Cała przyjemność po mojej stronie :)
Maxell dziś Twoja kreatywność po prostu mnie rozwala :)
inzynierka napisał:
Eeeej ale ja chyba też nie mam wstecznego... :P
Ty możesz nie mieć wstecznego bo pod Warszawą mieszkasz :)
Hanita napisał:
Maxell dziś Twoja kreatywność po prostu mnie rozwala :)
No dobra, może Ci kiedyś ten wsteczny podłączę bo widzę, że jak nie zobaczysz to nie uwierzysz :)
W motorynce miałem wsteczny, nawet 2 :) Chociaż dwójki nigdy nie odważyłem się wrzucić.
no to teraz rzeczywiście mnie wkręciliście - poszukam i zobaczę co wujek google mi powie :)
jeżeli są napędzane wałem kardana to często mają zmienny dyferencjał taka wajcha jest z boku motocykla co zmienia kierunek obrotu wału w prawo lub lewo np masz 5 biegów do przodu zmieniasz wajche i masz 5 do tyłu, najczęściej spotykane są Dniepry i Urale, BMW 750 takie miało tez, ogolnie motocykle CIĘŻKIE i teraz w NOWOŚCIACH to zadkosc czasem elektryczne wspomagania bo cofnij sobie siedząc Goldwinga:P + na droge ale są:)
czyli wiem że ....mnie wkręcacie :)
Ale masz + za chęci i wytrwałość :)
plusa to mam przy Rh oj doigracie się Ty i Ravel i ...Filip - niedobroty :)
W starych polskich silnikach motorowerowych, był taki myk, że dawało się je odpalić na pych do tyłu. Wtedy były dwa biegi do tyłu :)
Ze współczesnych motocykli honda goldwing ma bieg wsteczny realizowany za pomocą silnika elektrycznego.
U mnie też jest sterowany silnikiem elektrycznym, jak złożę lusterka mogę cofnąć, ale tylko jak je złożę :)
Maxell ja Ci mówię Ty się marnujesz z taką wyobraźnią w tej swojej tajemniczej pracy ale tu dajesz czadu :) podziwiam :)
Filip i Ty Brutusie przeciwko mnie?
Jak babcię kocham. Motorynką można było jeździć do tyłu.
Co do motorynki to potwierdzam, na podwórku z chłopakami mieliśmy taką jedną na kilku - jeździła we wszystkie strony :)
maxell napisał:
Co do motorynki to potwierdzam, na podwórku z chłopakami mieliśmy taką jedną na kilku - jeździła we wszystkie strony :)
A najlepiej w bok:)
Generalnie w celu wywołania wstecznego można obrócic się na kanapie i przekrecic manetke gazu, na bank wtedy pomknie do tyłu :):):)
a żeby się teleportować należy pogłaskać lampę :)
Hanita napisał:
a żeby się teleportować należy pogłaskać lampę :)
W niektórych modelach wystarczy w kufer klepnąć:)
Raven napisał:
W niektórych modelach wystarczy w kufer klepnąć:)
To ja już wiem dlaczego Ci ten stop na kufrze tak szwankuje :)
Sorki, zapomniałem Ci powiedzieć, że Ci mruga :)
Zauważyłem na filmie:) Musze złączkę poprawić, bo się trochę wyrobiła klapa.
Było tak nie klepać po tyłku :)
A pro po klepania, ktoś ma ochotę polatać dzisiaj z maxi o 23 :)