zbliża się setna strona proszę o pozytywne wpisy :) niech miód się leje :))
Jak zawsze :)
ty założyłeś ten wątek temat to ty daj przykład jak mozna miło i sympatycznie buahahahahahaha NIE UDA SIĘ! NA PEWNO SIĘ NIE UDA :)maxell napisał:
Jak zawsze :)
Wszystko się uda, trzeba myśleć pozytywnie :))
buahahahahahahahhahahaha jesteś nieobliczalny :)
Schizole tak mają :)
a fe!!!!!!!!!!!! setna strona i taka złośliwość :)
To kiedy planujesz najbliższą jazdę? I nie koniecznie musi być w nocy/wieczorem :)
no nie wiem właśnie dotarł skuter i podobno zapala od dotknięcia. no może za te 20 zł :)
No to wsiadaj i na 21.30 widzę Cię na Placu :)
to dziś za 20 zł impreza bosze nie dam rady jutro skoro świt wyjazd kumpel wiezie samochodem więc nie mogę się spóźnić kurde ja nie mam tak wypracowanych układów wyjściowych :(
Spokojnie - 20 zł to w piątek lub sobotę, dzisiaj zwykłe kulanko :)
oki to zaczynam przeprowadzać negocjacje :)) domowe a wy kulajcie grzecznie :)
te 20 złociszy, jeżeli będzie w sobotę to powinienem się z wszystkim obrobić. Przynajmniej tak planuję.
O Filip masz wolną sobotę??
W ciągu dnia niestety mam robotę. Planuję uwinąć się do popołudnia i przehulać dwie dyszki :)
Widziałem, że planujesz dzienny wypad na działkę. Niestety, mimo najszczerszych chęci nie dam rady.
Dzięki Raven za jazdę :)
A do reszty taka sprawa jest:
Chodzi o to hulanie za 2 dyszki - są dwie możliwości - piątek i sobota.
Kiedy to zrobimy to zależy w sumie od wszystkich bo zrobimy to wtedy kiedy będzie mogło więcej ludzi. Jeśli większość będzie miała piątek wolny, jedziemy w piątek, jeśli w sobotę, to sobota. Myślę, że to sprawiedliwy układ :)
U mnie pełna dowolność jak zwykle, chociaż z przewagą na piątek :)
Jadę na Ochotę a potem na Mokotów.
Tak sobie gadam :)
Takim jezdzisz?
http://www.youtube.com/watch?v=ITERCi3mCfk
WYPAS MUZA :-)
Jerry_R napisał:
Takim jezdzisz?
http://www.youtube.com/watch?v=ITERCi3mCfk
WYPAS MUZA :-)
Jeśli mnie pytasz, to przestań brać to co bierzesz, bo chyba ma zły wpływ na oczy :))