no i wszystko jasne w temacie
a powiem jeszcze, że magik powiedział że to szuranie to tak musi być bo to pasek ale jest w dobrym stanie i widać ten typ tak ma , nie potrzeba wymieniać :)
moze Młody Eustachy by też pojechał po za Wawe?
kurna najpierw mam komunikat że za szybko się przemieszczam a teraz dwa razy się wkleiło :( jakiś totalny pech
Młody Eustachy to pojedzie, pod warunkiem, że ja nie pojadę :)
Strzelił focha i się do mnie nie odzywa :)
młody chyba się obraził że nie tarfialiście na jego imię hmmm Piotr mu dali zdaje się na chrzcie :)
Hanita napisał:
a powiem jeszcze, że magik powiedział, że to "szuranie" w silniku (?) to tak musi być bo to pasek ale jest w dobrym stanie i widać ten typ tak ma , nie potrzeba wymieniać :)
Bo jak się czegoś nie umie naprawić to tak się mówi, że ten typ tak ma :)
no a do środy popielcowej Układny daleko :)
maxell napisał:
Ja to mogę w sumie i zaraz :)
W sumie to myślałem tak 21.30-22.00
maxell napisał:
Hanita napisał:
a powiem jeszcze, że magik powiedział, że to "szuranie" w silniku (?) to tak musi być bo to pasek ale jest w dobrym stanie i widać ten typ tak ma , nie potrzeba wymieniać :)Bo jak się czegoś nie umie naprawić to tak się mówi, że ten typ tak ma :)
</blockquote
no nie gadaj co by mu zależało powiedzieć wymieniłem pasek w sumie większa kasa
Dawidsuper8 napisał:
moze Młody Eustachy by też pojechał po za Wawe?
Młody planował wypad do Nysy
Ale właśnie on nie do końca wie, że to pasek i dlatego go nie wymienia bo się boi, że wymieni, kasę weźmie a szurać będzie dalej, bezpieczniej jest ściemnić :)
Może być 21.30.
spiskowa teoria dziejów :)
Hanita napisał:
spiskowa teoria dziejów :)
Dobra, zamykamy temat "szurającego paska" :)
Ok, to będę
Raven napisał:
Ok, to będę
z wiadrem pozytywnego myślenia dla Układnego :))
To ja też będę :)
A ty Haniu nie moglabys pojechac w sobote?? w sumie to w kierunku Siedlec ale blizej :)
Maxell przydalby sie jeszcze ktoś na sobote ;-(
Dawidzie jutro rano jadę na szkolenie i wracam w piątek - oczywiście nie skuterem :) pogadam z facetem moim i zobaczymy co wynegocjuję :) Maxell układny starczy nam/wam za tuzin nieukładnych :)ale może Filip no i kolega Izdebski zapomni o urazach :)jako i ja zapomniałam buahahaha
Patrzyłem na pogodę, w niedzielę ma być lepsza, w sobotę deszcze przelotne.