RoxXxI by mateuszpasiu.

Pisze się and a nie end. End to koniec, a and to i.

Ale mniejsza o to, palenie gumy na trawie wymiata.
Fajny skut.

Patrico, ja tego nie montowałem… ;]]]

Nie no nie chodzi o to, nie wiedziałem, że na forum mamy palaczów trawki.
(chodzi o ten drugi skut, palił kapcia na trawie i się dymiło :shock: )

Patrico, jak na mokrej trawie tochę przygrzejesz do pieca to się dymi niezle… ;]] ale nie róbmy OT :stuck_out_tongue:

JA runnerem na trawie paliłem, trawe zjarało i jakiś kamiećń wystawał … wiecie co się z oponą stało ?? ^^

Proszę o szczegóły :stuck_out_tongue:

Mogę się tylko spodziewać. Tylko nie dawać warna za OT. :lol:

Dziura się zrobiła. A “mądry” Winiacz włożył w oponę butelkę po Lechu Premium :smiley:

Fajne masz malowanie pasiu :wink: (znaczy skuter) :stuck_out_tongue:
Co planujesz daleją?

Dzięki :slight_smile:
Tak jak wcześniej wspominałem będzie przedłużka, malowanie felg, malowanie tych trójkątów, nowe manetki i inne drobiazgi :slight_smile:

A może jakiś kastom xD ??
Nie myślałeś o tym?

wiktor24, nie mam zapału i szkoda mi $$ na custom :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 15-02-2009, 20:32 ]
Sory ze PPP ale jutro spodziewam się paczuszki od pana M, a w niej takie małe pierdołki:

Pozdrawiam.

maly app Chce juz widziec zalozone przedluzke revo bo mam zamiar tez takak kupić i oczywiscie chce zobaczyc inne rzeczy jak będzie wklej foty odrazu. :sunglasses:

spoko :stuck_out_tongue:
części założe raczej w środę/czwartek bo mam ferie i wyjeżdżam do środy :stuck_out_tongue:

pozdro :slight_smile:

ja się przy tym skucie nie mogę doczekac bryloczka stega :stuck_out_tongue:

haha, ale znając moje szczęście to jutro dostane email ze sklepu że nie ma jakiejś części na magazynie :stuck_out_tongue:

trzymamy za ciebie kciuki żeby wszystko było :mrgreen:

Wojtekwlkp napisał:

trzymamy za ciebie kciuki żeby wszystko było :mrgreen:

Dzięki dzieki :D xD już nie mogę się doczekać kiedy se to pozakładam :D

OT:
Widze kolega z Ostrowa :P

[ Dodano: 16-02-2009, 15:10 ]
Tak myślałem że pan M nie będzie miał czegoś na magazynie :(
Oczywiście nie ma przedłużacza w kolorze carbon, wziąłem w kolorze aluminium i najwyżej sobie sam przemaluje na czarno...

Pozdro.

[ Dodano: 19-02-2009, 10:15 ]
Przyszły części. Fotki dam później, teraz idę zakładać :D

PZDR.

[ Dodano: 19-02-2009, 11:33 ]
Części pozakładane. Od razu mówię że skuter brudny, bo korzystam z niego praktycznie w każdej pogodzie, więc nie opłaca się go myć bo i tak przy następnej jeździe będzie wyglądał tak samo jak przed umyciem.

FOTO:

pozdro.

Takie same manetki i przedłużka jak ja :sunglasses: :sunglasses: Ogólnie fajne partsy :stuck_out_tongue:

Dzięki :slight_smile:
Myśle nad tym żeby przedłużkę zostawić w kolorze aluminium, ponieważ dojdą jeszcze ryflę, więc będzie pasować :stuck_out_tongue:

no wygląda całkiem całkiem ale mogles umyc trochę karter przed założęniem przedluzki :PP Ale ogolnie nice :Dd