Neos Tuned by Jasiu - CAŁY NA CZĘŚCI!!! DUŻO TUNINGOWYCH!

no kolory super
sam malujesz czy dajesz do lakiernika :?: :?:
I ile za te cudowne lakiery dałeś :lol:

ReKoRd, nie podniecaj się tak :smiley:

Cały czarny + czerwone felgi, uchwyty pasażera i plastik na aku…

Lakiernik maluje… Dałem z podkładem i bezbarwnym coś koło 160zł.

No ciekwe ile ci lakiernik za robocizne skasuje, ale pewnie wyjdzie ci ponad 500zł wiec drogi interes, ale pewnie efekt będzie super :smiley:

Jasiu gdzieś napisał że za flaszke mu lakiernik maluje. Chyba na mielochu.

Mam wuja lakiernika :smiley:

Może trochę więcej niż flacha, ale to będzie tanio :stuck_out_tongue:

NO dobrze mieć czasem wujka który jest lakiernikiem :slight_smile:

NO lakierki sa ładne zobaczymy jak będa wyglądały jak go pomalujesz :smiley:

Dobrze dopasowałeś lakiery Jasiu226, ale conajmniej dwie flaszki zapłacisz :wink: :stuck_out_tongue:

Lepiej 2 flaszki niż 2-3 stówy.

Ale trzeba przyznać, że extra się komponują ze sobą te dwa kolory :wink:

Niedługo muszę oddać siedzenie do obicia… Oczywiście będzie czarno-czerwone :smiley:

Fotki z wczorajszej 2h pracy mojej i lakiernika…
Kliknij na zdjęcie, aby powiększyć…

Jutro jak kupię szpachlę to się dokończy nadkole, przód, bo powychodziły dziurki :stuck_out_tongue:
Plastik jeden został do sklejenia i po szpachlowania… To też jutro. Muszę też kupić podkład do alu, bo przez neta nie zamówiłem, bo nie było… Wieczorem się dowiem kiedy będę miał lakierowane plastiki, myślę, że do końca tygodnia będą gotowe… :mrgreen: Pozdrawiam.

Dodaje super fotkę lakieru, który zamówiłem z bliska, po woskowaniu samochodu… Myślę, że to zdjęcie znakomicie oddaje kolor i głębię lakieru :slight_smile:

akurat to zdjęcie nie oddaje koloru wcale bo samochód jest cały w blikach świetlnych i nie widać koloru.

ale kolorki mi się bradzo podobaja. aby wloty na czaszy mi się nie podobaja. nie dosc ze wszyscy juz je maja to mi się nigdy one nie podobaly bo wloty musza byc tak jakby 3d a nie takie plaskie. chodzi o to ze npo w roxie czy sr nie jest tylko dziura ale sa tez ranty takie. a takie plaskie wloty hujowo wyggjadaja.

super widzę że dokanczasz prace ciekawy jestem jak to będzie wyglądac pomalowane i na skucie :smiley: :wink:

a bejca twoja jasiu?

Witam neosik zajebi*** …
Czem na jakieś up’iki. :slight_smile:

Neosik Ekstra.
Kiedy malujesz.

Plastiki od wczoraj wieczora w podkładzie :slight_smile:
Jutro myślę, że będzie UP…

To czakać tylko jak złożysz :slight_smile:

ja mam taki jeden z tych kolorków co napisałeś tzn.ten czarny od beemki na swoim bws’ie naprawde polecam bo badzo ładnie się prezentuje g:okulary .

Ps.jak tam projekt :?:

[center:5a4d9c71f0]Oficjalna prędkość maksymalna osiągnięta na prostej drodze dnia 10.04.2009r. wynosi 85.6km/h wg nawigacji GPS.[/center:5a4d9c71f0]

hmm, według mnie trochę mało jak na taki tuning, NEO’s nie ma czasem blokady na przełożeniach?