RoxXxI by mateuszpasiu.

Jak za 30zł to na prawdę git

mateuszpasiu, toż daj większa dysze bo dziurę w tłoku wypalisz!! :stuck_out_tongue:

dlaczego ma wypalić dziurę skoro dostaje więcej powietrza i nic więcej ??

karp, no tak trochę głośniej chodzi, ja i tak bez waty w tłumiku jeżdżę, a ze stożkiem dźwięk stał się przyjemniejszy :wink:

siwy_fact, nie sądzę żeby coś się stało ponieważ dostaje niewiele więcej powietrza niż wcześniej, skręciłem mu powietrze na gaźniku, ale pomyślę nad tą dyszą, jeżeli już to jaką mam wsadzić?? To może jutro bym kupił :wink:

powiedz jaką masz seryjną ale tak około 80-85 byś musiał wsadzić

weź spróbuj przejechać się we dwie osoby pod górkę to zobaczysz jak ci się będzie dławił :slight_smile:

siwy_fact, ok jutro mam akurat trasę, we dwóch z kumplem pojedziemy :smiley: to zobacze jutro i może wymienie tę dyszę :slight_smile:

Trochę odkopię ale co tam :smiley:
Pasiu tam na ostrowskiej kupowałeś stożek ? :stuck_out_tongue:
Nie wiedziałem, że takie cuda tam mają :stuck_out_tongue: Ja tam czasami jak komuś robię skuter kupuję pierdoły typu rolki, klocki itp :stuck_out_tongue: Ale nigdy tam się nie przyglądałem co oni tam mają xD

KruczeK, nie na ostrowskiej, na targowisku w husqarnie ( czy jak to się tam pisze ) xD Obecnie rox stoi na “kołkach”. Kupiłem trójkąty, felgi oraz trójkąty są u lakiernika - jutro do odbioru. Zamówiłem także ryfle w tamtym tygodniu ale coś nie przychodzą ;/

Więc jutro lub najpóźniej w piątek składam go do kupy i jade na zlot w niedziele :smiley:

Pozdro.

Jakie trójkątył

Te plastikowe, z boków, z tyłu koło miejsca pasażera :stuck_out_tongue:

Pomalowałem zaciski na czerwono

Czemu pług wygląda jak zardzewiały?
Pobrudziłeś przewód hamulcowy.

Ja tam widzę piasek nie rdze :roll: tą kropkę zlikwiduje papierem 2000…

Kowal, spójrz na kolor skutera i pomyśl nad tym co napisałeś… :roll:

Kowal napisał:

Czemu pług wygląda jak zardzewiały?

Przecież to tylko zaschnięty piasek :stuck_out_tongue:

mi się tez zdawało ze zardzewialy, ale to taki lakier jest. czym małowalesą

Aa to już wiem gdzie :stuck_out_tongue:
Bo oni od zeszłego roku się też skuterami bawią :stuck_out_tongue:
Ja jedyne po co u nich byłem to po łańcuch do piły :smiley:

A lakier się tak mieni bo to perła jest :wink:

czym ty małowałeś ten zacisk :?: :-?

Malowałem specjalnym spreyem do zacisków. Na fotkach moze kiepsko wyszlo bo N5 byly robione.

NOWY POST

Skuter złożony, prezentuje się tak:

Myślę jeszcze czy nadkola nie dać na czarno…

Ojej :smiley: Piękny :smiley:

Tak patrze, że wydech masz w chromie i nic prócz tego. Według mnie fajnie by się prezentował z chromowaną stopką boczną :wink:

filip189, wydech wypolerowany. Stópkę też przypoleruje :slight_smile: