Co proponujeszł
meksykanskie fale A tak na serio moze po bokach jakieś trojkaty prostokatne. No nic innego mi na mysl nie przyszło.
po bokach wytnik gwiazdki
karp, dzięki Skorzystam
Oczywiście S6
Wez się nawet nie baw z tym błotnikiem wywal go calkiem
Bez wygląda gorzej :] Będzie znaczek Hebo na środku i gwiazdki S6 po bokach :]
to ladnie będzie się prezentowac a jaki kolor będzie błotnika ?
:mrgreen:
Jeszcze nie wiem, ale pewnie czarny jak reszta skutera…
obniz ten błotnik trochę i nie wycinal bym tych gwiazdek bo to nie będzie mialo skladu i ladu… a co to tego zy to będzie najzajebistrzy neos na forum to nie wiem karpia tez jest calkiem niezly …
Jak go obniżyć? Co do gwiazdek myślę, że będzie ok
Karp też ma fajnego, ale ma kierę rowerową, mały badlook
mysle ze moj tez by mogl tutaj konkurowac
Levy, ja mam do Ciebie szacun za Neosa
Twój Neos mnie zainspirował Jest zajebisty :] Ciekawy jestem czy już go ukończyłeś…
Nadkole super, bad i wloty też… Pozdro !
to ze karpioza ma kierke rowerowa wcale nie znaczy ze jest gorsza … pewnie po wiosnie i tak jego będzie lepszy … ale twój tez jest calkiem ok. … tylko mi kompletnie nie podobaja się tewloty … widzial bym tu wlot od sf2
skąd masz logo hebo??
dzięki
Witam. Właśnie wróciłem z garażu …
Fotorelacja:
Podsumowując: wyciąłem gwiazdki S6 po bokach, oczywiście jeszcze nie skończone… Trochę poprawiłem znaczek Hebo, ale jak się dobrze przyjrzycie to widać 2 błędy… Wyjechałem wyrzynarką poza znaczek… Ale to się zrobi :] Ostatnie zdjęcie ukazuje moje zaczęte prace… Nic jeszcze nie skończone
Pozdro i zapraszam do komentowania!
nie podobaja mi się wloty w czaszy … ;/ co do błotnika to chyba trochę przedobzony … ja wstawił bym lagi od roxa +blotnik … a nadkole ok tylko czemu wszyscy nakladaj mate na zewnątrz …??
mumin_ napisał:
tylko czemu wszyscy nakladaj mate na zewnątrz
Bo tak się lepiej nakłada :-P
A mi się akurat ten wlot w czaszce podboa :-P :-P ;-)
nie znasz się …:PP moze i lepiej naklada ale potem duzo więcej roboty … bo jak nalozysz od srodka to duzo mniej szpachlowania …