heh, ja kiedyś dałem tacie się moim runnem przejechac to było tak :
- Wsiadł, odpalił, odkręcił manetke. Po 10 m się zatrzymał i stwierdził że tym się nie da jeździć bo do góry się podnosi XD
Sm ?? Hmmm kocham ten styl
Siema
Na chwilę obecną mam już prawie wszystkie plastiki brakuje mi tylko pługów
Odebrałem także licznik wyskalowany do 100km/h do speeda LC
2 lampy leżą rozłożone i świętach biorę się za składanie na wersję z 2 soczewkami
Czekam na resztę plastików a mianowicie pługi. Co do koloru małowania to już zdecydowałem będzie czarna perła i wszystkie wloty, kratki srebrny mat.
Jakieś postępy :?:
Postępy są ale małe…
zakupiłem stożek BGM w chromie
rozważam zakup gaźnika 21mm
zrobiłem lampę 2 soczewkową
w czwartek oddałem plastiki do lakierni kolor głęboka czerń z połyskiem
Nooo, lampa kozak
Ale ja pomalowałbym go na czarno-niebiesko. Bardzo podoba mi się ten odcień niebieskiego który masz na czaszy
Trochę za późno na zmianę małowania ale wole mieć jeden kolor i do tego wloty w srebrnym macie, polerki itp.
No malowanie będzie ładne
A te soczewki będą obie naraz świecić taką
Soczewki świecą osobno. Są tak zrobione że ta prawa świeci wysoko i może być jako światło drogowe ale jest mimo wszystko słabsze od lustra.
Wczoraj tj. 18.05.2009r. Dostałem plastiki i pierwsze co to wziąłem się za składanie :mrgreen:
fajnie wyszedł a rwie z gazu na koło??
bardzo ładny kolor , szkoda ze bada nie zrobiłeś
Po co bada robić tak jest ładnie, dobrze świecą te soczewkiż
Na koło rwie V-max realny 102km/h. Lewa soczewka świeci jak w seri prawa trochę mocniejsza od lewej
Przemas92 napisał:
Na koło rwie V-max realny 102km/h.
W sumie mało jak na taki set up z takimi modyfikacjami :/
Leci tyle bo on ma przełożenia od wersji AC które są krótsze. A co do lakieru to mega jest, super się błyszczy
Szkoda że tylny błotnik tak wystaje.Mogłeś go jakoś uciąć i robić nadkole.
Co o błotnika to będzie nadkole tylko $$$ musi wpaść. Speeda jeszcze trochę zalewa więc v-max powinien być lepszy po regulacji mimo że ten co jest mi wystarcza . Co do lakieru i małowania jest taki patent że jest za free
sped wygląda zajebiscie z tym lakierkiem, pieknie się swieci, wywalaj jak najszybciej ten błotnik bo psuje cały efekt,a poza tym nic dodac nic ująć.
Bardzo fajny speed Lakier cukiereczek
Nadkole weź to co tak ładnie na lampę tylną nachodzi ;]]
Siema
Speed otrzymał w podarunku lagi
Up side downy
No teraz jest git