Neos Tuned by Jasiu - CAŁY NA CZĘŚCI!!! DUŻO TUNINGOWYCH!

ja widzial bym go tak …

tyl zloczony z nadkolem oraz zaslepione kierunki z przodu wlot od sf2 i tez zaslepione kierunki … lekka gleba na lagach i do tego polerowane felgi …

Witam ponownie. Przez te święta paczka nie doszła, pewnie będzie w poniedziałek, musicie czekać, tak wam nie powiem co jest w środku :]

Oto zdjęcia z dzisiejszych prac…

Szpachlowanie nadkola:

Wyszlifowany znaczek Hebo i gwiazdki S6:

Zauważcie, że schodzi mi lakier :smiley: Nie wiem dlaczego, ale się pozadzierał i normalnie płatami odchodził… Muszę teraz cały zedrzeć…

Pozdro i zapraszam do komentowania! :lol:

[ Dodano: 2008-12-28, 00:14 ]
Jest koncepcja połączenia tyłu :sunglasses:
Boki połączone z nadkolem, wszystko razem, jeszcze nic pewnego, jutro robię przymiarki :] Co Wy na to?

Edit:

Coś takiego… :mrgreen:

Z jednej strony wygląda tak ładnie zgranie - a z drugiej jakoś tego wszystkiego za dużo jak się z tyłu patrzy :stuck_out_tongue:
Ja bym nie robił … bo potem jak byś chciał ściągnąć to tez nie lada problem ;]

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a6107b9d5e58ddb.html
Zrob takie cos to zobaczymy jak wyjdzie :>

No takie custom połaczenie plastików to fajnie wygląda tylko jak to montowac i zdejmowac to kurcze jest problem
Ale decyzja nalerzy do ciebie rób jak chcesz :wink:

no jak łączyć tył, to ja bym wywalił kierunki :stuck_out_tongue: , zaszpachlował te dziurki do śrób i w nadkolu wyciąłbym jakiś wlocik, bo inaczej będzie za “ciężko” to wszystko wyglądać

Jest upik :] Doszła paczka :sunglasses:

A w niej…

Jest to oczywiście Laser X-Pro w chromie, 500km przebiegu, idealny stan za jedyne… 205zł z przesyłką :mrgreen:

Zapraszam do komentowania! :mrgreen:

Ale tanio!!! Sprzedaj mi go za 250zł :stuck_out_tongue: :smiley: Nie no joke :stuck_out_tongue: Laser cudny.

Jazdaa :stuck_out_tongue: Osiągi sprawdzasz ?

no wreszcie zmieńiłes tego tt na cos porządnego teraz to z tego poliniego więcej wiciśniesz na ty wydeszku :wink:

Mam nadzieję, że osiągi się poprawią i mi nie będzie ten wydech blokował osiągów :]
Okazja ładna, zgadałem się z kolesiem z allegro i za 205 z przesyłką za pobraniem puścił :]

Jak zrobię test to napiszę ;]

[ Dodano: 2008-12-30, 11:34 ]
Daje nowe fotki Lasera w świetle dziennym :stuck_out_tongue:

Jak się podobać :mrgreen:

Mam nadzieję, że osiągi się poprawią i mi nie będzie ten wydech blokował osiągów :]

blokował?? przecież laser jest stworzony do sportów 70cc :P

piękny jest ten chromik :> kolega niedawno kupił nowego lasera za 300zł wersje z czarną końcówką :P

corey93 napisał:

blokował?? przecież laser jest stworzony do sportów 70cc :P

Mi chodziło o to, że Leo TT mi blokował osiągi :P Źle trochę napisałem :]

Mi też się podoba chrom, ale szczerze wolał bym mieć końcówkę w innym kolorze :P Ale nie będę zmieniał :P

Jasiu226, fajny ten tłumik

Noo końcówka w chromie trochę nie za bardzo wygląda …

A mi się bardzo podoba ta koncowka ze stali nierdzewnej. Fajny wydech za niska cenę :smiley: Jak bym wiedzial tez bym kupil.

Tłumiczek fajny, Jasiu dlaczego masz takie same płytki jak jaż? Daj fotki jak założysz komina

heh Marian w z tej samej wytworni :smiley:

Jak zalozysz wydech to powiedz jak się teraz jezdzi czy jest duza roznica.

Jasiu226, ja w swoim laserku mam w tym samym miejscu przebarwienie i tak samo wygląda :)) tylko ze ja mam koncowke czarno laserek wypas brzmi ze stozkiem fajny neos czekam na nowe up

bardzo fajny ten tłumiczek spoko chromik :sunglasses: będzie wypas :sunglasses: :wink: