@up dostałem to samo;/
a ja nie dostałem nic… pewnie się skapneli ze wszyscy piszą tą samą formułke i się wkurzyli ze nikt się nie wysila;p
hehe, ;d Albo nie ma juz breloczków. może sami czekają na nowe
Ja się postarałem, napisałem dużo własnymi i breloczek wisi przy kluczyku w Neosię
@up Mozesz zdradzic coś ;]
że popieram ich akcją, że to dobry pomysł, że nigdy nie jechałem po browarku itd
No napisałem ciekawe poczekamy zobaczymy hehe juz dostałem odpowiedz
[code:1:d254b1219a]Dziżkujemy za przesąanego e-maila. Postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej, jednak prosimy o cierpliwość ze względu na dużą ilość korespondencji. Zespół “Prowadzę - jestem trzeźwy”[/code:1:d254b1219a]
ja napisałem swojego e-maila naprodukowałem się trochę ale nie dostałem żadnej odpowiedzi
Też tak napisałem i nic ;/ Tylko, że dziękują itd ;/ Co jest!Jasiu226 napisał:
że popieram ich akcją, że to dobry pomysł, że nigdy nie jechałem po browarku itd :D
Ja napisałem dużo rzeczy jakich sądzę o tej akcji a w zwrocie mam: Witam serdecznie, Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą akcją. Przekaz, który niesie nasze przedsięwzięcie ma spowodować u odbiorcy refleksję nad tym zagadnieniem, zrozumienie, że w pewnych sytuacjach nie ma alternatywy - trzeba podjąć “trzeźwą decyzję!”. Pragnę powiadomić, że wszelkie informacje oraz materiały na temat naszej kampanii można uzyskać na stronie www.trzezwosc.pl. O breloki promujące naszą akcję prosimy pytać w urzędzie miasta w miejscu zamieszkania. Pomarzyć sobie mogę u mnie nie będzie breloków mieszkam w malutkim mieście i już nie mam nawet co marzyć !
Nalot z alkomatem Zdjęcie do artykułuW poniedziałek, 29 września skoro świt na ulicy Płockiej w Płońsku pojawiły się radiowozy i policjanci. Przez trzy godziny badali trzeźwość kierowców. Była to akcja „Trzeźwy poranek” i poniedziałkowy poranek okazał się naprawdę trzeźwy. Akcję, tak jak na całym Mazowszu, przeprowadzono również w powiecie płońskim, a konkretnie w Płońsku na odcinku ulicy Płockiej - za torami kolejowymi. Wybranie poniedziałku nie był przypadkowe, zdarzają się bowiem „wczorajsi” kierowcy, z promilami po weekendowych imprezach. W działaniach „Trzeźwy poranek” w Płońsku uczestniczyli policjanci drogówki KPP w Płońsku oraz II sekcji kontroli ruchu drogowego KWP z siędzibą w Płońsku, łącznie 10 funkcjonariuszy. Policjanci sprawdzali trzeźwość kolejnych kierowców, jadących ulicą Płocką. Poniedziałkowy poranek w Płońsku okazał się naprawdę trzeźwy. Policjanci bowiem skontrolowali 349 kierowców i wszyscy byli trzeźwi. Niektórzy z nich zmasowane działania policji chwalili. Policja zapowiada, że takie akcje będą w przyszłości powtarzane. Katarzyna Olszewska foto: Katarzyna Olszewska Sprawdzali trzezwosc a mi zabrali dowód …
Nie napisałes pewnie, ze u ciebie ich nie ma
Napisz, że w Twoim urzędzie miasta nie mają tych breloczków i przyślą Ci
Czasami dysponujemy również brelokami, które możemy wysyłać indywidualnie do osób, które chcą popierać kampanię w swoim środowisku i nosić przy kluczkach symboliczny brelok i do instytucji organizujących ciekawe imprezy motoryzacyjne, jednak w chwili obecnej, ze względu na duże zainteresowanie, wyczerpały nam się zapasy. Najwcześniej tego typu brelokami dysponować będziemy na początku przyszłego roku. Wszystko jasne, nie trujcie im już lepiej