"Prowadzę jestem trzeźwy" - wspomagamy akcję :D

przedwczoraj wyslalem maila do nich i przyslali mi brelok ta k ijak marianowii 2 naklejki takie jak przód breloka oplacalo się

Ja też dostałem dwie naklejki

Wszystko free?

taa free wszystko

Napisałem maila i odpisali ze brelok został wysąany czyli chyba dojdzie :wink:

Właśnie wysąażem. Zobaczy się co będzie dalej :509:

ja właśnie dostałem brelok

Ja mam juz dwa :slight_smile: Napisalem w poniedzialek a wczoraj do mnie doszly :stuck_out_tongue:

Takze dostalem ;] Postarali się.

A może macie jakaś formu bo nie chce mi się myśleć i pisać :slight_smile: Jak ktoś może to niech da przerobie ja i wyśle im.

damian0021 napisał:

A może macie jakaś formułkę bo nie chce mi się myśleć i pisać :) Jak ktoś może to niech da przerobie ja i wyśle im.

OMG :shock: Może: "weźta mi dajta breloka i nakleje jakom? to bym se przylepić jom na sqterka. Wyślijce na mój adres. XD XD XD POZDERKI." My?lisz, że komuś chce się myśleć za Ciebie. Odpowiadam: nie. Jak chcesz brelok to wysil się i sam napisz do nich maila a nie zawracasz dupę innym.

damian0021 napisał:

A może macie jakaś formu?k? bo nie chce mi się myśleć i pisać :) Jak ktoś może to niech da przerobie ja i wyśle im.

Człowieku! Nie dość, że napisalem dla wszystkich co i jak, żeby było wiadomo, podałem adres itd to ty chcesz jeszcze, żeby ktoś ci napisać dosąownie 2 zdania O_O. Jesteś żałosny

mi tego w .uj przysyłają 3x dostalem po breloku i 2 naklejkach :lol:

Ja dzis dostalem breloczek :smiley: Choc email wysylalem 2 razy ,za 1-wszym żadnej odp. No ale udalo się xD

Mnie w ch*ja chyba robić :expressionless: Wysąali maila 1,5 tygodnia temu, że dostaną a tu nic nie ma.

Czy w mailu z próbę o wysąanie, muszę podaż od razu adres, czy potem jak, ale kiedyś

Od razu podaj.

No to ja podam wzór jak coś : Dzień Dobry, Nazywam się (imiż) zainteresowała mnie wasza akcja “Prowadzł jestem trzeźwy” Jest coraz więcej wypadków w moim województwie Winowajcami są pijani młodzi kierowcy a sam chciałbym zaczął robić Prawo Jazdy Poprosił bym o breloczek, ponieważ chciałbym poprzeć akcje “Prowadzł jestem trzeźwy” Podam swoje namiary : (imiż,nazwisko,adres,kod pocztowy, miejscowość) Bardzo dziękuje Ciesze się że mogę poprze? waszł akcje (podpis) ________________________________________________________________________ I co dobre xD Co? podobnego wysłałem … ciekawe czy mi przy?l?

ja dzisiaj dostałem po 6 dnaiach nareszcie przyszedł :PPPPPP

BoCiAn, tak było by lepiej :stuck_out_tongue: [code:1:64e0e54f12]Dzie?? Dobry, Nazywam się (imiż) zainteresowała mnie Państwa akcja “Prowadzłę jestem trzeźwy” Jest coraz więcej wypadków w moim województwie Winowajcami są pijani młodzi kierowcy a sam chciałbym zaczął robić Prawo Jazdy Poprosił bym o breloczek, ponieważ chciałbym poprzeć akcje “Prowadzę jestem trzeźwy” Podam swoje namiary : (imiż,nazwisko,adres,kod pocztowy, miejscowość) Bardzo dziękuje Ciesze się że mogę poprzeć waszą akcje (podpis)[/code:1:64e0e54f12] ja dostałem breloczek po niecałym tygodniu od wysłania e-maila :slight_smile: