"Prowadzę jestem trzeźwy" - wspomagamy akcję :D

Witam,

jako, że istnieje temat o naklejkach za darmoche, ja postanowiłem napisać o tym jak zzdobyc breloczek akcji “Prowadzł jestem trze?wy” jednocześnie ją rozpowszechniając (zawsze ktoś taki breloczek przy kluczach zauważy :slight_smile: )

Mamy na to dwa sposoby :smiley:

1. Możemy się przejąć do naszego Wydziału Komunikacji :), wiem, że w tamtym roku mieli te breloczki chyba w 5000 WK, niestety nie wiem jak to się ma teraz, ale można przejąć zapytać i ładnie poprosił :slight_smile:

2. Wysy?amy maila pod adres: trzezwosc@trzezwosc.pl z próbę o breloczek :slight_smile:

Jeżeli otrzymacie odpowiedź tomożecie liczyć na to, że w ciągu kilku dni otrzymacie breloczek (w moim wypadku trważo to 5 dni) :slight_smile: Trzeba jednak wliczyć ryzyko, że nie wy?l? :frowning:

Breloczek wygląda tak:

Pozdrawiam :slight_smile:

W związku z pytaniami: [u:9ea44ee921]BRELOCZEK, JAK I PRZESY?KA Są ZA FREE!![/u:9ea44ee921]

Mam takie 2 breloki ;] Dostałem je w eleganckim pude?ku

A jeśli zamawia się przez neta to za darmo wszystko - breloczek i przesy?każ??

Yeah ;p Totaaaaaaaaalne free ;p

Zamowic zawsze można a czy dojdzie czy nie to i tak nic nie stracimy bo bryloczek jest tak czy siak za Darmo (FREE). :stuck_out_tongue:

Jużwysłałem maila z próbę :slight_smile:

;]

Wczoraj wieczorem wysłałem do nich e-mail a dzis otrzymałym odpowiedź :slight_smile:

[code:1:071be05526]Witam serdecznie,

Breloczek wraz z naklejkami naszej kampanii został wysąany pod wskazany w mailu adres. Dziżkujemy za słowa poparcia naszej akcji i propagowanie trze?wo?ci wśród kierowców. Mamy nadzieję, że breloczek będzie przypominaż Paż?stwu o naszej akcji.

Jeśli chcielibyście Paż?stwo pomóc w rozwijaniu się kampanii, to prosilibyłmy o napisanie maila lub telefon do swojego urzędu miasta (rzecznik prasowy, wydział zdrowia, komunikacji lub profilaktyka uzale?nie??) z próbę o przy??czenie się do kampanii „Prowadzł – jestem trze?wy”.

Urzłdy Miast bardzo liczę się z opiniami mieszkaż?c?w, a to one w dużej mierze finansują produkcją brelok?w.

My, jako organizatorzy, staramy się o pozyskanie Urzłd?w Miast dla kampanii, jednak na pewno Paż?stwa telefon lub mail w tej sprawie mocno nam pomoże w naszych dzialaniach.

Z poważaniem

Damian Tyc
[/code:1:071be05526]

OooOOo jednak daja bryloczki ;] tylko potrzeba poczekac na email ;] :mrgreen:

Nitro Naked napisał:

tylko potrzeba poczekac na email ;]

nawet nie długo :P wysyłażem e-mail wczoraj około 23 a dzisiaj rono otrzymałym odpowiedź :)

to bardyo szybki email wysle tez :!: :slight_smile:

Wypijmy za tą akcją! :564: :stuck_out_tongue:

Zdrowie ! :564:

Ja wysłałem wczoraj do nich maila o 19:15 i nic :confused: Jak wy do nich napisaliżcie? Rozpisywaliżcie się czy kr?tko: przy?lijcie mi brelok ?

Ja też się napiją ale bezalkoholowego :564:

Ja napisałem że obejrzażem ich reklam? i jestem zadowolony z ich akcji bla bla i takie tam bzdety i że chciałbym prosił o przesąanie breloka na adres.
Napisałem wieczorem ok. 21:00 a dziś się budzł i dostałem wiadomo?? identyczn? tak jak wiadomo?? o której napisać corey93

Wysąażem drugiego maila z innego adresu, ale tym razem z różnymi bzdetkami :slight_smile:

[ Dodano: 2008-08-20, 17:27 ]
I proszę bardzo - dostałem maila zwrotnego :smiley:

tez dostałem maila zwrotnego czekam na breloka xD

ja też dostałem maila zwrotnego i napisałem że chciałbym otrzymać brelok

No mail poszedł zobaczymy akcja wg. mnie bardzo trafna ostatnio w wiadomo?ciach słyszałem że zatrzymali jakiegoś m?odego na sqcie co miał 1,3 promila… takie rzeczy to tylko u nas:D

Napisalem o 10 maila i o 12 dostalem odpowiedz.
że Breloczek wraz z naklejkami naszej kampanii został wysąany pod wskazany w mailu adres. :stuck_out_tongue:

PS. W ile wam to szlo do domu? Od momenu otrzymania maila od nich?