Neos Tuned by Jasiu - CAŁY NA CZĘŚCI!!! DUŻO TUNINGOWYCH!

Co proponujeszł :stuck_out_tongue:

meksykanskie fale :stuck_out_tongue: A tak na serio moze po bokach jakieś trojkaty prostokatne. No nic innego mi na mysl nie przyszło.

po bokach wytnik gwiazdki :wink:

karp, dzięki :smiley: Skorzystam :stuck_out_tongue: Oczywiście S6 :smiley:

Wez się nawet nie baw z tym błotnikiem wywal go calkiem :stuck_out_tongue:

Bez wygląda gorzej :] Będzie znaczek Hebo na środku i gwiazdki S6 po bokach :]

to ladnie będzie się prezentowac a jaki kolor będzie błotnika ?
:mrgreen:

Jeszcze nie wiem, ale pewnie czarny jak reszta skutera…

obniz ten błotnik trochę i nie wycinal bym tych gwiazdek bo to nie będzie mialo skladu i ladu… a co to tego zy to będzie najzajebistrzy neos na forum to nie wiem karpia tez jest calkiem niezly … :slight_smile:

Jak go obniżyć? :stuck_out_tongue: Co do gwiazdek myślę, że będzie ok :stuck_out_tongue:
Karp też ma fajnego, ale ma kierę rowerową, mały badlook :stuck_out_tongue:

mysle ze moj tez by mogl tutaj konkurowac

Levy, ja mam do Ciebie szacun za Neosa :wink:
Twój Neos mnie zainspirował :slight_smile: Jest zajebisty :] Ciekawy jestem czy już go ukończyłeś…
Nadkole super, bad i wloty też… Pozdro ! :smiley:

to ze karpioza ma kierke rowerowa wcale nie znaczy ze jest gorsza … pewnie po wiosnie i tak jego będzie lepszy …:wink: ale twój tez jest calkiem ok. … tylko mi kompletnie nie podobaja się tewloty … widzial bym tu wlot od sf2

skąd masz logo hebo??

http://img117.imageshack.us/img117/7743/hebo8qv.jpg

Google nie gryzie, poza tym takie coś na PW/GG.

dzięki :slight_smile:

Witam. Właśnie wróciłem z garażu … :smiley:

Fotorelacja:

Podsumowując: wyciąłem gwiazdki S6 po bokach, oczywiście jeszcze nie skończone… Trochę poprawiłem znaczek Hebo, ale jak się dobrze przyjrzycie to widać 2 błędy… Wyjechałem wyrzynarką poza znaczek… :confused: Ale to się zrobi :] Ostatnie zdjęcie ukazuje moje zaczęte prace… Nic jeszcze nie skończone :smiley:

Pozdro i zapraszam do komentowania!

nie podobaja mi się wloty w czaszy … ;/ co do błotnika to chyba trochę przedobzony … ja wstawił bym lagi od roxa +blotnik … :sunglasses: a nadkole ok tylko czemu wszyscy nakladaj mate na zewnątrz …??

mumin_ napisał:

tylko czemu wszyscy nakladaj mate na zewnątrz

Bo tak się lepiej nakłada :-P
A mi się akurat ten wlot w czaszce podboa :-P :-P ;-)

nie znasz się …:PP moze i lepiej naklada ale potem duzo więcej roboty … bo jak nalozysz od srodka to duzo mniej szpachlowania …