Naklejki Za Darmoche !

Temat przeniesiony ze starego forum, napisany przez [u:62eb6ddb49]wolomo[/u:62eb6ddb49] Witam. Na pewno każdy z was pamięta ten post ze S-T tak więc chciałbym go ożywić i tutaj. Oczywiście trzeba napisać do firm e-maila z prośba żeby przysłali cie naklejki niżej sa dwa wzory e-maili po niemiecku i angielsku Lista EMaili do firm : motor-land@com6.pl cwe@nissens.com customerservice@shop.alpinestars.com info@jamparts.com info@keewaymotor.com biuro@kingway.pl yamaha@yamaha-motor.pl info@totalpolska.pl info@sinisalo.com Nadine.Kleber@jaegermeister.de sales@malossiuk.com info@desperados-beer.de info@alpine.de info@stage6.dk office@fosab.com.pl info@recaro.com info@alcon.co.uk info@jever.de info@liqui-moly.de belray@belray.com info@sparco.it info@nitrousexpress.com ee@kenwood.nl webmaster@enkei.co.jp email@5zigenusa.com christian_fischer@goodyear.com d1@t-mobile.de office@remus.at info@puma.com info@motul.de info@leovince.de info@jever.de info@krombacher.de kundenbetreuung2@de.debitel.com Beate.Miszczuk@Jaegermeister.de biuro@vtech.pl info@aral.de andrzej.hofmokl@trade-stomil.pl sparco@sparco.com info@brembo.pl info@scooter-attack.com info@stage6.dk info@sparco.net customersupport@scott-sports.com info@scoot.co.uk biurolm@Liqui-moly.pl tsq@belray.com info@nitrousexpress.com josh@nitrousexpress.com craig@nitrousexpress.com mikeg@nitrousexpress.com info@shell.com sprzedaz@pl.michelin.com international@jaegermeister.de info@polini.de mkt@malossi.com info@malossi.com info@polini.com DLCustomer.Service@eu.aiwa.com anho@webde-ag.de info@zender.de info@leovince.de info@motul.de christian_fischer@goodyear.com Michael.Marzinzik@dunlop.de bitte-ein-bit@bitburger.de kundenbetreuung2@de.debitel.com technik.de@castrol.com webmaster@canon.de info@aral.de info@alpine.de Beate.Miszczuk@Jaegermeister.de info@tomson.com.pl DLCustomer.Service@eu.aiwa.com mail@pioneer-hotline.de office@fosab.com.pl info@scooter-center.com email@5zigenusa.com sales@5zigenuk.com info@webersports.jp info@dangunracing.com a-spec@wine.ocn.ne.jp sale@ns-auto.com apex@apex.pl wholesale@absdynamics.com info@StreetStyler.com Info@acautotechnic.com dillan@acautotechnic.com meko@acautotechnic.com ivan@acautotechnic.com yohan@acautotechnic.com charlie@acautotechnic.com misty@acautotechnic.com yukey@acautotechnic.com sales@adrwheels.com horn@horn.pl karson@poczta.onet.pl informatie@apexsuspension.com info@arospeedwheels.com dealers@arospeedwheels.com Support@arospeedwheels.com info.europe@avuswheels.com info.usa@avuswheels.com info@bbs-ag.com info@bilstein.de sales@ice-man.com webmaster@icemanmotorsports.com sales@import-racer.com importtuner@primedia.com info@injen.com info@jic-magic.com ee@kenwood.nl comms@kenwood-electronics.co.uk enquiries@kenwood-electronics.co.uk info@konig.it maxituning.redakcja@mpp.pl tzimas@mpp.pl info@momodesign.com info@neuspeed.com info@nitrousexpress.com josh@nitrousexpress.com info@powerslot.com sales@powerslot.com sales@revhard.com support@revhard.com sales@revotechnik.com info@rojawheels.com sales@rvmags.com sales@skunk2.com info@sparco.it sparco06france@wanadoo.fr info@sparcousa.com maria.jamison@primedia.com mweiss@stoptech.com nburkoff@stoptech.com toda@todaracing.com toda@toda-racing.co.jp pr@toyo-rubber.co.jp sales@tunertransformation.com info@turboneticsinc.com maxspeed@active.ch info@scooter-center.com strasznieinfo@stage6.dk info@scooter-attack.com info@brembo.pl sparco@sparco.com renata.pirek@trade-stomil.pl andrzej.hofmokl@trade-stomil.pl andrzej.pulaski@trade-stomil.pl malgorzata.baranska@trade-stomil.pl marcin.kalinski@trade-stomil.pl jolanta.adasik@trade-stomil.pl info@extremesportschannel.com al@extremeinternational.com office@fosab.com.pl mail@pioneer-hotline.de DLCustomer.Service@eu.aiwa.com info@aral.de schaeffer@reifenwerk-heidenau.de INFO@warsteiner.com yavit@yavit.com.pl info@tomson.com.pl magdalena.springer.ex@pirelli.com biuro@vtech.pl zastec@zastec.pl Beate.Miszczuk@Jaegermeister.de service@shell-direct.de info@alpine.de prince@prince.com.pl info@totalpolska.pl lukasz.nowak@trade-stomil.pl mail@pioneer-hotline.de Marcin.kalinski@trade-stomil.pl ksroka@ulter.com.pl ulter@ulter.com.pl bitte-ein-bit@bitburger.de info@braking.de webmaster.dl@bfeurope.com bkkundenservice@whopper.com webmaster@canon.de technik.de@castrol.com kundenbetreuung2@de.debitel.com info@desperados-beer.de dinkelacker@ds-ag.de Michael.Marzinzik@dunlop.de kommunikation@totalfinaelf.de info@ensinger.de info@flyinghorse.de service@gauloises.de christian_fischer@goodyear.com info@hoefliger.de besichtigung@hasseroeder.de Stronka z jeszcze jedna lista mailow: http://www.gilera-runner.com/aufkleber.shtml Wzory wiadomości : po Niemiecku Sehr geehrte Damen und Herren, ich fahre seit neuem einen Roller und muchte ihn gerne optisch versch??nern, besteht also die M??glichkeit mir ein paar Werbekleber ihrer Firma zu schicken, welche ich als Zierde und nataurlich als Werbung verwenden kann? PS: Am besten w??re, wenn ich die Werbeaufkleber gratis beziehen k??nnte. Adresse: adres zamieszkania tutaj proszę wpisać Beste Gr??ße und vielen Dank, Po Angielsku TEMAT MAILA ASK FOR STICKERS Dear Sir or Madam, May I request for a few stickers with different sizes and forms from your firm which I need for my new motorcycle. I know that this firm is noted for its good products and that I’m an avid fan of it. Hoping that you’ll give this request your kind attention for which I shall be very grateful. My adress is: Tutaj rownierz proszę wpisac swoj adres Thanks and best regards! @KRapicki : Jako, że na starym forum temat cieszył się dużym powodzeniem, to podwieszam. Jeśli ktoś ma nowe adresy EMail proszę przesyłać koledze @Wolomo, albo mi. Najlepiej na PW, a będą dopisywane. - Przy okazji poprawiłem. Naklejki są za DARMO - Wystarczy powysyłać maile !

Dwa miesiące temu wysłałem około 50 maili i żadna naklejka nie doszła.

Tiaa do mnie też ani jedna nie dotarła a wysłałem ze 30… :frowning:

przysyłają: liqui moly, shell, remus, schwalbe, honda. W moim przypadku tak było. :mrgreen:

mi przyszło z shell ,mobil i alpine :smiley:

ja napisałem parę miesięcy temu i nic…;/

ja wyslalem do prawie wszystkich przyszło mi tylko z Agipu :-/

oj bo to tak jest. Raz wyślą a raz nie, zależy jak trafisz :-?

Ja wysłałem do wszystkich firm i żadnej do tej pory nie uzyskałem a zrobilm to chyba juz ze 4 miechy temu tyko jednego e-mala dostałem ze nie wyślę bo nie mogę :frowning:

ogólnie jak przetłumaczyć niemieckiego e-maila to wychodzi coś w ten deseń potrzebuje naklejki do mojej hulajnogi (tak mi wyszło przetłumaczenie) a u mnie w większości firm dostałem e-maila zwrotnego dział marketingowy pod tym e-mailem …

Polski (Polish): Drodzy państwo, Chciałbym prosił o kilka naklejek w różnych rozmiarach i kształtach od waszej firmy, potrzebuje takowe dla mojego nowego motocykla. Bardzo cenie sobie państwa firmę i uważam, że Wasze produkty są bardzo dobrej jakości. Mam nadzieję, że będziecie w stanie zrealizować moją próbę przez co będą bardzo wdzięczny. Mój adres: [adres] Z poważaniem, [imię i nazwisko]

Prosze bardzo, w języku ojczystym ;).

Gdzieś tam było że to ma był do reklamowania danej firmy, ale to chyba pare wersji tych tekstów jest w necie

Tak tak “Sranie muchy będzie wiosna”…;/ Jedna wielka ściema…;/ Wysłałem kilka maili i nic Nie Polecam!! Bujda jakaś…;|

Nie zawsze wysyłają… I nie zawsze wszystkie emaile dochodzą do wszystkich… I to nie jest bujda… Ja mam w domu tyle naklejek, że w garażu już prawie całą sciane obkleiłem (żadna naklejka się nie powtarza).

To porozsyłaj kolegom z forum :stuck_out_tongue: Ja wysłałem dużo maili i nic. Jeden ma szczęście drugi nie. Ale bujdą to to nie jest. Chociaż zasmuciło mnie to że nic nie dostałem

Też ci od razu nie wyślą ;p Ja wysłałem do yoshimuru poprzez kontkat z ich strony i dostałem naklejki :smiley:

mi już doszły z shell:)Wysłałem do wszystkich na razie jedna doszła ale i to dobre:)

ja też wysłałem i czekam słyszałem że właśnie przychodzę z shell ! z polini i z brembo i z kilku innych firm … !

Mi nigdy nie przysłali z polini… Takto to raz z Alexis, alpinestars, yoshimura, itd… Ogólnie sporo mi przysłali :P.

jak ci sporo przysłali to daj miii !! ^^ ! moje GG 2264674