RoxXxI by mateuszpasiu.

Borek02, to na razie jest założone na przymiarkę, bo niedługo ściągam felgi do małowania, więc się wszystko ładnie wymyje :wink:

Jedyne czego tu brakuje to nakładki na siedzenie pasazera :smiley: A wkoncu jaka opcja małowania wybrana zostałaż?

Pierwsza, i felga prawie cała będzie czarna, jedynie będzie zrobiony taki pomarańczowy natrysk na gwiazdę :slight_smile:

ja mialem pierwszy te manetki :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: hehe
szkoda ze nie dales zdjecia boku jak teraz wygląda dupcia roxa po założęniu predluzki

Wszystko w swoim czasie :slight_smile: Teraz roxx jest bruuudnyyy :smiley: więc nie będę go takiego na forum wstawiał :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 02-03-2009, 22:08 ]
Mały Up, Kupiłem sobie stożek coś podobnego do Revo S-Type ale to nie on… :smiley:

tak chodzi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c4CG4lSc-Og[/youtube]

Nie zwracać uwagi na moje “laczki” xDDD

całkiem całkiem ale mam wrażenie że mój ładnej chodzi :stuck_out_tongue:

siwy_fact napisał:

całkiem całkiem ale mam wrażenie że mój ładnej chodzi :P

Możliwe :D ale na filmie nie słychać do końca jak on chodzi ;]]

NoNo całkiem przyjemny dźwięk :]
Ciekawe jak z dłuższymi trasami …

P.S. Fajne laczki :smiley:

Jeździłeś już ze stożkiem? Może i się mylę ale słyszę, że jak mu odpuścisz a potem dodasz gazu to reakcja na odkręcenie przepustnicy jest opóźniona. Nie wiem czy wyraziłem się jasno, wiesz o czym mówię? Odkręcisz gaz a koło się porusza sekundę później niż normalnie. Ja tak miałem jak u siebie założyłm stożek. W mieście na krzyżówkach czy przy wyprzedzaniu to jest strasznie denerwujące. Chyba to jeszcze nie ten setup na stożka.

Poluki, zauważ że film jest zwolniony… :stuck_out_tongue: Nie wiem czemu tak jest ale tak jakby dzwięk jest prędzej niż obraz :lol: ogólnie to ładnie idzie i na manetkę reaguje momentalnie ;]]

a co z tłumikiem? będziesz zmienial?? bo TT jest slaby

a dysze dałeś większą??

pns, nie będę bo za rok 18 mam więc wiesz… Taki mi starczy… ;]

siwy_fact, nie, idzie na seryjnej…

Gdzie kupiłeś taki filtr zapodaj linka najlepiej dzwięk jest śliczny podoba mi się :stuck_out_tongue:

Red-raider, hmm… ja to kupiłem w moim mieście… za 30 parę złotych :smiley: nie wiem w ogóle jaki to jest model bo nie pisze na pudełku :smiley:

no ale na storzku chodzi lepiej wedłyg mnie :smiley: fajne masz kapcie :stuck_out_tongue: i jak cos w osiagach się poprawiło :?:

karp, powiem Ci ze osiągi są takie same może te 2 km/h leci więcej… Ale przyśpiecha to tak do 40km/h to torpeda jak na ten bardzo mały setup :smiley:

Bardzo podobny do tego BGM z s&D i tego revo s-type ale 30zł a jak z wykonaniem ?

Red-raider, wykonanie dobre, gąbka w środku starannie położona, obudowa masywna, także nie jest zły :slight_smile:

no to czyli za te 30zł się opłacało a dużo głosniejszy się stał :?: