Neos Tuned by Jasiu - CAŁY NA CZĘŚCI!!! DUŻO TUNINGOWYCH!

Ee moje łożyska wyglądały gorzej, kończ te nadkole i zakładaj je.

NoNo :] teraz możesz śmiało mówić że masz CASTOM ! A jak ktoś się zapyta gdzie to odkręcasz przekładnie i pokazujesz :smiley:

P.S. Pozdrów ode mnie tego Pitbulla :smiley:

no jeszcze masz trochę do szlifowania ale ogulnie jest dobrze popraw po bokąch i wes zmień klosze kierunków na biało albo przyciemnij :wink:

Wiem, że jest do dużych poprawek :stuck_out_tongue:
Klosze leżą w szafce białe :] Nie zakładam, nie chce żeby się poniszczyły :stuck_out_tongue:

No jeszcze masz pracy w dokoczeniu przycierania :smiley: ALe tak na boku po co folia carbon?? Nie będzie to odpadac i w ogóle??

Dlaczego ma odpadać?

No bo klej z czasem moze puszczac :smiley:

Witam ponownie, dzięki koledze wilus88luki z innego forum nadkole wygląda teraz jak na fotkach (Dzięki za podpowiedź! :smiley: ) :

A czacha tak:

Ogólnie wreszcie złapałem porządna płaszczyznę :]
Z innych mniej lub bardziej customowych rzeczy zrobiłem:
-Nagwintowałem w końcu magneto :mrgreen:
-Pozbyłem się uszkodzonej śrubki w pokrywce płynu hamulcowego, po czym dolałem płynu i odpowietrzyłem układ :stuck_out_tongue:

To tyle na dziś. Ave! :wink:
Zapraszam do komentowania i głosowania w ankiecie!

Z deka to nadkole takie kańciaste :stuck_out_tongue: Czacha jest mega jeszcze drobiazgi popraw i maluj :stuck_out_tongue:

ładnie wyszlifowałeś. jak masz jakiegoś patenta to dawaj temat i się podklei.

ok a na jaki kolor będziesz w końcu małować??

siwy_fact, luknij na ankiete

Co z nadkolem?
Malowanie pod kolor skutera.
Folia carbon.

pns chodziło mi o cały skuter:)

Czacha ślicznosci… pomaluj :wink:

Na czaszce oczywiście motyw od roxa… i dobrze bo jest zaje… ech ta cenzura bo jest super :lol: :smiley:

mi też się podoba ja bym neoska widział w szarościach :slight_smile:

Nadkole jak będziesz nalowal to Ci powiem ze masz sporo docierania :smiley: Czache tez troszeczke dopracuj. Powiedz mi ile nalozyles warstw maty szklanej z zywica na badaż?? Bo ja zaraz ide robic bo wczoraj zaslepialem te od trabki i ten waleze u gory. dzisiaj bada zabieram się.

Ello
Bad bardzo mi się podoba te wloty są wypas :slight_smile:
Wiem jak ciężko się szlifuje zywice czy szpachel ręcznie ale jak masz dremel to już luzz.

kozak ci to wychodzi w szczególności czacha pod to jakaś siatka albo szczebelki i będzie git :wink:

Witam, mam parę fotek z wczorajszych przymiarek nadkola :stuck_out_tongue:

Oczywiście to nie koniec, poza tym nadkole już wygląda inaczej, ale nie mam zdjęć. Otóż ten plastik z góry został odczepiony na hama od nadkola, musi być osobno, bo będzie pękało :confused: Jutro piątek - tuningu koniec i początek :smiley: Będą nowe fotki może :stuck_out_tongue: W ten weekend ostro się zabieram do roboty… :] Pozdrawiam!