Simson s51 by Przemas92 77/6/2/2M 80%

Mafioz napisał:

żeby znowu się nie zatarł xd

hehe żeby zdążył nakręcić filmik "on board" :ppp

teraz to to dopiero będzie latać.

Siemanko

Simek złożony, odpalony mam filmik ale nie z jazdy muszę kogoś zwerbować żeby nakręcił.

Do zrobienia jest jeszcze kupienie dętku bo gume złapałem, skrucenie łańcucha, wymiana łożyska w kole, założenie w końcu tego Dellorto i będzie filmik z jazdy. Na razie zadowolcie się tym

http://www.youtube.com/watch?v=SWetVfSMh5E

Wkręca się lepiej niż huska ? :stuck_out_tongue:

W ogóle … dotykasz ją jeszcze ?

No to będzie zapier… :slight_smile:

ale ogień

a z optyki cos będzie ?? :stuck_out_tongue:

noras093 napisał:

a z optyki cos będzie ?? :P

nełony -,- bedom :d

Ludzie żadne nełony ładne porządne malowanie u lakiernika nie tak jak co niektórzy szprejami wala fuszerę.

ja znam takich co walkiem małowali motur… :frowning: :smiley:

noras093 napisał:

ja znam takich co walkiem małowali motur... :-( :mrgreen:

Był nawet jeden taki na forum :P

Simek będzie ładnie doprowadzony po kolei. Silnikowi brakuje tylko gaźnika. Potem wiązka elektryczna z lampami i przełącznikami potem małowanie. Obecnie myślę pomalować kierownice na czarno ponieważ, rdzewieje. Z nowym malowaniem będzie nowe obicie kanapy możliwe że nawet w skórze, nowe opony, wypolerowane obręcze felg.

Simek w miarę ogarnięty i jest film z jazdy http://www.youtube.com/watch?v=C_x_C7D92xY

no super chodzi, słychać tę moc drzemiącą w silniku

Siema simson jeździ ale zaczoł ślizgać się łańcucha skróciłem i jest już sztywno zostało tylko kupić spinke łańcucha. Na dniach kończę docieranie wybijam tuleje i końcowe poprawki. W między czasie szukam cylindra LC zatartego aluminiowego najlepiej s6r. Biorę się powoli za gruby projekt ale to potrzeba czasu. Niedługo także kartery pujdą do spawania i nadspawania kanałów.

To rób ten gruby projekt :smiley: Powodzenia Ci życzę :smiley:

te kartery idą do tego spawaniaż

Odezwij się do mnie na GG w sprawie cylka. 7526676 :smiley: Może jakoś ubijemy interesa xd

Cylek zakupiony kupiłem Malossi MHR Replice do Peugeot-a LC zatartą za 60zł+ przesyłka

daj jakieś foty tego cylka jak się prezentuje.

Siema

Dzisiaj porobiłem ogólne przymiarki ile trzeba nad spawać kartery żeby założyć taki cylinder i ile trzeba roztoczyć otwór na cylek.Otwór będzie roztaczany na 53mm

Tutaj widać ile trzeba nad spawać kartery żeby wsadzić cylek