Ee moje łożyska wyglądały gorzej, kończ te nadkole i zakładaj je.
NoNo :] teraz możesz śmiało mówić że masz CASTOM ! A jak ktoś się zapyta gdzie to odkręcasz przekładnie i pokazujesz
P.S. Pozdrów ode mnie tego Pitbulla
no jeszcze masz trochę do szlifowania ale ogulnie jest dobrze popraw po bokąch i wes zmień klosze kierunków na biało albo przyciemnij
Wiem, że jest do dużych poprawek
Klosze leżą w szafce białe :] Nie zakładam, nie chce żeby się poniszczyły
No jeszcze masz pracy w dokoczeniu przycierania ALe tak na boku po co folia carbon?? Nie będzie to odpadac i w ogóle??
Dlaczego ma odpadać?
No bo klej z czasem moze puszczac
Witam ponownie, dzięki koledze wilus88luki z innego forum nadkole wygląda teraz jak na fotkach (Dzięki za podpowiedź! ) :
A czacha tak:
Ogólnie wreszcie złapałem porządna płaszczyznę :]
Z innych mniej lub bardziej customowych rzeczy zrobiłem:
-Nagwintowałem w końcu magneto :mrgreen:
-Pozbyłem się uszkodzonej śrubki w pokrywce płynu hamulcowego, po czym dolałem płynu i odpowietrzyłem układ
To tyle na dziś. Ave!
Zapraszam do komentowania i głosowania w ankiecie!
Z deka to nadkole takie kańciaste Czacha jest mega jeszcze drobiazgi popraw i maluj
ładnie wyszlifowałeś. jak masz jakiegoś patenta to dawaj temat i się podklei.
ok a na jaki kolor będziesz w końcu małować??
siwy_fact, luknij na ankiete
Co z nadkolem?
Malowanie pod kolor skutera.
Folia carbon.
pns chodziło mi o cały skuter:)
Czacha ślicznosci… pomaluj
Na czaszce oczywiście motyw od roxa… i dobrze bo jest zaje… ech ta cenzura bo jest super :lol:
mi też się podoba ja bym neoska widział w szarościach
Nadkole jak będziesz nalowal to Ci powiem ze masz sporo docierania Czache tez troszeczke dopracuj. Powiedz mi ile nalozyles warstw maty szklanej z zywica na badaż?? Bo ja zaraz ide robic bo wczoraj zaslepialem te od trabki i ten waleze u gory. dzisiaj bada zabieram się.
Ello
Bad bardzo mi się podoba te wloty są wypas
Wiem jak ciężko się szlifuje zywice czy szpachel ręcznie ale jak masz dremel to już luzz.
kozak ci to wychodzi w szczególności czacha pod to jakaś siatka albo szczebelki i będzie git
Witam, mam parę fotek z wczorajszych przymiarek nadkola
Oczywiście to nie koniec, poza tym nadkole już wygląda inaczej, ale nie mam zdjęć. Otóż ten plastik z góry został odczepiony na hama od nadkola, musi być osobno, bo będzie pękało Jutro piątek - tuningu koniec i początek Będą nowe fotki może W ten weekend ostro się zabieram do roboty… :] Pozdrawiam!