Pro Street Neos - New Ass xD str 21

filip tam będzie czerowna siatka :lol:

dobra dobra nie udawaj bo podsunelem ci pomysl a ty od razu udajesz ze dawno chciales tak zrobić :stuck_out_tongue_winking_eye: bys chociaz podziekowal bo przez tą siatke twoj neos będzie najlepszy w Kartuzach a tak bylby najlepszy na twojej ulicy :smiley: :stuck_out_tongue:

ej filip nie zapominaj o sliderku …

co do neosa to wygląda zacnie …:smiley:

ladny neosik :wink: to nadkole mi się podoba

Widzi mi się twoje podejście ;D

karp napisał:

Podczaz monatrzu popekało cos i wogule ale ogulnie efekt jest fajny :lol:

I kup se kur*a aparat a nie klockami robisz zdjęcia :mrgreen:
Fajnie wyszło nadkole. :stuck_out_tongue: Ale i tak nie jest idealne ! :mrgreen: Nie mówię, że moje jest, ale wiesz… :stuck_out_tongue_winking_eye:

karpiu, masz taka oponę jak ja tyle ze moja już bieżnika nie ma :stuck_out_tongue:

Z tym nadkolem fajnie wygląda. Jakiej szerokosci masz opone na tyle 140??

SiWy napisał:

Z tym nadkolem fajnie wygląda. Jakiej szerokosci masz opone na tyle 140??

co ty to jest może 120 :D ja mam z przodu 130 i jest szersza a z tyłu 140 to już w ogóle kosmos :D a do tematu to wes drobny papierek i wypoleruj ranty gwiazdki bo poszarpana , i filip dał ci dobry pomysł żebyś dał tam siatexa czerwonego ;p

Ja miałem taką oponę w serii :smiley: 130

ja w seri mam 140 , a to jest 130 pewnie
neosik mi się bardzo podoba zrobiony z gustem

Opone z tyłu mam 130 a z przodu 120
Dzieki za miłe kompentarze :lol:
Pozdro :wink:

Aligancko :smiley: Gładki przód w neosię miażdży :smiley: Tylko bada mogłeś zaokrąglić troszki :wink: Ale i tak jest git :stuck_out_tongue_winking_eye:
Polerkę przekładni popraw i będzie sweet :wink:
I coś by z felgami wypadało zrobić :wink: tylko nie bardzo przychodzi mi kolor do głowy :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie dlugo Karpiowi powinien przyjśc Polini Speed Control bo dzisiaj wysłałem i wrzucilem tez do paczki mały prezent dla Mumina xDDD :lol:

Jakiż Pewnie jakiś pedalski.
Karpiu, robisz coś jeszcze?

ładny skuter, Ty położyłeś bezbarwny na farbę??

Tak bezbarwny był połozony ale czahe trzeba jeszcze poprawidz w niektórych miejscach
:stuck_out_tongue:
Co do filtra to juz go niemam bo ma go Siwy xD ale zato bede miał wariator Polinie speed control wiec mysle ze mi się opłaciło :lol:

Ostatni miałem nie[rzyjemna przygode z neose ponieważ frez na wale gdzie była gwiastkoa od kopniaka całokowice się zjechał :-/ :-/ :-/ i gwiastka ta nie przenosiła kopniacia na wał :-/ Zawradziłem w ten sposób że przyspawałem gwiastke do nakretki i wkreciłem gwiastke z nakrętka i dzała :lol: Tylko teraz nie mogę blokowac waria kluczem 32 :-/ ale zamuwiłem sobie blokade tłoka :lol:

Ostatnio stkuneło mi 500km na liczniku wiec zobaczyłem co słychac u tłoka :lol: wiec odkreciłem głowice i ujżałem ze stan tłok i cylindra jest idealny jak nowy :lol:

Jak przyjda paczki zrobie fotki a w dniu obecnym codzienie dojeżdzam neosem do pracy :stuck_out_tongue:

no jo jak on zadnych obrotów nie kreci to od czego on ma się przytrzec … :stuck_out_tongue:

P.S ta twoja praca to light przy tym jak ja muszę zapier***** w te wakacje cipko …:smiley:

P.S ta twoja praca to light przy tym jak ja muszę zapier***** w te wakacje cipko ..:D

Tobie się tylko tak wydaje jebaczko lesny jak ty pracujesz u taty w firme wtedy to nie jest tak cięzko, ja muszę schylajac się 4 godziny non stop zapierdalac :lol:

no ja nie wiemw … położył bym cie na godzine pod naczepa niskopodwoziową i kaza kereci to bys zmieńil zdanie … albo wciskaj się pod kabine od tira i krec cos …

z tego co się orientuje dzisiaj karpioza ma zamiar małować swój przedni błotnik … :smiley: także na pewno będzie jakiś UP :slight_smile: