Jak za 30zł to na prawdę git
mateuszpasiu, toż daj większa dysze bo dziurę w tłoku wypalisz!!
dlaczego ma wypalić dziurę skoro dostaje więcej powietrza i nic więcej ??
karp, no tak trochę głośniej chodzi, ja i tak bez waty w tłumiku jeżdżę, a ze stożkiem dźwięk stał się przyjemniejszy
siwy_fact, nie sądzę żeby coś się stało ponieważ dostaje niewiele więcej powietrza niż wcześniej, skręciłem mu powietrze na gaźniku, ale pomyślę nad tą dyszą, jeżeli już to jaką mam wsadzić?? To może jutro bym kupił
powiedz jaką masz seryjną ale tak około 80-85 byś musiał wsadzić
weź spróbuj przejechać się we dwie osoby pod górkę to zobaczysz jak ci się będzie dławił
siwy_fact, ok jutro mam akurat trasę, we dwóch z kumplem pojedziemy to zobacze jutro i może wymienie tę dyszę
Trochę odkopię ale co tam
Pasiu tam na ostrowskiej kupowałeś stożek ?
Nie wiedziałem, że takie cuda tam mają Ja tam czasami jak komuś robię skuter kupuję pierdoły typu rolki, klocki itp
Ale nigdy tam się nie przyglądałem co oni tam mają xD
KruczeK, nie na ostrowskiej, na targowisku w husqarnie ( czy jak to się tam pisze ) xD Obecnie rox stoi na “kołkach”. Kupiłem trójkąty, felgi oraz trójkąty są u lakiernika - jutro do odbioru. Zamówiłem także ryfle w tamtym tygodniu ale coś nie przychodzą ;/
Więc jutro lub najpóźniej w piątek składam go do kupy i jade na zlot w niedziele
Pozdro.
Jakie trójkątył
Te plastikowe, z boków, z tyłu koło miejsca pasażera
Czemu pług wygląda jak zardzewiały?
Pobrudziłeś przewód hamulcowy.
Ja tam widzę piasek nie rdze :roll: tą kropkę zlikwiduje papierem 2000…
Kowal, spójrz na kolor skutera i pomyśl nad tym co napisałeś… :roll:
Kowal napisał:
Czemu pług wygląda jak zardzewiały?
Przecież to tylko zaschnięty piasek

mi się tez zdawało ze zardzewialy, ale to taki lakier jest. czym małowalesą
Aa to już wiem gdzie
Bo oni od zeszłego roku się też skuterami bawią
Ja jedyne po co u nich byłem to po łańcuch do piły
A lakier się tak mieni bo to perła jest
czym ty małowałeś ten zacisk :?: :-?
Malowałem specjalnym spreyem do zacisków. Na fotkach moze kiepsko wyszlo bo N5 byly robione.
NOWY POST
Skuter złożony, prezentuje się tak:
Myślę jeszcze czy nadkola nie dać na czarno…
Ojej Piękny
Tak patrze, że wydech masz w chromie i nic prócz tego. Według mnie fajnie by się prezentował z chromowaną stopką boczną
filip189, wydech wypolerowany. Stópkę też przypoleruje