Cycki >_<
Za mało kasy mają i tyle no - muszą naczepać …
A co do dowodu na motorowery to dobrze bo jak widzę te stare babki albo dziadków jak jeżdżą to mam ochotę wyjść i mu rozpier***ć ten skuter ;[
nie ty jeden ;]A co do dowodu na motorowery to dobrze bo jak widzę te stare babki albo dziadków jak jeżdżą to mam ochotę wyjść i mu rozpier***ć ten skuter ;[
No kura tak się składa, że moja mamusia ma sklep no i przyjeżdża taki, wyłącza, kupuje, pakuje się, odpala I CO TERAZ ? Odkręca manetke ( ach ta moc
) i ch** nie patrzy czy coś jedzie tylko kura wyjeżdża na drogę i ch** … droga jego >_<
A akurat obok mojego domu często popierzają … jakoś rok temu czołówka była bo jakiś ci** pod prąd jechał na rowerze no i koleś nie chciał w rower przypieprzyć no i zjechał na lewy trochę, a pech chciał, że akurat tam coś jechało no ;/
I uchwalili to nowe prawo…
skąd wieszł
excent napisał:
I uchwalili to nowe prawo...
Kiedy?! Gdzie?! Szukałem na stronie ministeretwa, sejmu itd. i nigdzie nic nie ma.
Uchwalili, wystarczyło oglądać Wydarzenia żeby się dowiedzieć o tej smutnej nowinie… :-/
O ja myble byble to teraz trzeba mieć 18 żeby iść na A1 czy 16 jak było ? Czy to A2 jest od 18?
adverion wez poczytaj topic a potem zadawaj durne pytania.
Już wyczytałem wiesz… pisałem to z fonu a więc na fonie to nie tak fajnie jest przeglądać forum i czytać… uwierz mi męczące to jest xD
To się kompa odpala i dopiero się przegląda Adver…
A1 od 16
A2 od 18
A: od 24 lub od 20(posiadanie A2 2. lata)
[ Dodano: 23-11-2009, 17:50 ]
Mam tyle postów, jaka jest końcówka numerów w moim skuterze “656” :599:
KruczeK napisał:
skąd wieszł
Wiadomości na TVP3 rox :P
@topic
:567:
JEST, JEST, JEST!!! Dzieciaki na chinach żegnajcie
A Jasiu ma już kat. A i ma wyjebane
Jasiu226 napisał:
A Jasiu ma już kat. A i ma wyjebane :-D
Prosiak ;[
ja mam A od 2 lat nie peneruje xD
a co z tym am ? nie mam karty xD
Jak nie masz karty to albo się spiesz robić albo będziesz później cośtam bulił za to ;]
Ale mam frajdę w związku z nowym prawem Jeżdżę po koledze, który mówił, że “zrobi sobie prawko na wiosnę, bo mu się nie spieszy”… ha ha ha ciołek! :lol:
Śmiećj się śmiećj … do czasu : )
Kurna mam zakaz na kompa i klawe mi zabrali to nie mam jak wejść =/
A jak jest z zdawaniem na to? Dalej można w szkoleś Tak jak było to z kartą?