Simson s51 by Przemas92 77/6/2/2M 80%

Drugi filmi doregulowałem zapłon http://www.youtube.com/watch?v=yiYQPQCtWFY lukać szczególnie na kolanko

Trochę kiepska jakość filmu, ale widać że kolanko ładnie czerwone xdd no teraz jakby lepiej trochę już :smiley:

Biedne kolanko, tak go męczysz

kurde :shock: jak to chodzi :shock:

gratulacje :smiley: kręc film lepiej z jazdy a nie :smiley:

chociaz troszkę mułowaty :lol:

Ile to tera ma tak mniej więcej kucy ? i Jak będziesz docierać sima ?

Zapłon jest jeszcze do regulacji gaźnik też trzeba wyregulować ostatecznie powinno być MEGA. Nie wiem ile ma kucy ale to jest 50cc a docierać go nie zamierzam pizda od początku do końca.

ile to może kręcić obrotów? :shock: :mrgreen:

Weź tym wreszcie zacznij jeździć :smiley:

Już śmigałem ale od drań odkręciła mi się śruba regulacji biegów i straciłem resztę biegów oprócz jednynki a co oznacza kat na 1. Ale udało mi się już załączyć 3 ale nie staczyło drogi. Co do obrtoów chcę jakieś 11-12 tys obr/min.

Mam gaźnik czekam tylko na kit do montarzu i zakłądam go

Jakość zdjęcia nie najlepsza ale i tak prezentuje się ładnie.

Gaźnik niczemu sobie. Masz zamiar spawać wydech specjalnie pod ten cylinder ?

Wydeszek mam na oku pod 70cc strojony na 11300 obr/min więc wystarczy podrasować obecny cylinder szlif na 60cc i bedzi śmigać bardzo ładnie tylko że z niskim dołem. Jak zrobię 80cc będzie ładny duł i super góra na tym wydechu.

chwila i z adverionem na swojej rs będziesz mial na noc ;p

Siema koxy. Kupiłem dzisiaj wydech od dudiego strojony na 11300 i skrzynię 5b z przebiegiem 500km za 500zł.

wstawiaj foty bo jestem ciekawy jak to się prezentuje.

Siema

Doregulowałem zaplon mac już ma trochę nawet stunciłem a to dowód jak chodzi :smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=RNUx_9mccps

Dostałem foto wydechu który do mnie idzie

Kozakowy :slight_smile:
Fajną ma kierownice :o I linka gazu pociągnięta perfekcyjnie :smiley:

Zarąbisty ten wydeszek, widać że dobrze wykonany.

No wydeszek będzie extra :wink:

No i już się ładnie wkręca :stuck_out_tongue:

czy mi się wydaje czy tam jest LC ?