ja widzial bym go tak …
tyl zloczony z nadkolem oraz zaslepione kierunki z przodu wlot od sf2 i tez zaslepione kierunki … lekka gleba na lagach i do tego polerowane felgi …
Witam ponownie. Przez te święta paczka nie doszła, pewnie będzie w poniedziałek, musicie czekać, tak wam nie powiem co jest w środku :]
Oto zdjęcia z dzisiejszych prac…
Szpachlowanie nadkola:
Wyszlifowany znaczek Hebo i gwiazdki S6:
Zauważcie, że schodzi mi lakier Nie wiem dlaczego, ale się pozadzierał i normalnie płatami odchodził… Muszę teraz cały zedrzeć…
Pozdro i zapraszam do komentowania! :lol:
[ Dodano: 2008-12-28, 00:14 ]
Jest koncepcja połączenia tyłu
Boki połączone z nadkolem, wszystko razem, jeszcze nic pewnego, jutro robię przymiarki :] Co Wy na to?
Edit:
Coś takiego… :mrgreen:
Z jednej strony wygląda tak ładnie zgranie - a z drugiej jakoś tego wszystkiego za dużo jak się z tyłu patrzy
Ja bym nie robił … bo potem jak byś chciał ściągnąć to tez nie lada problem ;]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a6107b9d5e58ddb.html
Zrob takie cos to zobaczymy jak wyjdzie :>
No takie custom połaczenie plastików to fajnie wygląda tylko jak to montowac i zdejmowac to kurcze jest problem
Ale decyzja nalerzy do ciebie rób jak chcesz
no jak łączyć tył, to ja bym wywalił kierunki , zaszpachlował te dziurki do śrób i w nadkolu wyciąłbym jakiś wlocik, bo inaczej będzie za “ciężko” to wszystko wyglądać
Jest upik :] Doszła paczka
A w niej…
Jest to oczywiście Laser X-Pro w chromie, 500km przebiegu, idealny stan za jedyne… 205zł z przesyłką :mrgreen:
Zapraszam do komentowania! :mrgreen:
Ale tanio!!! Sprzedaj mi go za 250zł
Nie no joke
Laser cudny.
Jazdaa Osiągi sprawdzasz ?
no wreszcie zmieńiłes tego tt na cos porządnego teraz to z tego poliniego więcej wiciśniesz na ty wydeszku
Mam nadzieję, że osiągi się poprawią i mi nie będzie ten wydech blokował osiągów :]
Okazja ładna, zgadałem się z kolesiem z allegro i za 205 z przesyłką za pobraniem puścił :]
Jak zrobię test to napiszę ;]
[ Dodano: 2008-12-30, 11:34 ]
Daje nowe fotki Lasera w świetle dziennym
Jak się podobać :mrgreen:
Mam nadzieję, że osiągi się poprawią i mi nie będzie ten wydech blokował osiągów :]
blokował?? przecież laser jest stworzony do sportów 70cc :P
piękny jest ten chromik :> kolega niedawno kupił nowego lasera za 300zł wersje z czarną końcówką :P
Mi chodziło o to, że Leo TT mi blokował osiągi :P Źle trochę napisałem :]corey93 napisał:
blokował?? przecież laser jest stworzony do sportów 70cc :P
Mi też się podoba chrom, ale szczerze wolał bym mieć końcówkę w innym kolorze :P Ale nie będę zmieniał :P
Jasiu226, fajny ten tłumik
Noo końcówka w chromie trochę nie za bardzo wygląda …
A mi się bardzo podoba ta koncowka ze stali nierdzewnej. Fajny wydech za niska cenę Jak bym wiedzial tez bym kupil.
Tłumiczek fajny, Jasiu dlaczego masz takie same płytki jak jaż? Daj fotki jak założysz komina
heh Marian w z tej samej wytworni
Jak zalozysz wydech to powiedz jak się teraz jezdzi czy jest duza roznica.
Jasiu226, ja w swoim laserku mam w tym samym miejscu przebarwienie i tak samo wygląda :)) tylko ze ja mam koncowke czarno laserek wypas brzmi ze stozkiem fajny neos czekam na nowe up
bardzo fajny ten tłumiczek spoko chromik będzie wypas