Naklejki Za Darmoche !

ja tez powysylalem i nawet żadnej odpowiedzi na maila nie dostalem :confused: chyba mnie nie lubią :smiley:

A można wiedzieć w jakim odstąpie czasowym przychodzł owe naklejkiż??(pytanie do tych którzy już są szczęśliwymi posiadaczami)

Różnie bywa. Zależy czy dana firma dostała email i w ogóle wysyła naklejki… Przecież nikt ich do tego nie zmusza, rozsyłają je dobrowolnie.

Ja napisalem prawie do wszystkich postalem ze 4 widamosci ze nie dotanie naklejek bo się skonczyly a tak to reszta bez odzewu noi nie mam nani sztuki

Wysłałem do wszystkich :stuck_out_tongue: Więc dostałem 2 odpowiedzi że przyjdą xD Dzisiaj się właśnie pojawiły 3 koperty :smiley: Dostałem naklejki z : Agipu, Schwalbe i H&R Jestem zadowolony xD Czekam na następne xD Mam nadzieje że pojawią się jakieś z Anglii jak na razie to same Niemieckie xD

Wysąałem dwa razy na prawie wszystkie adresy i nic.

Siema
Dzis wczoraj dostalem koperte z niemiec.Otwieram, patrze a tam list od MOTUL’a i dwie naklejki 5x15 z z bialym napisem motul na czerwonym tle.
Dodam ze wyslalem maile do wszystkich:)

Ja dostałem z: ścigacz.pl, blaupunkt, axo, agip, shel i ferrari

P.S. kojak666 podaj meila do motula

gumis-adam,
wysyłałeś po niemiecku, czy po angielsku? czy i tak i taką

Mail Yamahy Nie Działa =/

Ja wysłałem do prawie wszystkich i nic. Myślałem, że przynajmniej jedna przyjdzie :573:

No wiecie… Jak przychodzi im co chwila identyczny mail z prośbą i tylko zmienionymi danymi osobowymi to chyba już zaczaili o co chodzi :stuck_out_tongue:

Przetłumaczy ktoś:

thank you very much for your E-mail and your interest in PUMA.

As you can certainly imagine we receive lots of similar requests every day.
Due to the overwhelming amount of these inquiries and in terms of equal
treatment, it is not possible for us to provide you with some advertising
material.

Nevertheless we thank you very much for your interest in the PUMA brand and
hope for your understanding.

Best regards

Your PUMA Team

PUMA AG
Corporate Communications

mi coś po włosku przysłali

mi nic nie przysłali :-/

OT: macie tu link do tłumaczenia(nawet z chińskiego :stuck_out_tongue: ): http://translate.google.com/translate_tąhl=pl#

oO, niezłe :smiley:
Masz piwo :stuck_out_tongue:

Chyba mi się przyslą ;/

A mógłby ktoś zeskanować jakieś naklejki które otrzymał to nie którzy by mogli sobie je wydrukować.

luki343 napisał:

A mógłby ktoś zeskanować jakieś naklejki które otrzymał to nie którzy by mogli sobie je wydrukować.

wpisz w google.pl np castrol logo, i kliknij grafika to ci tego trochę wyskoczy

Wydaje mi się że sposob się wypalił bo wysłałem już ze 2 miechy temu na wszystkie emaile i nic.
Znacie jakieś podobne sposoby na takie coś??

A ja dostałem z Polini - prosto z Włoch oraz z Bel Ray - z San francisco xD
Może jeszcze jakieś przyjdą :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Spróbujcie nasiać coś od siebie a nie wg. podanego szablonu, ponieważ jak każdy tak pisze to im się nie dziwie, że nie chce im się nawet czego czytać. Dodam też, że wiele firm odpisało, niektóre wysłały przydatne informacje gdzie pisać aby dostać naklejki xD
Jak jeszcze mi się będzie nudzić to powysyłam ;D
pozdrawiam