RacingSpeed LC by Przemas92/ Są Lagi :D:D:D Nadal Sprzedaję

OO i gitara. Super!! Powiedz Danielsonowi jak ześ to zrobił :stuck_out_tongue:

Wygląda to świetnie :DD

juz wiem xD ;DD

a ktoś kiedyś pierdzielił ze speed na lagach wygląda jak na szczudłach :smiley: , bardzo ładnie to wygląda

No bo tak wygląda xD :stuck_out_tongue: Jakich błotniczek z przodu by się przydał.

Nooo teraz to elegancko! Dużo było zabawy ze zmianą na lagiż

Jest fajnie ale błotnik musi byc bo teraz wygląda łyso

Wciśnij jeszcze tam błotniczek od vivacity sportline i będzie cudo

Takie drobiazgi jak błotnik, nadkole pewne polerki itp. chcę zostawić nowemu właścicielowi żeby się nie nudził. Zresztą szkoda mi teraz $$$ na błotnik skoro sprzedaję.

Obecnie szukam cylindra Polini Spoert 70cc. Mam koncepcje jak zrobić w speedzie 77cc i trochę ją podrasować co dało by sporą elastyczność z mocą przy sporej żywotności. Jak ktoś ma to niech pisze mile widziany zatarty. O ile nie sprzedam.

Przemas92, napiszesz o co chodzi z tym cylkiem ?? plx ;DD PW tez bym sobie taka poj zrobil ;)))

Powiem w skrócie jest poro roboty, ponieważ przebudowie podlega praktycznie cały cylinder. Trzeba mieć czas głowę na karku no i sprzęt.

Przemas92, a jakoś dokładnieją?

Dobra chłopcy powiem wam. Polini ma taką budowę głowicy, że można ją roztoczyć na tłok 50mm i będzie trzymała szczelność. Tak samo cylinder polini ma wystarczająco dużo materiału że można go rozszlifować na śrenicę tłoka 50mm. Po tych zabiegach kupujemy tłok do cylindra POLINI RACE 80cc do Minareli AM. Jak ktoś wie co i jak może jeszcze pobawić się okonami w cylindrze, ponieważ średnica cylindra jest spora i nie ogranicza dostępu

A czym to bd robił??

Cylek dam do szlifu a glowicę do wytoczenia 1,5mm materiału z każdej strony komory spalania

Bardzo ciekawy pomysł… Jak swojego nie sprzedam to też takie coś zrobię :slight_smile:

Pilnie sprzedam speeda proszę o oferty na gg