Neos Tuned by Jasiu - CAŁY NA CZĘŚCI!!! DUŻO TUNINGOWYCH!

to jak ci się koncowka niepodoba to moze folia carbonoważ

Witam ponownie, ostatnio sobie kupiłem dremel (nieoryginalny)…
http://allegro.pl/item513417469_szlifierka_prosta_fct_160f_osprzet_42szt_dremel.html

Mam nowe fotki …
Pierwszy raz mam ze sobą cyfrówkę do skutera, tak to zawsze telefonem… :sunglasses:

Neos w scenerii pseudo-zimowej :stuck_out_tongue: I ja… :oops: :wink:

Zapraszam do komentowania.

a jeździłes nim już z laserkiem??

lol jaki to jasiu tam jest na zdjeciu :stuck_out_tongue:

Nie no wydeszek fajny tez kupie laserka ale chyba nowego. Chyba ze znajde tak jak ty :stuck_out_tongue: A jakie rolki wlozyles pod ten komin?

Trochę, po podwórku… Max 15km/h… Dźwięk nawet fajny… :wink:

Zapomniałem napisać, że zakupiłem prawie nowy filtr Polini AirBox za 55zł i Lusterko F1 Chrom STR8 za 35zł :] Jutro będą wysłane, pod koniec tygodnia powinny u mnie być :stuck_out_tongue:

Do Borka: nie regulowałem, tylko założyłem, nic nie ruszane… :]

chciałbym go zobaczyć jak będzie już złożony :slight_smile:

siwy_fact, ja też :slight_smile: Nie zapominajmy o nadkolu, badlooku, wlotach, małowaniu, podwyżce, kierze BMX i innych tego typu pierdołach :stuck_out_tongue:

Jasiu226, wtopa roku z tym dremelem :stuck_out_tongue: orygina kosztuje 60z więcej :lol: chyba lepiej bylo trochę odczekac i dozbierac te 60zl :stuck_out_tongue:

cos się ruszylo z optykiż?

ooo taki sobie jasiu obok skuterka :]
alleee morrdkaa :smiley:

A tak serio no spoko wszyscy czekamy na efekt końcowy ze złożonym skuterem :slight_smile:

ale koks na tym neosię :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
no teraz lepiej wygląda skut z tym wydechem według mnie do 100 powinien dojśc bez gadania :stuck_out_tongue: :wink:

Jasiu226 - wielki szacun ze przy robieniu nadkola połączyłeś ten mały plastik pod lampą. :sunglasses:

Jak masz jakieś nowe foty nadkola to wrzuć :wink:

Czekam na wyszlifowane i pomalowane nadkole.

Też mam Neosa. :evil:

Pozdro zioom.

Nadkole mi się podoba i czekam na dalszą realizację planów :wink:

OK, ok… usunąłem :stuck_out_tongue:

corey93, wg mnie da radę :stuck_out_tongue: Nie lotej :smiley:

RudY napisał:

alleee morrdkaa :smiley:

ba! :sunglasses:

ale koks na tym neosię :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol:

the_masa_qkazu napisał:

Jasiu226 - wielki szacun ze przy robieniu nadkola połączyłeś ten mały plastik pod lampą. :sunglasses:

Co jest w tym fajnego? Dla mnie to normalne było :stuck_out_tongue:

Narazie nic niestety nie ruszyło :confused: Nie mam dremela, jutro będzie, wiertarka rozje*ana, nie mogę szlifować, więc na razie nic nie mogę robić. Ale spokojnie, jutro będzie dremel to poszlifuje nadkole i czachę… :] Jak dobrze pójdzie to jutro mały UP :]

Papier na jakiejs gumie i ogien leniuchu a nie wiartarka szlifujesz.

Ładny ten laserek. Ogólnie wszystko git. A tym “dremelem” to bedzięsz wycinał jakieś wzory? Czy raczej do szlifowaniaż

Wzory już są, nie śledzimy dobrze tematu :stuck_out_tongue:

Raczej szlifowanie, polerka, głównie gaźnik, lagi, klamki, przekładnia… Do tego szlifowanie czachy i nadkola :]

[ Dodano: 2009-01-07, 22:13 ]
Doszedł dremel :]

Bawiłem się nim już i Wam powiem, że fajnie się tym operuje, precyzja spoko, zobaczymy jak będzie na dłuższą metę. Jutro będę szlifował :] Będzie raczej UP :]

Edit… :smiley:

Witam ponownie.
Dzisiaj koło godziny szlifowałem, dremel bardzo dobrze się sprawuje. . . Fajna, lekka robota.

Do tego doszła paczka z Polini AirBox i lusterkiem STR8 F1 Chrom… Oto fotki:

Zapraszam do komentowania :smiley:

No fajny ten stozek jest. Lustereczko tez niczego sobie. Montuj szybko i dawaj foty.

jest stożek czuje większe spalanie :slight_smile:

ale jest 70ccm to będą lepsze osiągi czego się nie robi dla osiągów :slight_smile:

Najpierw porządnie przetrzyj to lusterko, bo widzę że było obmacywanie :smiley:

A potem, tak jak Borek02 pisał:

Borek02 napisał:

Montuj szybko i dawaj foty.

siwy_fact napisał:

ale jest 70ccm to będą lepsze osiągi czego się nie robi dla osiągów :)

Dokładnie :]

Lusterko obmacane poleży, najpierw muszę kupić te całe przełączniki, poza tym nie mam dysz do regulacji gaźnika, zakładam jak będę składał Neosa, spokojnie :P