Nocne kulanie po Warszawie.

no to teraz Maxell pojechałeś po bandzie - trzeba być twardym a nie miętkim :) skąd taka decyzja (?) miałeś jeszcze do innego magika podjechać po diagnozę....
"Tak że poddaje się, skuter idzie na sprzedaż a ja w tym sezonie kończę jazdę" - mam nadzieję,m że to taka męska kokieteria :)

Ojojoj! Chwilę mnie nie było, a tu widzę, że świat się kończy. Maxell po pierwsze potwierdź diagnozę. Po drugie zawsze można poszukać jakiegoś tańszego dawcę. Po trzecie..... sprzedaj:)

W ostateczności
http://allegro.pl/akumulator-unibat-ytx12-bs-kymco-grand-dink-250-i3332539343.html i wozisz zapas.

Jak masz obecny stary akumulator?

mądrze Ravel prawisz - gdzie my znajdziemy takiego drugiego prześmiewcę - niech się ogarnie a nie prawi takie głodne kawałki
ps. jak tu się wstawia zdjęcia ?

Akumulator to ja mam, nowy, sprawny...
Po prostu kupując Kymco myślałem, że kupuję coś dobrego, a to większe gówno od chińskiej 50-tki jaką miałem.
Samochód też mam na wykończeniu więc coś muszę wybrać, nie będę pakował pieniędzy w coś co dwóch tygodni bez naprawy nie jest w stanie wytrzymać. Mam ważniejsze wydatki.
Różnica między tym a chińczykiem jest taka, że tam się psują pierdoły, a tu jak piźnie to po całości :)

Hania, a zdjęcia wstawia się tak:
bierzesz i wstawiasz :)

oki Maxell Opla Ci porwały bobry, Kymco wywalisz do Wisły - gratuluję - pozostaje rower :) opanuj emocje, pomyśl i let,s do it! jesteś duży chłopczyk coś mądrego wymyślisz.
aha zdjęcia wzięłam i wstawiłam w moją galerię bo tu nie wiem jak po instrukcji jaśnie Pana :)

A czego się spodziewasz po nastoletnim skuterze. Marka tu nie ma nic do rzeczy, bo skuter musiałby stać zalany w żywicy, żeby się z wiekiem nie sypał. Ja przy swojej 40-tce też chciałbym mieć kondychę 20-latka, niestety eksploatacja (czasem nadmierna:D) robi swoje :):):)

Wiedziałem, że to *powiesz* :)
Liczyłem się z tym, że używka i to wiekowa będzie się psuła, ale nie sądziłem, że z taką częstotliwością :)
Dlatego wybrałem *markowy* ale to był błąd.
Dobra, nie ma co rozstrząsać. Jestem już duży, dam sobie radę :)

No i to rozumiem, a tak swoją drogą to 2 dni katowałeś maszynę prędkością 60 km/h to może sprzęt się obraził i stwìerdził, że da z siebie tylko 70% :)

No to ja mu też dam 70% szans na przetrwanie.
Używanych części nie znalazłem. Na nowe będę czekał tygodniami.
Tak czy tak, zabieg nieopłacalny.

a szrot? może są takie motocyklowe, skuterowe... nie wierzę, że nie ma części używanych, zamienników...mnie tam rybka i tak mam szlaban ale szkoda, żebyś zniknął z nocnych ulic Warszawy :)
już wiem!!!!! też masz szlaban w domu i tylko ideologię dorabiasz buahahahahaha

No i mnie rozgryzła, a tak nie chciałem, żeby się wydało :)

On teraz ma bardzo blisko do szrotu.... wystarczy podejść do garażu :):):)

Raven napisał:

no teraz to Go dobiłeś a tak lubiłam tego drania :):):)

maxell napisał:

No to ja mu też dam 70% szans na przetrwanie.
Używanych części nie znalazłem. Na nowe będę czekał tygodniami.
Tak czy tak, zabieg nieopłacalny.

Na razie ustal (potwierdź) przyczynę, potem ustalaj koszty.

Ale szukamy użytecznego szrotu a nie takiego co nic tam nie ma :)

A tak w ogóle to walę focha teraz

Hanita napisał:

Raven napisał:

no teraz to Go dobiłeś a tak lubiłam tego drania :):):)

Dobiłem??? Ja w nim budzę wolę walki!!!

Ja nie potrzebuję woli walki teraz tylko kupca :)

Plastiki i metal do żółtego pojemnika (bak uprzednio opróżnić i wymyć).....

Jasne, jeszcze się będę meczył przy rozbieraniu, mowy nie ma, pojdzie cały do jednego kosza.

maxell napisał:

Jasne, jeszcze się będę meczył przy rozbieraniu, mowy nie ma, pojdzie cały do jednego kosza.

trochę kreatywności ...wszystko i to do jednego kosza ech mięczak :)kolega młody Izdebski Ci pomoże ma wprawę w wymiankach :)
foch? to specjalność kobiet :)