Nie wystawił, bo roboty szuka
Debile Piotr mam na imię. PIOTR. Nick mam taki bo w wieku 12 lat założyłem pierwsze konto, i tak mi już zostało, i do wszystkiego ten sam nick.. Szukam roboty.
izdebski12 napisał:
Debile Piotr mam na imię. PIOTR. Nick mam taki bo w wieku 12 lat założyłem pierwsze konto, i tak mi już zostało, i do wszystkiego ten sam nick.. Szukam roboty.
Ale Maciek nie gorączkuj się tak :)
Taaa, jakby to miało jakieś znaczenie :)
izdebski12 napisał:
Wiemy Grzesiu, wiemy:):):)
No i wkurzyliście Krzyśka i teraz nie będzie z nami latał :)
Ponawiam pytanie czy dziś wieczorem ktoś się będzie jeździł po mieście.
i Ad 2 Kenio na tylnym siedzeniu wozi tylko dziewczyny , ewentualnie kolegów ale to tylko w sytuacjach awaryjnych :)
Ja odpadłem z jazd, z przyczyn technicznych, na jakiś tydzień conajmniej, Jerry chyba też bo swojego skuta sprzedaje, za resztę się nie wypowiadam :)
Zal... więc sam się pokręcę :(
@ Maxel próbowałeś swojego kymczaka serwisować na Burakowskiej u Kleofasa . ( naprawialnia.eu) facet wcześniej był serwisantem w Motorlandzie ponoć jest dobry i może mieć patent na twój problem elektryczny.
KENIO napisał:
@ Maxel próbowałeś swojego kymczaka serwisować na Burakowskiej u Kleofasa . ( naprawialnia.eu) facet wcześniej był serwisantem w Motorlandzie ponoć jest dobry i może mieć patent na twój problem elektryczny.
Trochę mi za późno o tym powiedziałeś, bo skuter już stoi w Brum-Serwisie na Modlińskiej :)
A tu Ci Maxell Młody Andrzej poleciał :P
Następnym razem jak będzie chciał pojeździć będzie się musiał nogami odpychać, żeby nadążyć.
Jacuś fika?
No to ostatnie to prawda objawiona, ale żeby tak publicznie, przy ludziach....
Mówi, że na skuter nie ma, ale na prochy to zawsze :)
No ja tu nie będę palcem pokazywał kto do witaminek namawiał:)
Ale Ciebie, nie jego :)
Trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa, młodzi słuchają i się uczą:)
I dlatego już nic nie mówię :)
Idę do garażu podłubać w tym większym szrocie. Tylko on mi został :(