Mało… Ale pamiętaj, że mówimy o prędkości wg GPS czyli jak najbardziej realnej, a nie licznikowe “120” w roxach…
Pierwszy raz słyszę, żeby minarelli było blokowane na przełożeniachMafioz napisał:
nie ma czasem blokady na przełożeniach?
Mało… Ale pamiętaj, że mówimy o prędkości wg GPS czyli jak najbardziej realnej, a nie licznikowe “120” w roxach…
Pierwszy raz słyszę, żeby minarelli było blokowane na przełożeniachMafioz napisał:
nie ma czasem blokady na przełożeniach?
no tak się tylko dopytuje dla pewności ;p
po świętach zmierzę ile mój chinol leci, tuning mamy bardzo podobny, prawie to samo ;D
Ale wydawało mi się że tuning na poziomie sport więcej wyciśnie ze skutera, widać mam błędne źródła xD
ja na metrakicie poki mi nie padl więcej wycisnolem z 93 km/h zgps w reku
Jasiu skonczysz calego do rozpoczecia sezonu w poznaniu czyli na 18.04.09r ? :?:
Takie bajki, że minarelli leci na serii 80km/h to wiecie xD
Zrobię na 18.04
Jasiu odebrałes plastiki z małowaniaż? Ja teraz z gps w reku 72
No pewnie :) Już jeździłem, ale bez pługu, błotnika przód i pokrywy aku :P A reszta złożona :PBorek02 napisał:
Jasiu odebrałes plastiki z małowaniaż?
Moze jakis foto ???
Foto jak złoże całego.
czyli foto znajdzie się przed18.04 ;p czekam
Witam…
Projekt Yamaha Neos Tuned by Jasiu został zakończony.
Po wielu godzinach męczarni spędzonych w garażu, po wielu straconych nerwach zyskałem to - o czym marzyłem. Zrealizowałem projekt mojego skutera w całości. Kosztowało mnie to wielu wyrzeczeń i pieniędzy, ale uważam, że się opłacało, efekt jak dla mnie jest powalający. W skuterze do zrobienia zostało kilka szczegółów, ale to przy okazji, nie chciałem Was dłużej trzymać w napięciu i chciałem Wam dziś przedstawić foto-relację mojego projektu.
W tym miejscu chciałbym podziękować kilku osobom:
:arrow: Mojej Mamieć, która mnie wspierała w chwilach zdenerwowania…
:arrow: Damianowi, który załatwił wiele dla mnie znaczących spraw dotyczących Neosa…
:arrow: Mojej przyjaciółce Darii za wsparcie i podnoszenie na duchu…
:arrow: Dziadkowi za pomoc finansową…
:arrow: Wujowi Tomaszowi za nie ocenioną pomoc i cenne rady…
:arrow: Kuzynowi Dawidowi za ponaglanie i podpuszczanie co do projektu…
:arrow: Wszystkim, którzy zrobili coś co mi pomogło, a nie zostali wymienieni…
DZIÊKUJÊ!!!
Oto obiecane zdjęcia:
Zapraszam do komentowania…
Najladniejszy neos który widzialem w Polsce Poprostu pieknie wyszlo :))))) 10//10 optyka
No no neos wyszedł lepiej niż super. podoba mi się
tył by chciał mieć zrobione coś więcej i lusterko chciało by się obniżyć a tak to ładnie
szczerze mówiąc kawał dobrej roboty widać że zrobiłeś go z pasją każdy detalik dopracowany ZAJE… :lol: …FAJOWSKO
Neos seria … co tu komentować …
Nie no ! Bosko ! Szczere gratulacje ! ! !
Neos wygląda świetnie
Kolory są super, detale też są ekstra
brakuje jeszcze by przedniego błotnika i napisy na oponach możesz zrobić bo dużo lepiej wyglądają opony z napisami
tylko przytni to lusterko a tak to wyjebiście ci wyszło!!!
Ja bym na boczku jeszcze jebnął jakiś wzorek albo naklejke bo tak pusto jakoś
O kurde ale on jest zawalisty dalbym go do top 10 w europie