Nocne kulanie po Warszawie.

znowu mnie wkręcasz tak jak koleś z pl. konstytucji ze nie mam świateł wstecznych
chyba się wypiszę :(

Nie mówiłem o światłach, bo myślałem, że masz :)

Nie no co Ty 1l/100km to ja już więcej pije na setke :)

:) dobranoc dowcipnisiu

Hanita napisał:

:) dobranoc dowcipnisiu

A odpychasz się pewnie nogami jak chcesz cofnąć, zamiast zmienić kierunek napędu? :)

dokładnie tak - przecież zgubiłeś blaszkę i nie mogę zmienić teraz tego cholernego napędu :)robię jak Ty - toż od Ciebie się wszystkiego uczę Guru! Co Ty dziś piłeś radosny jak szczygiełek :)

Ja się nie odpycham, to ściema taka.
Nic nie piłem bo zaraz wychodzę *na miasto* :)

Aby mieć wsteczny trzeba drugą manetką kręcić:)

No ale to nie każdy wie przecież :)

Ktoś chętny na jutro? W sumie to na dzisiaj :)
22-23 jak zwykle.
Oczywiście wszystko uzależnione od pogody, ale nie przewiduję deszczu :)

panom Maxellowi i Ravenowi już podziękuję :)

Jak dotrę mojego bzyka, to się dołączę. Myślę, że jeszcze tak ze 3 do 4 dni. Potem regulacja napędu i będzie można kulać :)

Hanita napisał:

panom Maxellowi i Ravenowi już podziękuję :)

Za coś konkretnego?
Bo chyba nie za ten wsteczny, który ma każdy :)

ależ skąd nie za wsteczny co każdy ma :) oki jestem wyjątkowa ja i moja Fryga bo nie ma wstecznego :) ale może mi Ravel i Ty pomożecie jako ci najbardziej życzliwi i ustawicie ten wsteczny :)

Filippo73 napisał:

Jak dotrę mojego bzyka, to się dołączę. Myślę, że jeszcze tak ze 3 do 4 dni. Potem regulacja napędu i będzie można kulać :)

Filip i pamiętaj że wsteczny masz mieć :) buahahahahaha bo inaczej Maxell z Tobą nie pojedzie bo to obciach cofać nóżkami

Eeeej ale ja chyba też nie mam wstecznego... :P

Właśnie, muszę nad tym wstecznym popracować ;)

Inżynierka wychodzi,że tylko kobitki nie mają - i racja bo my się nie cofamy my idziemy i jedziemy na przód :)

Hanita napisał:

ależ skąd nie za wsteczny co każdy ma :) oki jestem wyjątkowa ja i moja Fryga bo nie ma wstecznego :) ale może mi Ravel i Ty pomożecie jako ci najbardziej życzliwi i ustawicie ten wsteczny :)

Nie masz wstecznego, bo poleasingowe nie mają. Jak ktoś na firmę kupuje to chce tylko do przodu, do przodu, po trupach, on nie myśli o cofaniu się...no i dla firm takie sprzadają :)

Dzięki Filippo za fotki :)