Co proponujeszł ![]()
meksykanskie fale
A tak na serio moze po bokach jakieś trojkaty prostokatne. No nic innego mi na mysl nie przyszło.
po bokach wytnik gwiazdki ![]()
karp, dzięki
Skorzystam
Oczywiście S6 ![]()
Wez się nawet nie baw z tym błotnikiem wywal go calkiem ![]()
Bez wygląda gorzej :] Będzie znaczek Hebo na środku i gwiazdki S6 po bokach :]
to ladnie będzie się prezentowac a jaki kolor będzie błotnika ?
:mrgreen:
Jeszcze nie wiem, ale pewnie czarny jak reszta skutera…
obniz ten błotnik trochę i nie wycinal bym tych gwiazdek bo to nie będzie mialo skladu i ladu… a co to tego zy to będzie najzajebistrzy neos na forum to nie wiem karpia tez jest calkiem niezly … ![]()
Jak go obniżyć?
Co do gwiazdek myślę, że będzie ok
Karp też ma fajnego, ale ma kierę rowerową, mały badlook ![]()
mysle ze moj tez by mogl tutaj konkurowac
Levy, ja mam do Ciebie szacun za Neosa
Twój Neos mnie zainspirował
Jest zajebisty :] Ciekawy jestem czy już go ukończyłeś…
Nadkole super, bad i wloty też… Pozdro ! ![]()
to ze karpioza ma kierke rowerowa wcale nie znaczy ze jest gorsza … pewnie po wiosnie i tak jego będzie lepszy …
ale twój tez jest calkiem ok. … tylko mi kompletnie nie podobaja się tewloty … widzial bym tu wlot od sf2
skąd masz logo hebo??
dzięki ![]()
Witam. Właśnie wróciłem z garażu …
Fotorelacja:
Podsumowując: wyciąłem gwiazdki S6 po bokach, oczywiście jeszcze nie skończone… Trochę poprawiłem znaczek Hebo, ale jak się dobrze przyjrzycie to widać 2 błędy… Wyjechałem wyrzynarką poza znaczek…
Ale to się zrobi :] Ostatnie zdjęcie ukazuje moje zaczęte prace… Nic jeszcze nie skończone
Pozdro i zapraszam do komentowania!
nie podobaja mi się wloty w czaszy … ;/ co do błotnika to chyba trochę przedobzony … ja wstawił bym lagi od roxa +blotnik …
a nadkole ok tylko czemu wszyscy nakladaj mate na zewnątrz …??
mumin_ napisał:
tylko czemu wszyscy nakladaj mate na zewnątrz
Bo tak się lepiej nakłada :-P
A mi się akurat ten wlot w czaszce podboa :-P :-P ;-)
nie znasz się …:PP moze i lepiej naklada ale potem duzo więcej roboty … bo jak nalozysz od srodka to duzo mniej szpachlowania …