Neos Tuned by Jasiu - CAŁY NA CZĘŚCI!!! DUŻO TUNINGOWYCH!

Mi się czacha bardzo podoba. Nie lepiej bylo najpierw cos skonczyc a potem zaczac drugie ?? :lol: Teraz mam 3 prace i zadan nie skonczona :smiley: :stuck_out_tongue:

Mumin jak ja robilem tyl to mate dalem od wewnatrz wiec nie wszczyscy daja za zewnatrz :stuck_out_tongue: :wink:

mumin a pomyslales nad tym ze w neosię tzrba dorobic plastik z matył??? I trzeba na zewnatrz.

wcale nie trzeba… można od srodka i wtedy mniej pracy, szpachli

Nie czaje o co wam chodzi z tym na zewnątrz i od wewnątrz… :roll:

jeśli nierozumiesz to nie zrozumiesz i tak … ;PPP

chodzi ze dac mate od zrodka czyli trony ktora jest do ramy … bo wtedy dajesz mniej szpachli i na mniejszej powierzchni … :roll:

E tam … :smiley: Damy radę :stuck_out_tongue:

Mały up…

Odbity wzorek Hebo na pokrywie aku…

Tu już wycięty…

Zaklejone mocowanie na haczyk :stuck_out_tongue:

Zaklejone pękniecie…

Dziura zaklejona…

Trochę nadkole poszpachlowane…

Właśnie mi się szpachel z włóknem szklanym skonczył, teraz będę robił UNI… Mam nadzieję, że da radę :stuck_out_tongue: Musi! xD

Pozdro i komentować!

Ale sobie narobiles roboty z tym nadkolem :lol: Trzeba bylo rozsmarować wstepnie mialbys mniej szlifowania puzniej.

Jak chcesz zeby ci ta spachla nie pękała to dokładniej utwardzacz rozmiećszaj z szpachlą bo z tego co widac na fotkach nie zrobiles tego i nie chce nic mówic ale moze byc tak ze będzie to pekło w takich ilosciach nie zycze ci tego ale uważaj

o kurw* no to sobie narobiles sporo dodatkowej roboty tym poszpachlowaniem …

Yyy… dlaczego więcej robotył Przecież i tak tera ciągle mam “dołek”… Więc w czym problem?

Coś czuje ze się nameczysz przy docieraniu a potem moze byc tak ze bedze pekac lub odpekiwac gdzieś na rogach i jakie ciężkie będzie :smiley: mogłes dac zywice od zewnątsz i miej robty lub skorzystac z pianki i zywicy miej szpachlowania i miećjsze prawdo podobienstwo ze będzie pekac

TY Jasiu a jak przykrecisz plastik skoro nie ma dziurki tam gdzie haczyk.

Gesio, dam radę… :stuck_out_tongue:

Borek02, przecież specjalnie zakleiłem to do haczyka! Jeszcze to zaszpachluje… Poza tym Tam się nie przykręca plastiku jakbyś nie wiedział :roll:

u mnie ten haczyk wchodzi w plastik a dodatkowo przykrecany jest mocowanie do ramy nie wiem jak ty masz.

No mysle ze dasz rade czekam na efekt końcowy ja w swoje Sr tez sobie gładkie nadkole robiłem łatwo jest nalożyć kupe szpchli tyko potem trudnij to przytrzeć i zeby nie pekało :smiley: u mię stszelało na rantach w momecie zetchniecia się plastiku i szpachli ;/ to juz nie meczylem się z tym kupił sobie wlot od nrg i wkleilem go zaamiast tej szpachli i lepij wygląda :smiley:

wez jeszcze zaslep przednie i tylnie kierunki … w neosach wygląda to super … do tego tylnia lampa led i jest miód … :sunglasses:

Kierunki zostaną, wiem, że jest super :stuck_out_tongue: LED może będzie jak dam radę sprzedać Lexusa :smiley:

jeśli ich nie zaslepisz to będzie tak seryjnie …

Jasiu ty skończysz kiedyś coś a dopiero potem zaczniesz następne ? ;]

On woli wedzieć ze ma duzo i lubi sobie dokładać wtedy wie ze cos robi i co ma robic w weekend :smiley: