Nocne kulanie po Warszawie.

Wawer nie daleko Ul. Bronowskiej zaraz przy Wale miedzeszyńskim

No to może żeby każdy miał po równo to na Placu Konstytucji na parkingu tym na środku o 21.30? Albo przy stadionie od strony dworca 'stadion'?

Brama zaznaczona na czerwono jakby co.

Tak to będę szukał. Podaj dokładną ulice, ja wbije w nawigacje wybiorę "nawiguj do" i pojadę tam gdzie mnie zaprowadzi.

No już bardzie prostych lokalizacji to nie mogłem Ci podać :)
To przyjedź na PLac Konstytucji na środek :)

Ok będę o 21:30, mogę się trochę spóźnić tak do 10 minut.

No dobra, spokojnie. Poczekam :)
Będę ciemnym Grand Dinkiem z kufrem.

Jakby się komuś jeszcze chciało to niech przyjeżdża.

Będę kierował się na ten parking na Placu Konstytucji

Dzięki za bardzo fajną wycieczkę po Warszawie. Zobaczyłem takie miejsca fajne, o których nikt by nie pomyślał. ;D
Jeszcze raz dzięki. Wstawisz foty?

Daj mi maila na priv to Ci wyślę zdjęcia.

czy dzisiaj możne bedzecie latac wieczorem po wawie chętnie bym się podloczyl

Ja to chyba będę. Nawet jak będzie padać to przelotnie chyba.

te wrzucone w galerii są ...........zajebiste. Mnie się bardzo podobają i też tak się kiedyś wypuszczę "w miasto" ale czy uda mi się takie ujęcia zrobić to już inna sprawa. Gratuluję.

Jedź ze mną to Ci pokażę co i jak :)

i jak kolega izdebski nie odpalę albo inne gów....szlag mnie dziś trafił.
wieczorem autem pojedziemy na fontanny może jutro mi nerwy przejdą to podejdę do Fygi :)

No tak, obraź się teraz na nią :)

nie, nie obrażę się ale ostry wkur.... mnie dziś wziął bo szybko musiałam wyjechać skuterem, żeby mamę pilotować bo tez sierota nie może nigdy do mnie samochodem trafić. ech ... tak jakoś mnie dziś poniosło. Ale jutro podejdę do Frygi ....jutro :)

No dobra, narazie decyzja jest taka, że o 22 będę na Placu Konstytucji.
To informacja dla zainteresowanych :)

heh gdybym wiedziala że wczoraj kulacie to bym się podłączyła bo sporo km zrobiłam jeżdżąc bez celu (miejscowego) w celu ukojenia nerwów. jak się nie poprawi to może dzisiaj dołączę :]

Poprawi się czy nie, wsiadaj i przyjeżdżaj :)