Neos Tuned by Jasiu - CAŁY NA CZĘŚCI!!! DUŻO TUNINGOWYCH!

stożek fajny też pewnie kupie taki do mojego neosa :stuck_out_tongue:
Lusterko spoko f1 sa najlpesze :smiley:
multiszlifierka super też bede musiał sa taką kupić :stuck_out_tongue:

jasiu, a jak z widocznoscią w lusterku dobre czy nie??

Zalezy jak się zegniesz bo mam to lusterko :stuck_out_tongue: Ja np nie obcinalem gwintu i trochę zostalo tak seryjnie to widzę eleganco. Dodam ze mam takie same lustro tylko carbon

jasiu, niewiem czy widziales up bo nie odpisales wiec tu masz linka do f1 revo

a do air boxa będziesz uzywał tego spraya do filtrów?

obrazek

Od czego jest ten błotnik z przodu i gdzie go można kupić?? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Offtop warn

trochę offtopa walnołes ale co tam , gdzieś było o tym napisane to jest podajze od roxa ,

pokaż pan jak tam wyniki prac z dremlem bo też chce kupić ;p

tak to jest wielki custom. Poprostu jest to chlapak od bwsa i nie robic tutaj juz jasiowi offtopu bo się to dla was moze źle skonczyc jak mody tu wkrocza. Jasiu masz juz moze przelaczniki na kiere?

kup roxowe przełączniki a nie te z allegro

ten błotnik można normawnie kupić ale są trudno dostępne i kosztują ze 200zł lepiej kup błotnik od roxa :stuck_out_tongue: :wink:

błotnik streetfigter … robil ktos takie na allegro kiedys … taki sam błotnik ma bw’s ng

http://moto.allegro.pl/item512704020_blotnik_streetfighter_uni_motocykle_skutery.html
Tu jest coś takiego i mała poprawka BWS n.g ROCKET.

sorry

zacznij pisać konkretniejsze posty. warn

yamaha ng czyli next generation a rocket to MBK … ale koniec offa …

co do neo to coraz bardziej cos się dzieje ale nie widzę tu w dalszym ciagu tego przodu …

Na allegro był jeden booster na części i miał ten fajny błotnik, ale niestety jak zadzwoniłem to się dowiedziałem, że sprzedany :confused:

Wczoraj szlifowałem i szpachlowałem nadkole i przód, niestety nie mam fotek, potem jeszcze pójdę coś tam zrobić i wrzucę fotki :]

Oto moja koncepcja małowania Neosa:

pomaranczowy juz się przejadł … ja pomalował bym go na biała perle … czarny mat i polerki chorm …

też ostatnio , zastanawiam się nad kolorem i posztawiłem na pomarańczowy taki jak miałem wcześniej tylko go odnowie, nie które czrna dam w pomarańcz , pomaluje się fele na czarno.Biały się brudzi ale u ciebie by pasował , plastiki na biało , kapa i fele na czerwono( bo masz czerwoną kiere)

Pomarańcz według mnie jakoś do Neoska nie pasuje … Może jaskrawa zieleń a’la Ninja ? :]

P.S. Akurat ten model 690 Enduro mam narysowany BY ME :smiley: Teraz rysuję 525 EXC ale jakoś nie za bardzo mam zapał więc wole zostawić na później :]

Widziałem neosa w podobnym malowaniu i wyglądał zacnie :stuck_out_tongue:

Witam ponownie. Daje fotki z prac…

Nadkole z przed kilku dni…

Wyje**na śrubka w zbiorniczku płynu hamulcowego :stuck_out_tongue:

Jakieś tam nadkola :stuck_out_tongue:

Laser X-Owczarek Niemiecki Pro Zorro :mrgreen:

Rupieciarnia w kotłowni…

I te najnowsze…

Stare łożyska wału… :stuck_out_tongue:

Profesjonalnie customowo wygrawerowana pokrywa przekładni :smiley:

To na tyle… Oczywiście nadkole nie skończone, ale udało mi się wreszcie jako tako spasować je z bokami, będzie obklejone folią carbon. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania :smiley: