Mi się czacha bardzo podoba. Nie lepiej bylo najpierw cos skonczyc a potem zaczac drugie ?? :lol: Teraz mam 3 prace i zadan nie skonczona
Mumin jak ja robilem tyl to mate dalem od wewnatrz wiec nie wszczyscy daja za zewnatrz
mumin a pomyslales nad tym ze w neosię tzrba dorobic plastik z matył??? I trzeba na zewnatrz.
wcale nie trzeba… można od srodka i wtedy mniej pracy, szpachli
Nie czaje o co wam chodzi z tym na zewnątrz i od wewnątrz… :roll:
jeśli nierozumiesz to nie zrozumiesz i tak … ;PPP
chodzi ze dac mate od zrodka czyli trony ktora jest do ramy … bo wtedy dajesz mniej szpachli i na mniejszej powierzchni … :roll:
E tam … Damy radę
Mały up…
Odbity wzorek Hebo na pokrywie aku…
Tu już wycięty…
Zaklejone mocowanie na haczyk
Zaklejone pękniecie…
Dziura zaklejona…
Trochę nadkole poszpachlowane…
Właśnie mi się szpachel z włóknem szklanym skonczył, teraz będę robił UNI… Mam nadzieję, że da radę Musi! xD
Pozdro i komentować!
Ale sobie narobiles roboty z tym nadkolem :lol: Trzeba bylo rozsmarować wstepnie mialbys mniej szlifowania puzniej.
Jak chcesz zeby ci ta spachla nie pękała to dokładniej utwardzacz rozmiećszaj z szpachlą bo z tego co widac na fotkach nie zrobiles tego i nie chce nic mówic ale moze byc tak ze będzie to pekło w takich ilosciach nie zycze ci tego ale uważaj
o kurw* no to sobie narobiles sporo dodatkowej roboty tym poszpachlowaniem …
Yyy… dlaczego więcej robotył Przecież i tak tera ciągle mam “dołek”… Więc w czym problem?
Coś czuje ze się nameczysz przy docieraniu a potem moze byc tak ze bedze pekac lub odpekiwac gdzieś na rogach i jakie ciężkie będzie mogłes dac zywice od zewnątsz i miej robty lub skorzystac z pianki i zywicy miej szpachlowania i miećjsze prawdo podobienstwo ze będzie pekac
TY Jasiu a jak przykrecisz plastik skoro nie ma dziurki tam gdzie haczyk.
Gesio, dam radę…
Borek02, przecież specjalnie zakleiłem to do haczyka! Jeszcze to zaszpachluje… Poza tym Tam się nie przykręca plastiku jakbyś nie wiedział :roll:
u mnie ten haczyk wchodzi w plastik a dodatkowo przykrecany jest mocowanie do ramy nie wiem jak ty masz.
No mysle ze dasz rade czekam na efekt końcowy ja w swoje Sr tez sobie gładkie nadkole robiłem łatwo jest nalożyć kupe szpchli tyko potem trudnij to przytrzeć i zeby nie pekało u mię stszelało na rantach w momecie zetchniecia się plastiku i szpachli ;/ to juz nie meczylem się z tym kupił sobie wlot od nrg i wkleilem go zaamiast tej szpachli i lepij wygląda
wez jeszcze zaslep przednie i tylnie kierunki … w neosach wygląda to super … do tego tylnia lampa led i jest miód …
Kierunki zostaną, wiem, że jest super LED może będzie jak dam radę sprzedać Lexusa
jeśli ich nie zaslepisz to będzie tak seryjnie …
Jasiu ty skończysz kiedyś coś a dopiero potem zaczniesz następne ? ;]
On woli wedzieć ze ma duzo i lubi sobie dokładać wtedy wie ze cos robi i co ma robic w weekend