Naklejki Za Darmoche !

Miszcz napisał:

jak ci sporo przysłali to daj miii !! ^^ ! moje GG 2264674

Kolego takie rzeczy to się raczej pisze na priv... Ej a o co wam chodzi, że wam przysłali? Jakie to naklejki?

BryanNitro napisał:

Jakie to naklejki?

Normalne do naklejania. Przestańcie spamować

Jakieś 3-4 miesiące temu wysłałem probe i dziś mi jeszcze doszły z włoch (z WIND/WRP/W3) :mrgreen:.

Kruczek mi chodziło o to jakie naklejki w sensie czy to są naklejki jednoslada czy jakieś inne…

ej a jaki temat mejla?

Wymyśl coś… Niektóre firmy mogą juz ignorować emaile o tytule: ASK FOR STICKERS

JA wczoraj powysyłałem mejle i niekturzy mi coś odpiasali ale nie wiem co:/

Pewnie ci napisali, że nie wysyłają.

możliwe:/

Też wczoraj wysłałem maile do 40 firm ale 15 mi coś wysłało tylko nie wiem co :-?

MaBZ napisał:

ale 15 mi coś wysłało tylko nie wiem co

Zapewne większość napisała ci po angielsku?

do mnie też sporo firm poodpisywało np Castrol napisać że wysyłają tylko na terenie Niemiec wiekszośc raczej nie wyśle…niestety. mogę wkleić tre?? kilku maili jak chcecie. To może ktoś przetłumaczy

Nie tylko po angielsku po niemiecku też

http://www.translatica.pl/ <- Translator, bardzo dobry, POLECAM ;).

Ja wysłałem więcej E-Mail’i niż jest na liście, i czekam aż przyjdą! :stuck_out_tongue: :mrgreen: [ Dodano: 2008-06-18, 22:00 ]

Nikikin napisał:

http://www.translatica.pl/ <- Translator, bardzo dobry, POLECAM ;).

Zdaje mi się, że translate.google.pl jest lepszy, nie ograniczona ilość znaków itp… :slight_smile:

Wysłałem do wszystkich firm jakie były podane. Teraz sobie poczekam i zobaczymy czo cokolwiek dojdzie :wink: A dobrze zrobiłem ze wszytko po angielsku wyslalem ? =p Oto 3 maile, które otrzymałym. Bede wdzięczny za tłumaczenie. Te po angielsku trochę rozumiem, ale niemiecki to czarna magia :smiley: 1. Thank you for your e-mail. This is your notice of arrival. Your e-mail will now be handled individually. We will contact you again. Kind regards from your Vodafone-Team 2. Dear Mr. xXx, Many thanks for your kind inquiry and your interest in our company. WARSTEINER is an international trade brand. You will therefore understand that many queries for giveaways reach us daily. We have decided for this reason to give no longer free of charge giveaways to our consumers. Thanks for your comprehension. We regret being not in the position to reply to positively to your request. If you send us a post paid and self-adressed evelope, we will send you some WARSTEINER stickers. Kind regards 3. Ich werde ab 16.06.2008 nicht im sein. Ich kehre zuruck am 29.06.2008. In dringenden F??llen wenden Sie sich bitte an meinen Kollegen, Herrn Roland Braun (Tel. 0731/1420927). Herzlichen Dank!

te po niemiecku oznacza chyba, że jego od 16czerwca nie było w biurze i, że wraca 29 czerwca, w takim przypadku prosi o skontaktowanie się z jego kolegą pod nr telefonu Herrn Roland Braun (Tel. 0731/1420927)

Przystopujcie z tym spamem, i nie proście tu o tłumaczenia, od tego jest dużo translatorów w internecie!

a pokaże ktoś jak te naklejki wyglądają ? :oops:

Ja też porozsyłałem i dostałem tylko naklejki i jakieś ulotki Liqui Moly jakoś tak :wink: