Tak opowiadał mi ....:) Ja też zawsze chętny ale niestety czasami obowiązki nie pozwalają tak jakbym chciał.
No dobra, nie ma problemu. Jerry tam jakiś wypad dalszy szykuje, a ja szukam na niedziele chętnych do Pułtuska, ot tak, śmignąć, wpaść na rynek, do parku i powrót. Wyjazd koło południa jeśli nie będzie padać.
Dla zainteresowanych - dzisiaj 22.00 Pl.Konstytucji.
dla nocnych marków :)
hej tak czytam wasze posty z zainteresowaniem i chetnie ktoregos razu sie z wami wybiore na przejazdzke jesli sie mozna dolaczyc :)
Zawsze można :)
dzieki postaram sie byc nawet dzis o tej 22 ale nie obiecuje :)
Nie będziesz dzisiaj, to może innym razem, kontroluj sytuację :)
Ale bym z wami pokulał. Niestety maszyna odmówiła mi posłuszeństwa. Wszystko wskazuje na to, że któreś z łożysk wału poszło na drzewo.
Za dużo za dnia po mieście jeździsz :)
Jeżdżenia nigdy dość. Najgorsze, że w przyszłym tygodniu też z wami w nocy nie pojeżdżę. Poszedłem za ciosem i zamówiłem wzmocniony wał, łożyska, uszczelniacze, cylinder i wydech. ... no i zostało mi na waciki :)
Dobry jesteś :) Idą łożyska a Ty wymieniasz pół skutera :)
Boje się pomyśleć co będzie jak Ci się żarówka spali :)
Nie wiem czy widzieliście: https://www.facebook.com/events/189061184591485/?ref=3
Wybieracie się?
inzynierka napisał:
Nie wiem czy widzieliście: https://www.facebook.com/events/189061184591485/?ref=3
Wybieracie się?
No widzisz, przydałaś się do czegoś :)
Ja wiem i się wybieram.
... bo skuter to moje takie czwarte dziecko.
Jeżeli mój bobas będzie gotowy to warto rozważyć. Mam jeszcze trochę folii odblaskowej, mógłbym maleństwo przyozdobić :)
No to rób, masz prawie tydzień :)
Filippo73 i nie wydasz na to wszystko aż takich wielkich pieniędzy....wyobrażam sobie ile ja bym zapłacił za te rzeczy które wymieniłeś o zgrozo jak bym chciał je kupić do X-maxa...o ja chromolę! :(
Na pewno tyle nie wydam, ale nowego F16 bym kupił. Chcę by wytrzymał mi ze dwa lata (20 000km), następnie prawo jazdy A i większy skuter.
Bardzo podobają mi się nocne wojaże z Maxellem, ale trochę mocy brak, albo innych słabszych skuterów. Do tej pory Nasze podróże były raczej słabo obsadzone. Kymco kolegi ledwo pyrkało, a mój na ostatnich obrotach.
Jednak co zobaczyłem to moje :)
Kumpel ma BENZER INDIANA, ponad 9 t km i nic sie nie dzieje, poza prżegladami i przyspawaniem nozki.
PS: do ktorej bedziecie pod Pl. Konstytucji? A moze spotkac sie na Bankowym?
Spoznilem sie... Bylem na Pl. Konstytucji, jestem na Bankowym...
Jakby co dajcie znac:
Sze zero dwa
Dwa czte osie
Osie osie piec