RacingSpeed LC by Przemas92/ Są Lagi :D:D:D Nadal Sprzedaję

heh, ja kiedyś dałem tacie się moim runnem przejechac to było tak :
- Wsiadł, odpalił, odkręcił manetke. Po 10 m się zatrzymał i stwierdził że tym się nie da jeździć bo do góry się podnosi XD

Sm ?? Hmmm kocham ten styl :smiley:

Siema

Na chwilę obecną mam już prawie wszystkie plastiki brakuje mi tylko pługów

Odebrałem także licznik wyskalowany do 100km/h do speeda LC

2 lampy leżą rozłożone i świętach biorę się za składanie na wersję z 2 soczewkami

Czekam na resztę plastików a mianowicie pługi. Co do koloru małowania to już zdecydowałem będzie czarna perła i wszystkie wloty, kratki srebrny mat.

Jakieś postępy :?:

Postępy są ale małe…

zakupiłem stożek BGM w chromie
rozważam zakup gaźnika 21mm
zrobiłem lampę 2 soczewkową

w czwartek oddałem plastiki do lakierni kolor głęboka czerń z połyskiem

Nooo, lampa kozak :smiley:
Ale ja pomalowałbym go na czarno-niebiesko. Bardzo podoba mi się ten odcień niebieskiego który masz na czaszy :wink:

Trochę za późno na zmianę małowania ale wole mieć jeden kolor i do tego wloty w srebrnym macie, polerki itp.

No malowanie będzie ładne :stuck_out_tongue:

A te soczewki będą obie naraz świecić taką

Soczewki świecą osobno. Są tak zrobione że ta prawa świeci wysoko i może być jako światło drogowe ale jest mimo wszystko słabsze od lustra.

Wczoraj tj. 18.05.2009r. Dostałem plastiki i pierwsze co to wziąłem się za składanie :mrgreen:

fajnie wyszedł a rwie z gazu na koło??

bardzo ładny kolor :smiley: , szkoda ze bada nie zrobiłeś :smiley:

Po co bada robić tak jest ładnie, dobrze świecą te soczewkiż

Na koło rwie V-max realny 102km/h. Lewa soczewka świeci jak w seri prawa trochę mocniejsza od lewej

Przemas92 napisał:

Na koło rwie V-max realny 102km/h.

W sumie mało jak na taki set up z takimi modyfikacjami :/

Leci tyle bo on ma przełożenia od wersji AC które są krótsze. A co do lakieru to mega jest, super się błyszczy :wink:

Szkoda że tylny błotnik tak wystaje.Mogłeś go jakoś uciąć i robić nadkole.

Co o błotnika to będzie nadkole tylko $$$ musi wpaść. Speeda jeszcze trochę zalewa więc v-max powinien być lepszy po regulacji mimo że ten co jest mi wystarcza :wink: . Co do lakieru i małowania jest taki patent że jest za free :smiley:

sped wygląda zajebiscie z tym lakierkiem, pieknie się swieci, wywalaj jak najszybciej ten błotnik bo psuje cały efekt,a poza tym nic dodac nic ująć.

Bardzo fajny speed :stuck_out_tongue: Lakier cukiereczek :smiley: Nadkole weź to co tak ładnie na lampę tylną nachodzi ;]]

Siema

Speed otrzymał w podarunku lagi

Up side downy :slight_smile:
No teraz jest git :slight_smile: