na to ?

Dobry cyl … dość mocny jakość jest dobra i ja jak bym miał wybierać to właśnie chyba aristala ponieważ jest tani i dobry :wink: Możesz też popatrzeć coś ze stajni Polini bo cylki poliniego nadają się do Stuntu :wink:

a to nie masz małossiego??

Danielson powiem Ci że jesteś pojebany!

Masz malossi sporta chcesz airsala racing bo ?

Jeśli już to sport pro kurwaa !

Ale on czasami nie ma dr evo :?:
No jak po co racing … ?? chce mocniejszego a tego i tak musi wymienić :stuck_out_tongue:

Adverion nie czytasz uważnie :stuck_out_tongue: Danielson dostał malossi sporta do szlifu od daMika

Aha w takim razie przepraszam … Po prostu nie chciało mi się czytać xxx postów do tyłu :stuck_out_tongue:
W takim razie daMik DOBRZE PISZE :!:

IMO to po prostu chce mieć mocniejszy skuter :sunglasses: :roll:

:shock: :roll:

Bardziej stunti

NIE !!! Poprostu nie ma żadnej szlifierni w okolicach 50km odemnie ;( wiec jestem zmuszony nowy kupić. zobacze moze to będzie seria moze airsal zastanawiam się

To wyślij komuś z forum niech zrobi szlif i odeśle…