Naklejki Za Darmoche !

prosiłbym żebyś podał meila do poliniego. bede wdzięczny.

Moge Ci jedynie podać adres z koperty, to może znajdziesz e-mail na necia, ponieważ nie wiem na który wysyłałem. Proszę bardzo:
Polini Motori S.p.A Viale Piave, 30
24022 Alzano Lambardo (BG) - Italy

Dodam, że dostałem 10 naklejek dużych i 10 małych xD

pozdrwiam :stuck_out_tongue:

Weź spróbuj znaleźć ten email do poliniego bo ja nie mogę nigdzie znaleźć.

ma ktoś może naklejki scooter attack w google nie ma

jejku, ale wam zależy na tych naklejkach, jak psu na żarciu, jak wam nie przyślą to co za problem kupić nawet na allegro za 5zł

Kowal napisał:

jejku, ale wam zależy na tych naklejkach, jak psu na żarciu, jak wam nie przyślą to co za problem kupić nawet na allegro za 5zł

Naklejki - 5zł, przesyłka - 10zł, razem - 15zł. 15zł = ponad 3,5l wachy. Jak można mieć za darmo to po co płacić? :-?

ale jak nie wysyłają to trudno i koniec kropka, a jak chcą maila to na PW do tego któremu wysłali i tyle, sorry za OT

Ja dostałem na PW wiadomość i odpisałe, co do naklejek. To sobie zamówiłem ScooterTuningIsNotACrime, ale razem z częsciami bo samych naklejek się nie opłaca.
Poszukam jescze tego maila od Poliniego i będę wysyłał maile do polskich przedstawicieli, jak tylko znajdę czas, to wam potem dam znać od kogo dostałem, o ile coś dostanę.
pozdro

Jak czytam wasze posty to mnie zgina … :-/
Wiecie z którego roku jest ta lista mailiż
Większość ludzi ma już dosyć odczytywania tematów : ASK FOR STICKERS
z taką samą treścią. 70 % maili wogule już nie funkcjonuje albo ma pocztę ustawioną na nie przyjmowanie takich wiadomości . Więc nie podniecajcię się tak bo i tak g*wno teraz dostaniecie. Szukajcie w google innych firm albo nowych maili, ja mam 30 pewnych i zawsze jak wyśle to zawsze dostaje naklejki. Zmieńcie też treść maila.
Albo podniecajcie się dalej full wypas naklejkami LIKŁI MOLI…
A ten temat powinien być w koszu…

Kiedyś to było pożądne forum a teraz… Ehhh… Sam SPAM… :roll:

Edit:
Nie piszcie na priv ,szukajcie a znajdziecie’'… :571:

Damianho napisał:

Naklejki - 5zł, przesyłka - 10zł, razem - 15zł. 15zł = ponad 3,5l wachy. Jak można mieć za darmo to po co płacić? :-?

Gdzie ty tankujesz ze masz 3,5 l wahy ja leje za 15 i mam niecałe 3 a ty 3,5??????

Bo jego to dizel jest… :mrgreen:

Można zatankować nawet taniej, więc nie róbcie offtopu bo tu o naklejkach.

Żeby nie było, że też spamuję, powtarzam, że naklejki można dostać !!! Wystarczy trochę rozumu, wystarczy poszukać na google e-maili i potem napisać prośbę, byle z głową, a jeśli język angielski i niemiecki są wam obce, to piszcie do polskich przedstawicieli firm, też powninni przysłać, ba nawet taniej ich przesyłka wyniesie.

Ot prawda pisaliśmy o tym na priv. :lol:

Ale wy dalej wysyłajcie z tej lisy i tak gówno dostaniecie . :lol:

ja dostałem naklejki polini. 10małych i 10 dużych. zarejestrowałem się na ich stronie.