to gitara, rób to rób. nie mogę doczekać fot złożonego sima ;d
No to powiem wam że dziś kupuje przednie zawieszanie na 2 tarcze fakt, ze nie nie nawiercane ale do Simsona więcej nie potrzeba i zawieszanie jest w komplecie z felgami aluminiowymi 17"
Oczywiście po regeneracji będą w stanie idealnym bo one są tylko zaniedbane.
Oo… nie widziałem nigdy wcześniej simka z 2 tarczami z przodu.
Cały czas coś kupujesz to teraz składaj to .!
Jeszcze trochę nakupuje ale koła i zawieszenie jutro są do mnie wysyłane. Także w końcu można będzie się wziąć za jakiś powolny montaż Simsona. Skrzynia korbowa i kanały po pełnym portingu wyrównaniu progów zostanie wypiaskowana tak samo jak kanały płuczące w cylindrze jak to się stosuje w wyczynach na tor. Zostało jeszcze kupić siedzenie, stacyjkę i kilka drobiazgów do silnika.
Skoro robisz go na tip top nie myślałeś żeby zrobić LC :?:
dużo więcej, zbędnego pierdolenia się
Nie AC jest lepsze ładnie wygląda w Simku jednak. Będzie wypad do poznania na pomiar na hamownie. Do Mielocha jest tylko 133km także runda jak na lato idealna. trzymając 70km/h przy 7,5tys. LC nie robię bo włożyłem wcześniej kasę w cylinder i szkoda by jej było.
to jak będziesz składał rób dużo fot jestem bardzo ciekawy
cylek można sprzedac zawsze :lol:
Niestety stan kół jest bardzo dobry czego nie mogę powiedzieć o tarczach które chcę oddać do przetoczenia i możne jeszcze porozmawiam z kilkoma osobami może podjęli by się operacji ponawiercania tych tarczy.
czy ja wie czy jest sens ja nawiercać ? stopali tym siękać nie będziesz, myśle że nie będzie się az tak bardzo grzać
a pompa hamulce od peugeota nie ??
Poszukam tarcz o takim rozstawie śrub bo mogą mnie wyjść tanienie 2x używane tarcze z jakiegoś skutera niż przetoczenie tych.
Chłopaki zapomniałem wam pokazać spawaka którego mam już od października
Zawieszenie
Jutro rozbieram i zawożę do piaskarni
przez te pierdolone meble nie widać było, że up jest
no ładnie ładnie
wydech poezja normalnie
no wydeszek lalunia
Ładny ten wydech
na jakiejś bazie robiłes ten wydech ??
czy tylko tak dla wyglądu
Ja wydechu nie robiłem źleciłem tą prace. Był robiony pod Simsona. Po świętach graty będą do odbioru i składam ramę. Oj mod mod taki święty a 2xPP
Piękny wydech. Dudi robił? :mrgreen:
Panowie Dzisiejszy UP którym popchnie trochę prace do przodu. Odebrałem ramę z kołami z małowania proszkowego. Zapłaciłem 70zł za malowanie za piaskowanie 160zł, ponieważ na felgach był uparty lakier.
Tak Dudi wydech robił.
Nieźle to wygląda