mh mam dwa takie same :) moge oddac
Trzymaj, nie wyrzucaj, może wezmę jak żaden z moich mi nie będzie pasował dźwiękiem.
no proszę nowy klakson czyli jak Feniks odrodzi się "szrot" - trzymam kciuki oby było w co ten klakson montować :)
Hanita napisał:
no proszę nowy klakson czyli jak Feniks odrodzi się "szrot" - trzymam kciuki oby było w co ten klakson montować :)
I ja mam Ci rolki wymieniać??
nio :) a czemu nie? ale o co chodzi ???? ja tak z sympatii zapytałam o klaksonik co by podać jakiś temacik do sarkazmu :):):)
Dawidsuper8 napisał:
Maxell moje ledy w kufrze śmigają już elegancko :)
no to teraz musisz je w ciemną noc wypróbować :)
Hanita napisał:
no to teraz musisz je w ciemną noc wypróbować :)
Wystarczy, że na balkon wyjdzie i odpali skuta :)
no niektórzy mają farta i mieszkają w cywilizowanym punkcie miasta :)i fakt, wtedy ktoś te zmiany zauważy :)
Myślisz, że ktoś zauważy tego marnego stopa wśród wszystkich bilbordów na Konstytucji? Wątpię :)
A ty kufer ściągnąłeś do przeróbki? Będziesz teraz miał chwilę... czasu:)
Raven napisał:
A ty kufer ściągnąłeś do przeróbki? Będziesz teraz miał chwilę... czasu:)
Taa, kufer ściągnąłem :) A gdzie bym kask zostawił? Pod kanapę nie wchodzi i jeszcze by poobijali :)
Wróci to pomyślę :)
może nie zauważy - to Ty miałeś taki bezsensowny pomysł :) ja proponuję Dawidowi śmiganie nocą po ciemnych zaułkach - a Ty będziesz czytał opisy eskapad i popędzał serwis do roboty :)
marnego :( ja go robilem okolo poltorej godziny:( nie masz serca :(
Chodziło mi raczej o jego wielkość, a nie włożoną pracę :)
no i sobie u Dawida nagrzebałeś - zapomnij o nowym klaksonie :)
:)
jutro ściągam ten stop i wyrzucam i nie będzie żadnego!!!
I cała robota psu w d****
Maxell zapytaj gdzie go wyrzuci, będzie jak znalazł:)
Ja nie chcę takiego. Muszę mieć takie jak Robert, jak walnę to będziesz musiał oczy zamykać :)