"Prowadzę jestem trzeźwy" - wspomagamy akcję :D

Corey dobra może z tego korzystam xD Napisałem swój mam nadzieje że będzie dobrze xD

Dziś dostałem brelok i naklejki. :slight_smile:

Wczoraj wysłałem e-maila i czekam :mrgreen:

pytanie: czy jeśli listonosz przyjdzie z paczką, i mnie nie będzie w domu, to muszę odebrac na poczcie to?

To przyjdzie zwykłym listem

a ja dostałem już brelok i naklejki

Shakin napisał:

To przyjdzie zwykłym listem

Zmieścił się do skrzynki

O_O paro centymetrowy breloczek? Niee w ogole :lol:

excent, na pewno się nie zmiećści bo to przecież na palecie dla bezpieczeństwa :stuck_out_tongue: :lol: Breloczek duzo lepszy od tych podróbek z allegro :slight_smile:

corey dla niego to w wozie opancerzonym przywiozł jeszcze robić będą ze by był pierwszej jakości xD i dzień wcześniej dostaniesz jeszcze klucze do tego auta wiesz jak coś xD

Aha, dziękuję, zatrudnić ochronę dla bezpieczeństwa

Nawet nie dostałem odpowiedzi :evil:

a myślisz ja dostałem? a wysłałem kolejnego maila i nic…

Ja tak samo ehhh szkoda :stuck_out_tongue: a fajnie by było mieć taki brelok :wink:

Wyslalem 2 maile i gówno, nie ma ;/ odpowiedzi nawet

A ja się załapałem :smiley: Chciałem wysąać jeszcze ze 2 maile bo mi breloczek spadł na beton i troszkę się zadrapał, ale chyba zrezygnują bo wam nie odpisują :confused:

a mi slę następne dwa bo ojciec i wuja chcieli :stuck_out_tongue:

Kurde wysłałem już dwa maile i nic nie odpisują :-/

Ludzie, spokojnie. Może skapczyli co i jak i skończyć się dzień dziecka Albo im breloczków zabrakło?

Dziękujemy za przesłanego e-maila. Postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej, jednak prosimy o cierpliwość ze względu na dużą ilość korespondencji. Zespół “Prowadzł – jestem trzeźwy” Napisalem i to otrzymalem…;D