Pro Street Neos - New Ass xD str 21

a z tego co ja się orientuje to karpiu mial robic mi dzis cos w dolnej części ciala … :lol: :mrgreen:

a z tego co ja się orientuje to karpiu mial robic mi dzis cos w dolnej części ciala ..

Tak uciac muminowi jadra i wysłac na eksport do chin bo mumin ich nie uzywa :lol:

karpiu dawaj upa z nowym gaźnikiem i sprzęgłem :smiley: :lol:

filip189 napisał:

karpiu dawaj upa z nowym gaźnikiem

Juz daje filip :-P
Witam
Wiec po długiej nieobecnosci i problemach nie tylko z neosem ale z wszystkim jak to jest w zyciu zebrałem siłu do kolejnego upa :lol:

Wiec tak zaczne od tego ze nie ma juz filta stage ale za to doszło wario polini :lol:
Pomalowałem przedni błotnik i wyszło git ;-)

Zainwestowałem równierz w ''Karpiu profesjonal servis'' :mrgreen: zakupujac nowy zestaw narzedzi które pomogom mi nie tylko w pracy przy mojej neosice :-P

Obecne czekam na Zestaw dysz tec 78-98 oraz membrany zaworu stage
I zrobiłem paczuszke w pana mieloha ;-)

Komentowac :lol:

karpiu zaszalał i kupił pełno naklejek :slight_smile:

siwy_fact napisał:

karpiu zaszalał i kupił pełno naklejek

Wiesz kazda naklejka 5KM :lol: ale tak na serio wiedzałem ze ktos to zauwarzy :-) Nie bujcie się nie obkleje neosa jak choinke zreszta sami zobaczycie :lol:

co nie?? bombki powieś na neosię :slight_smile:

Eee… mi tam się za bardzo nie podoba ten red na błotniku :expressionless:
Ale grzechotki fajne :smiley: Ta większa to 1/2 a ta mniejsza to 1/4? :wink:

Damianho napisał:

Ta większa to 1/2 a ta mniejsza to 1/4?

Tak :-)

A ile taki zestawik kosztuje?

160 zł czy coś koło tego :slight_smile:

GDZIE???!!! Zamawiaj mi coś takiego!

TUTAJ !!! :mrgreen:

http://www.allegro.pl/item704516476_zestaw_kluczy_108_el_klucze_nasadowe_torx_fvat.html#gallery

ja dałem z przesyłka 200zł ale od pewnego sprzedawcy i wysyłka kurjerem :lol:
Mysle ze było warto :stuck_out_tongue:

heh mam taki tylko trochę wybrakowany :stuck_out_tongue: nie wiem czy nie innej firmy teraz mam jeden który został kupiony za 100euro to jak 2 te :stuck_out_tongue:

Power1 Racing 2T !
Sztama ! :smiley:

i ja i ja ! :smiley: bo jedna butelka jest dla mnie :stuck_out_tongue:

ja tez taki mam xD Ogolnie neos wygląda spoko. Ten czerwony trochę ja orzywił :stuck_out_tongue:

No z czerwonym wygląda GIT . Cały czarny byłby za mdły :wink: . Gratuluje sprzęta :stuck_out_tongue: !

ładny ten neos, ten czerwony faktycznie dodaje życia trochę :smiley:
lagi mógłbyś na czerwono jeszcze przelecieć