A tak przy okazji:
Sprzedam KYMCO :)
A jeżeli chodzi o biały odblask to mam w arkuszu. Do cięcia na ploterze się nie nadaje bo jest zalaminowany (za gruby i nóż nie przecina), ale jak potrzebujesz paski to nie ma problemu.
Znudził się, masz coś innego na oku, czy też masz go dość?
Filippo73 napisał:
A jeżeli chodzi o biały odblask to mam w arkuszu. Do cięcia na ploterze się nie nadaje bo jest zalaminowany (za gruby i nóż nie przecina), ale jak potrzebujesz paski to nie ma problemu.
Ale to jest na jakiejś taśmie samoprzylepnej czy jak?
Filippo73 napisał:
Znudził się, masz coś innego na oku, czy też masz go dość?
Mam go dość, chcę Rometa :)
zamień się na Młodego F-16 :)
Dawidsuper8 napisał:
zamień się na Młodego F-16 :)
Dupa mi się nie zmieści :)
A na wieczór co planujemy?
ja to bym chciał ale nie wiem jak reszta.Filip chyba się cały trzęsie z podekscytowania :)
Dziękuję wszystkim za wspólne kulanie. Było pouczająco, było zimno momentami, było pechowo na końcu ale było zajefajnie. Cieszę się, że Maxell dotarłeś szczęśliwie do domu, dzięki Dawid za pogaduchy, kolego Izdebski jestem pod wrażeniem Twojej empatii, kreatywności i....młodego szaleńczego ducha. Pozostałym kolegom b. dziękuję za "ochronę" podczas jazdy.
Przepustka została przekroczona i teraz mam zakaz opuszczania koszar. :(
Się wyrówna:)
Maxell i Dawid nie wiem jak się tu wkleja zdjęcia chyba umiem w swoją galerię to zaraz jakoś to ogarnę ale nie spodziewajcie się cudów w sensie artystycznych doznań :)
Dawidsuper8 napisał:
ja to bym chciał ale nie wiem jak reszta.Filip chyba się cały trzęsie z podekscytowania :)
W zasadzie jestem chyba gotowy się poświęcić dzisiaj. Mam drugi akumulator to go wezmę na wszelki wypadek, a jak się całkiem rozsypie to przynajmniej będę wiedział na 100% co mu jest.
A i rzut Kymco do Wisły też może być ciekawe samo w sobie :)
To jest folia samoprzylepna odblaskowa. Została mi po jakiś wydrukach. Myślałem, że uda mi się z niej coś powycinać, ale mój ploter ma za słaby nacisk noża.
Wieczorem niestety nie dam rady, natomiast teraz włącza mi się tzw. szwędacz :)
Dobra, to ja rezerwuję kawałek takiej folii :)
Na wieczór Hania ma szlaban pewnie przynajmniej na dwa miesiące teraz.Młody pewnie będzie chętny,Raven to nie wiem,Piotrek też nie wiem,Filip nie może :) czyli zostaje trzech.
Nie ma sprawy, mam też kawałek czerwonej odblaskowej i z tej mogę wyciąć jakiś napis :)
Ja nawet jak bym chciał i mógł teraz to nie mam nałodowanego drugiego akumulatora. A na jednym nie pojadę nawet do centrum :)
Filippo73 napisał:
Nie ma sprawy, mam też kawałek czerwonej odblaskowej i z tej mogę wyciąć jakiś napis :)
Czerwień też może być, ale bez wycinanek, ja na motorek chcę gdzieś poprzyklejać.
Ja gdybym miał drugi aku to bym podrzucił no ale niestety :(
Ale np jutro w dzień jakby coś i nie będzie 42 stopni w cieniu to czemu nie.
Tylko wszedłem o widzę 3 strony nabite.
Rolki sobie wymieniłem na 6,3 gr, pasek "dotarty" grubością. Jedzie 70km/h, przyśpieszenie takie w miare, ale ujdzie, i więcej tego chinola się nie tykam. Jakieś plany na dzisiaj? Coś gdzieś robimy, czy jak?
Maxell - Mówiłem Ci wczoraj bez miernika, że poszły ci cewki w iskrowniku, lub zostały one po prostu zabrudzone.
izdebski12 napisał:
Tylko wszedłem o widzę 3 strony nabite.
Rolki sobie wymieniłem na 6,3 gr, pasek "dotarty" grubością. Jedzie 70km/h, przyśpieszenie takie w miare, ale ujdzie, i więcej tego chinola się nie tykam. Jakieś plany na dzisiaj? Coś gdzieś robimy, czy jak?
Maxell - Mówiłem Ci wczoraj bez miernika, że poszły ci cewki w iskrowniku, lub zostały one po prostu zabrudzone.
Myślałem, że pojeżdżę dzisiaj, ale trochę mi strach nie pozwala bo miałem mieć drugi aku a nie mam.
A co do iskrownika, w zasadzie to mi wszystko jedno co poszło, koszt się liczy. Iskrownik do 50-tki to 50-70 zł. do mojego 350+wymiana=ok.500 i 3 tygodnie czekania na części.
Tak że poddaje się, skuter idzie na sprzedaż a ja w tym sezonie kończę jazdę.