Borek02, to na razie jest założone na przymiarkę, bo niedługo ściągam felgi do małowania, więc się wszystko ładnie wymyje
Jedyne czego tu brakuje to nakładki na siedzenie pasazera A wkoncu jaka opcja małowania wybrana zostałaż?
Pierwsza, i felga prawie cała będzie czarna, jedynie będzie zrobiony taki pomarańczowy natrysk na gwiazdę
ja mialem pierwszy te manetki
hehe
szkoda ze nie dales zdjecia boku jak teraz wygląda dupcia roxa po założęniu predluzki
Wszystko w swoim czasie Teraz roxx jest bruuudnyyy
więc nie będę go takiego na forum wstawiał
[ Dodano: 02-03-2009, 22:08 ]
Mały Up, Kupiłem sobie stożek coś podobnego do Revo S-Type ale to nie on…
tak chodzi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c4CG4lSc-Og[/youtube]
Nie zwracać uwagi na moje “laczki” xDDD
całkiem całkiem ale mam wrażenie że mój ładnej chodzi
siwy_fact napisał:
całkiem całkiem ale mam wrażenie że mój ładnej chodzi :P
Możliwe :D ale na filmie nie słychać do końca jak on chodzi ;]]
NoNo całkiem przyjemny dźwięk :]
Ciekawe jak z dłuższymi trasami …
P.S. Fajne laczki
Jeździłeś już ze stożkiem? Może i się mylę ale słyszę, że jak mu odpuścisz a potem dodasz gazu to reakcja na odkręcenie przepustnicy jest opóźniona. Nie wiem czy wyraziłem się jasno, wiesz o czym mówię? Odkręcisz gaz a koło się porusza sekundę później niż normalnie. Ja tak miałem jak u siebie założyłm stożek. W mieście na krzyżówkach czy przy wyprzedzaniu to jest strasznie denerwujące. Chyba to jeszcze nie ten setup na stożka.
Poluki, zauważ że film jest zwolniony… Nie wiem czemu tak jest ale tak jakby dzwięk jest prędzej niż obraz :lol: ogólnie to ładnie idzie i na manetkę reaguje momentalnie ;]]
a co z tłumikiem? będziesz zmienial?? bo TT jest slaby
a dysze dałeś większą??
pns, nie będę bo za rok 18 mam więc wiesz… Taki mi starczy… ;]
siwy_fact, nie, idzie na seryjnej…
Gdzie kupiłeś taki filtr zapodaj linka najlepiej dzwięk jest śliczny podoba mi się
Red-raider, hmm… ja to kupiłem w moim mieście… za 30 parę złotych nie wiem w ogóle jaki to jest model bo nie pisze na pudełku
no ale na storzku chodzi lepiej wedłyg mnie fajne masz kapcie
i jak cos w osiagach się poprawiło :?:
karp, powiem Ci ze osiągi są takie same może te 2 km/h leci więcej… Ale przyśpiecha to tak do 40km/h to torpeda jak na ten bardzo mały setup
Bardzo podobny do tego BGM z s&D i tego revo s-type ale 30zł a jak z wykonaniem ?
Red-raider, wykonanie dobre, gąbka w środku starannie położona, obudowa masywna, także nie jest zły
no to czyli za te 30zł się opłacało a dużo głosniejszy się stał :?: