Simson s51 by Przemas92 77/6/2/2M 80%

to gitara, rób to rób. nie mogę doczekać fot złożonego sima ;d

No to powiem wam że dziś kupuje przednie zawieszanie na 2 tarcze fakt, ze nie nie nawiercane ale do Simsona więcej nie potrzeba i zawieszanie jest w komplecie z felgami aluminiowymi 17"

Oczywiście po regeneracji będą w stanie idealnym bo one są tylko zaniedbane.

Oo… nie widziałem nigdy wcześniej simka z 2 tarczami z przodu.
Cały czas coś kupujesz to teraz składaj to .! :smiley:

Jeszcze trochę nakupuje ale koła i zawieszenie jutro są do mnie wysyłane. Także w końcu można będzie się wziąć za jakiś powolny montaż Simsona. Skrzynia korbowa i kanały po pełnym portingu wyrównaniu progów zostanie wypiaskowana tak samo jak kanały płuczące w cylindrze jak to się stosuje w wyczynach na tor. Zostało jeszcze kupić siedzenie, stacyjkę i kilka drobiazgów do silnika.

Skoro robisz go na tip top nie myślałeś żeby zrobić LC :?:

dużo więcej, zbędnego pierdolenia się :smiley:

Nie AC jest lepsze ładnie wygląda w Simku jednak. Będzie wypad do poznania na pomiar na hamownie. Do Mielocha jest tylko 133km także runda jak na lato idealna. trzymając 70km/h przy 7,5tys. LC nie robię bo włożyłem wcześniej kasę w cylinder i szkoda by jej było.

to jak będziesz składał rób dużo fot :stuck_out_tongue: jestem bardzo ciekawy :slight_smile:

cylek można sprzedac zawsze :lol:

Niestety stan kół jest bardzo dobry czego nie mogę powiedzieć o tarczach które chcę oddać do przetoczenia i możne jeszcze porozmawiam z kilkoma osobami może podjęli by się operacji ponawiercania tych tarczy.

czy ja wie czy jest sens ja nawiercać ? stopali tym siękać nie będziesz, myśle że nie będzie się az tak bardzo grzać :slight_smile:

a pompa hamulce od peugeota nie ??

Poszukam tarcz o takim rozstawie śrub bo mogą mnie wyjść tanienie 2x używane tarcze z jakiegoś skutera niż przetoczenie tych.

Chłopaki zapomniałem wam pokazać spawaka którego mam już od października

Zawieszenie

Jutro rozbieram i zawożę do piaskarni

przez te pierdolone meble nie widać było, że up jest :stuck_out_tongue:

no ładnie ładnie

wydech poezja normalnie :stuck_out_tongue:

no wydeszek lalunia

Ładny ten wydech :wink:

na jakiejś bazie robiłes ten wydech ??

czy tylko tak dla wyglądu

Ja wydechu nie robiłem źleciłem tą prace. Był robiony pod Simsona. Po świętach graty będą do odbioru i składam ramę. Oj mod mod taki święty a 2xPP

Piękny wydech. Dudi robił? :mrgreen:

Panowie Dzisiejszy UP którym popchnie trochę prace do przodu. Odebrałem ramę z kołami z małowania proszkowego. Zapłaciłem 70zł za malowanie za piaskowanie 160zł, ponieważ na felgach był uparty lakier.

Tak Dudi wydech robił.

Nieźle to wygląda :slight_smile: