RoxXxI by mateuszpasiu.

Witam.

Aerox jest z 2002 roku. Przeprowadzony jest w nim mały tuning wizualny jak i mechaniczny.

Tuning optyczny:
-manetki
-malowanie
-car audio
-nóżka boczna
-lampa tylna diodowa
-lusterka łezki
-jakieś tam naklejki
-nadkole BCD
-Reflektor przedni Quatro Optic czarny

Tuning mechaniczny
-komin Leo TT
-raczej coś jeszcze :smiley:

Zdjęcia po dotychczasowych przeróbkach:

Ferie zimowe tuż tuż więc będą jakieś małe wzmianki w optyce, w mechanice raczej już nic nie bedę robił ponieważ osiągi mnie zadowalają (ok. 100km/h). Jestem w trakcie poszukiwania podnóżek pasażera(“trójkątów”).

UWAGA! TEN TEMAT ZASTÊPUJE TYMCZASOWO MÓJ STARY TOPIC. TAMTEN TEMAT ULEGŁ USZKODZENIU. PROSZÊ O NIE DAWANIE OSTRZEŻENIA PONIEWAŻ WSZYSTKO UZGODNIONE Z KRUCZKIEM!

Wez cos zrób z tymi szarymi plastikami bo wyglądają obleśnie :stuck_out_tongue:

SiWy, te szare plastiki będą wywalone, po są popękane :wink: szukam innych i maluje we ferie na czarno :wink: mam dwie koncepcje co do felg…

I:

II:

Jak dla mnie to ta pierwsza propozycja jest lepsza.

II !!! II !!! BLACK !!! :smiley: Będzie fajnie grało w tymi czarnymi plasticzkami ;]

No ja myślę nad tą pierwszą bo w tej pierwszej jest tylko ta gwiazda z zewnątrz na ten pomarańcz a reszta czarne…

I owiele razy lepsza . :sunglasses:

Nitro Naked napisał:

I owiele razy lepsza . 8-)

któraż? :D :D druga czy pierwszałóż :D

Ja bym zrobil druga ale to dlatego iż albowiem poniewaz nie inaczej poprostu i tak masz caly skuter w kolorze zlotym to chociaz felgi niech się oddcinaja i beda czarne.

Według mnie lepsza jest pierwsza propozycja, skoro obręcze są czarne. I będą się takie fele dobrze komponować z resztą sqta, kiedy już pomalujesz te trójkąty na czarno :wink:

No tak jak napisałem wyże tylko ta gwiazda z zewnątrz będzie na pomarańcz, reszta felgi na czarno.

Mi się kompletnie to nie podoba. W koncu to twoj skoter rob jak chcesz. Ale ja bym widzial tak: Czarne fele + polerka rantow.

ja popieram borka02 :stuck_out_tongue:

mateuszpasiu napisał:

Nitro Naked napisał:

I owiele razy lepsza . 8-)

któraż? :D :D druga czy pierwszałóż :D

Pierwsza Zadko spotykane sa tak małowane felfi i super-ekstra wygląda

ja bym dał te pierwsze fele ale to i tak nie zmieni faktu ze to będzie zwykły rox, proszę bądz oryginalny i lepsiejszy niz inny posiadacze roxów i zrób customa ,please chciałbym kiedyś zobaczyć ,innego" roxa

Zobaczymy, jeszcze mam dwa tygodnie na przemyslenie… :smiley:

A jaką radzicie przedłużkę?

Revo
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?cPath=1_41_585&products_id=2258&osCsid=52d8cf0d516a095644cb51503254e381

czy IGM 40mm??

http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?cPath=1_41_585&products_id=1135&osCsid=52d8cf0d516a095644cb51503254e381

Nie ma zdjec ale Revo lepsza jak dla mnie :slight_smile:

Sorki, już są linki :slight_smile:

Revo ladniejsza bardziej widoczna z pukty optycznegoi wygląda na bardziej wytrzymało kupuj Revo. Sam kupie ta Revo. :slight_smile: ale trosze pozniej :slight_smile: :idea:

Kupuj Revo, najlepiej w carbonie :wink: