Nie dzisiaj :) tak w ogóle :)
w ta sobote gdyby pogoda byla to mozna by bryknac tak kolo 9 w sumie nie tak daleko to jest
ja nie mam problemu :) Fryga została u majstra bo jak ją wyprowadziłam to...........nie chciała odpalić:)))) kur....no i z powrotem pan zabrał bo tez nie wiedział o co chodzi że nie chodzi. No i podobno po pół godzinie odpalił z zadziałało a ja pierdzielę nie jadę po nią. Więc Ravel spoko może pomknąć nie oglądając się na moją 50 :)
U mnie sobota może nie wypalić, bo zazwyczaj mam jakiś wypad rodzinny. Dopiero wieczory mam dla siebie.
polecam mojego mechanika Jet-Bike na Trakcie Lubelskim :) on moje srymko tak zrobił :)
Hanita napisał:
ja nie mam problemu :) Fryga została u majstra bo jak ją wyprowadziłam to...........nie chciała odpalić:)))) kur....no i z powrotem pan zabrał bo tez nie wiedział o co chodzi że nie chodzi. No i podobno po pół godzinie odpalił z zadziałało a ja pierdzielę nie jadę po nią. Więc Ravel spoko może pomknąć nie oglądając się na moją 50 :)
No coż, poleasingowe tak mają :)
A w sobotę chyba bym mógł.
fajnie gdyby tak ze 3 osoby zebrac :)
No to chyba trzeba będzie przełożyć :)
A piątek 22 z 2 dyszkami w kieszeni ciągle aktualny :)
ogólnie kijowo jest elektryk robi łaskę żeby dwa kabelki podłączył w oświetleniu lampek w kuchni kudźwa nawet żaden pasjans nie wychodzi - Maxell zaraziłeś pesymizmem :( Jedźcie w sobotę i odczarujcie pozytywne myślenie i przywróćcie dobre fluidy :)
Taaa, ja i dobre fluidy :))
Może dzisiaj Wawer, Otwock, Karczew i nawrotka wałem
Ale pisala bys sie na sobote??
Raven napisał:
Może dzisiaj Wawer, Otwock, Karczew i nawrotka wałem
Mi pasuje, jak zwykle, bo ja układny jestem :)
To na którą?
Dawidzie chciałaby dusza do raju ale grzechy nie pozwalają :( po dwóch dniach nieobecności (czwartek i piatek) nie sądzę że dostanę przepustkę :) kusi mnie też ta wyprawa z dwudzistoma złociszami. Będę negocjowała :)
Ja to mogę w sumie i zaraz :)
Ten wypad z 20 zł można ewentualnie na sobotę przełożyć, ale warunek konieczny - ładna pogoda.
kurna, Układny jak Ty to robisz, że masz wychodne "wyjazdowe" ciągle? :)
Hanita napisał:
kurna, Układny jak Ty to robisz, że masz wychodne "wyjazdowe" ciągle? :)
Bo ktoś musi mieć dobrze, żeby źle miał ktoś :)