I jak tam obrotomierzł
Siemka
Coś się ruszyło. Myślę że te 2 fotki wiele wam rozjaśni.
co się kurwa stało?? kanał wydechowy wygląda jak pociągnięty palnikiem a w komorze jest tyle nagaru że ja się pytam co tam się stało??
Kanał wydechowy jest nad spawany pod mocowanie tłumika jak w skuterach a kartery mają tyle nagaru bo są stare jak będę miał je już w domku zrobi się polerkę i będzie jak nowe. Czy wy musicie się takich szczegółów dopatrywać? Nie widać że kanały płuczące w karterach są znacznie większe i że żeberka chłodzące są dospawane?
a no widać widac
Cylinder i głowica pójdą do piaskowania, kartery wypoleruję wydech także więc będzie git maszyna
Coś ruszyło w pracach?
Norvid ??
wrona, jest z nami od dłuższego czasu tu
własnie tak se czytam jego posty , i w pierwszym napisał że to on , kij że juz samym faktem zarejestrowania , złamal regulamin za multikonto i powinien być ban ale się powstrzymam… owiele nie będzie pisał głupot
Witam Długo długo nic się nie działo. Dziś doszła do mnie paczka w której jest nowy wał poprzedni sprzedałem gdyż potrzebowałem pieniążków a tylko leżał i się marnował także zakupiłem nowy.
to oryginalny kosz do simsonaż
składaj to w końcu !!!
skłądaj to !
To nie jest org kosz sprzęgła simsona ten jest nowy ale fabrycznie odchudzany. Co do składania to zacznę składać jak zrobię piaskowanie ramy, dostanę ramę z małowania proszkowego, wytoczę tulejki ramy z poliamidu i oddam do lakierownia blachy. No ewentualnie złożę na starych blachach które długo nie zagoszczą w nowej ramie. Nie każdy robi na mam wszy i nie rosnę. Zamówiłem także przełączniki od skutera Peugeot Speedfight
No to UP-ik
http://www.youtube.com/watch?v=FlfbDKjqOiM
Zdobyłem blachy w wyczynowym pomarańczowym z focusa ST
W grudniu rama idzie do piaskowania i małowania proszkowego.
Powoli koniec
wygląda to sympatycznie
Ooo gotówki na to poszło Czekamy na efekty
fajny obrotek no ja nie mogę doczekać się efektów końcowych
No trochę to trwa. Piaskowanie ramy i aluminiowych felg od rg80 koło 150zł zapłacę do tego proszkowe malowanie ramy i felg też koło 100zł będzie no i jeszcze wizyta u spawacza bo trzeba ramę naprawć w jednym miejscu zaspawać i oszlifować potem wywiercić, przebić numerki ramy bo się nie zgadzają. No i po tym można zacząć stawiać Simsona na kołach. No i jeszcze dokupić. klamki od Peugeot-a i jakieś ładne Gripy
o japier.dole ty go do wiosny nei skończysz : D