Gesio, dokładnie, masz rację, tak prawie Co wam do tego dlaczego zaczynam, a nie kończę? Ja wiem, e skończę wszystko i zdążę na wiosnę… Nie denerwuje się tym, nie zawsze jest czas, albo czasem jest np tak, że zabraknie szpachli czy coś to się zabieram za coś innego, to wiertarka się zepsuje, to coś… Bywa… Pozdrawiam!
My chcemy widzieć wyniki !
Ja tez tak robie zaczynam duzo to wtedy wiem ze muszę to skończyc i na pewno sobie tego nie odpuszczę a muszę cos robić wtedy kiedy szpachla dosycha albo żywica lub podkład odparowywuje
Gesio - zgadzam się z Tobą Masz piwko ;]
Szykuje się mały UP z mechaniki
Nie zdradzę co … W poniedziałek-wtorek będzie u mnie
Pozdrawiam!
Ależ ty tajemniczy
Dzięki :564: czekam na nowe fotki i na ten sekret
co to za niespodzianka ???
Jutro albo pojutrze … czytanie ze zrozumieniem plix ;d
Jasiu pewnie walnie sobie tarcze antyrakietową na Neosa Tak na serio to zajedwabisty custom sqta
do customa to mu sporo brakujeale jak na razie jest calkiem spox …
Racja mumin o ile się nie myle nadkole na tym forum ma z 5 neosow. Bada to 4. Bo ja jeszcze nie mam ALe takto calkiem spoko. Na jakie kolorki malujeszł
nom bo bada ma co 2 neos … a wloty to nie zaden custom …
nie chce byc niemily ani się wymadrzac ale wydeaje mi się ze trohce za bardzo się wozisz tym sqtem bez obrazy … :mrgreen:
ale ogolnie co do skuta to wydaje mi się ze wyjdzie calkiem ladny lekko podrasowany neo’s …
Ja jak zacząłem tuning mojej sr’ki tez zaczynam cos robic i zaraz zaczynam cos innego ale tamto wiem, ze muszę skończyć :lol: . Ale neos super. Czekam na dalesz efekty twojej pracy. I oczywiście zapraszam do mojego tematu :!: :mrgreen:
Jasiu
Może otworzysz seryjną produkcję, nieseryjnych skuterów ;]
Szympa … sam wpadles na taki tekst … ;/ :lol:
dzieje się cos przy neo …??
Nic się nie dzieje Brak czasu przez te całe święta
Czekam na paczkę, dzisiaj nie doszła, więc nie powiem co do mnie idzie
Macie jakieś customowe propozycje? (szczególnie pyt. kieruje do mumina)
Mumin sam wpadłem na pomysł ;p
ale ten neo będzie odwalony ;]
Szympa weź se popatrz na skutery mumina …
Ee no kurde widzę że 3 neosy się na forum ścigają w pomysłach i wykonaniu xD
Ja się nie ścigam, robię dla siebie, ziwsa mi to, że oni są “dalej” Pozdro!