Nocne kulanie po Warszawie.

Dawid no co Ty :) trzeba być twardym a nie miętkim - to Ty nie wiesz, że oni z tej małpiej zazdrości tak gadają. Zapewniam Cie, że mi jakie by nie były ale ledy się podobają :)))

Hanita napisał:

Dawid no co Ty :) trzeba być twardym a nie miętkim - to Ty nie wiesz, że oni z tej małpiej zazdrości tak gadają. Zapewniam Cie, że mi jakie by nie były ale ledy się podobają :)))

No tak, w temacie stopów jesteś najlepsza. W końcu tylko to widzisz jadąc na końcu :)

maxell napisał:

Ja nie chcę takiego. Muszę mieć takie jak Robert, jak walnę to będziesz musiał oczy zamykać :)

Podobno jak naciska stop to na stacji kosmicznej włączają osłony przeciwsłoneczne.

no przecież w kulki lece :) nic nie ściagam dopiero jak ktos mi w d... wjedzie same odpadną :)

A kto ma taki oczojebny stop??

A był taki jeden, jak hamował, to Raven za nim zaczynał zygzakiem jechać i oczy zamykał bo nic nie widział :)

maxell napisał:

Hanita napisał:

No tak, w temacie stopów jesteś najlepsza. W końcu tylko to widzisz jadąc na końcu :)

a żebyś wiedział i jeden z Was ma bardzo jasne światła stopu, że myślałam, że ciągle hamuje i dlatego jechałam wolniej i też hamowałam :)

uu to nieźle :) jakieś fabryczne stopy czy samoróbka?

Hanita napisał:

a żebyś wiedział i jeden z Was ma bardzo jasne światła stopu, że myślałam, że ciągle hamuje i dlatego jechałam wolniej i też hamowałam :)

Młody ma takie...różowe, może dlatego :)

to Piotrek zielonym kanciastym Quantumem ma takie ledowe w dodatku.

maxell napisał:

A był taki jeden, jak hamował, to Raven za nim zaczynał zygzakiem jechać i oczy zamykał bo nic nie widział :)

A w pobliskich OSP startowali do gaszenia pożaru....

Dawidsuper8 napisał:

to Piotrek zielonym kanciastym Quantumem ma takie ledowe w dodatku.

myślę, że to Piotra były bo kolega izdebski jeździł wężykiem, raz z przodu raz obok rzadko z tyłu więc to nie izdebskeigo - cholerka jak On am na imię?

Hanita napisał:

cholerka jak On am na imię?

Młody :)

Młody memory 5 i wszystko jasne :)

mądrale nie wiedzą - kolega Izdebski a imienia nie znamy wstyd! młody... no młody bezimienny :)

nawet tak nie żartujcie tfu tfu
czyli Sebastian :)

Tak, tak, Sebastian Młody :)

pewnie śmiga gdzieś skoro tu nic nie kliknie albo śpi:)
dobrej nocy panowie mądralińscy dzięki za nauki :)

Pisał, pisał i zasnął. Albo się rozbił gdzieś F16 na pustyni :)

hehe no juz wez.
Ciekawe jak tam jego złoty numer :) czy wystawił już