ReKoRd napisał:
ojojoj male zacieki sa na fotce jednej :P będziesz musial to poprawic :P
WIem, z tym akurat nie będzie problemu :]
siwy_fact napisał:
albo mi się tak wydaje albo masz krzywe lagi :)
Wydaje Ci się :] Po prostu tak wyszło zdjęcie, wszystko jest w porządku :P
Dlaczego szkoda, że maluje spreyem? Będzie git :P
mimo wszystko pistoletem jest 1000 razy lepszy efekt!!
kartery wypas , pies zresztą też , ma takie fajne płaskie swiecące oczy , prawie jak cyklop z x-menów haha
Bo on maluje pod kolor psa XD
Gratuluje pracy, mi by się prawde mówiąc nie chciało
Nie wiem czemu czekasz do jutra żeby nałożyc drugą warstwe jak przeciesz jak się maluje to czeka się 30minut i następna warstwa po to żeby lakier się jeszcze trochę kleił i dzięki temu będzie się lepiej trzymał. Ale dobra rób po swojemu, założę się ze ci to po miesiącu odpadnie.
SiWy, mi chodziło o to, że było parę zacieków i fafołów i chciałem je usunąć papierkiem, więc czekałem aż wyschnie Mam nadzieję, że nie będzie tak jak mówisz…
[ Dodano: 08-02-2009, 14:25 ]
Nałożyłem 2 warstwę lakieru. Lakier się skończył, jutro lakieruje bezbarwnym i czyszczę pasek i wariator, bo boję się, że w czasie jazdy wybuchnie, ponieważ jest od podkładu…
Fotki:
kartery fajnie wyglądają ale czerownye byłyby lepsze jestem ciekawy jaki będzie efekt jak bezbarwnym pryśniesz :lol:
Jasiu226 napisał:
bo boję się, że w czasie jazdy wybuchnie, ponieważ jest od podkładu
Tak jest to bardzo prawdopodobne
:lol:
te kartery są boskie
pozazdrościc :->
No no kartery wypas, składaj skuta i dawaj fotki jak się prezentuje
Przed nakaldaniem bezbarwnego ja bym te kartery papierem 2000 przelecial zeby byly idealenie gladkie
Wracam do gry.
W sobotę lakieruje bezbarwnym.
W poniedziałek ogarniam instalację na ramie.
Całe ferie spędzę przy Neosie.
Czekajcie na nowości
Jasiu226 napisał:
Wracam do gry.
Bardzo miło mi to słyszec :lol: już myślałem że nic już się nie dowiem o tym neosię nowego :-P
A mógłbym wiedzieć czemu ‘‘zakończyłeś’’ chwilowo ? ;]
Poprostu super wygląda popalowanie tego zkoda ze przed zakladaniem u ciebie mech nie pomalowalem tego na czarno moze kiedys pomaluje 5/5 ocena
Jasiu nie chce Cie matwic ale przeczytaj to:
http://www.novol.pl/strony/1/i/1140.php
Co to będzie jak odpadnie?? Dopiero to przeczytalem i juz nie kupie tego więcej.
Pożyjemy zobaczymy… Kartery wyglądają bardzo fajnie będzie ładnie się prezentować z tymi karterami
Jak myślicie? Co z kapą? Blok czarny… Dać kapę na czarno, czerwono czy polerkaż
ładnie by się polerka prezentowała
Kapa Czarny Metalik lub Polerka. :->
coś się ruszyło w projekcie??