Nocne kulanie po Warszawie.

kiedy ty śpisz?

ja też powinienem się stawić na Placu

Hanita napisał:

kiedy ty śpisz?

Ja nie śpię po prostu, szkoda czasu :)

Wlaśnie przeczytałem wątek:) wczoraj zupełnie niezależnie wyladowałem na pl. Konstytucji ok. 21.20. Teraz już wiem kim był kolega na torosie:) Stałem chwilę za Tobą na białym Downtown'ie. Może i mi sie uda dzisiaj wyskoczyć, choć mój sprzęt się strasznie "męczy" przy prędkościach poniżej 70 km/h:).

Ale w nocy z takimi prędkościami też fajnie się jeździ, nikt Ci w kufrze nie siedzi i nie sapie na przednią szybę :)

No właśnie... Ktoś za mną stał na białej krowie, na początku myślałem, że to maxell, ale przypomniało mi się, że on pisał, że ma czarną krowę, a nie białą. :D

"Typek za mną pewnie też czeka na kogoś, tak jak ja.."

No właśnie, to ja będę dzisiaj na czarnej krowie :)

Ja niestety dzisiaj nie będę.
Po 1: Nie chce mi się dzisiaj
Po 2: Robię "al kaide"
Po 3: Waha się kończy, a kase dopiero w pn dostanę :P

Krowie? Ciesz się, że mój sprzęt tego nie czyta. Narowiste z niego bydlę:)

No, wiem, wiem fajne te duże krowy są. Też taką zamierzam kupić jak tylko zrobię A1 w wakacje. Duży, mocny, wygodny skuter. Ahh :D

no to hajda hulajcie :)

Ok, to jakby coś się organizowało to podajcie miejsce i godzinę. Nie obiecuję udziału, bo żona w "stanie odmiennym" czasem skutecznie zapobiega innym planom, ale spróbuję być.

Tak jak napisałem, ja będę na Placu Konstytucji o 22.

To daj mi z 5 min. na ewentualny poślizg i jeśli się nie pojawię to znaczy, że zagrał plan "B".

Myślę, że spokojnie do 15-20 po będę czekał.

Raczej nie będę tyle potrzebował, ale może jeszcze ktoś się zgłosi.

Z tego co tu czytałem to może będzie kilka osób.

ja tez postaram sie podjechac na plac

Ok :)

Panowie, dzięki za wspólny wypad. Sorki, że tak nagle zniknąłem, ale zatrzymałem się odebrać telefon od "planu B":) i...... już was nie dogoniłem (czyt. znalazłem). Jeszcze raz dzięki, myślę że to nie był ostatni raz :)