Magnus Retro znowu prośba

No nie wiem, w samochodzie mam ramkę, w 50-tce miałem ramkę, teraz też i nigdy nic na warszawskich dziurach mi nie wypadło. A i wygląda lepiej jak dwie śruby wbite w tablicę :)

Ja też mam ramki w obu skuterach i jakoś nic do tej pory nie odpadło,trzeba tylko je porządnie przymocować w jednym jest przynitowana,a w drugim przykręcona i dużo lepiej wygląda niż blacha przedziurawiona i przykręcona tylko śrubami.

Esteci :)

Hanita napisał:

Esteci :)

No co jak co, ale do Syma Twojego to nawet nie wypada śrub wkręcać :)

no to Maxell pojechałeś mi po ambicji - jutro popatrzę jak jest tablica przymocowana czy ramka czy śrubki i jakoś to ogarnę.
A co do ogniska HugoBoss to na razie gdybają - się zobaczy :)

Masz ramkę, przecież nawet na zdjęciach to widac :)

tak też to sprawdziłam w tym momencie na fotce - wiedźmin jakiś :)

czyli pańcia do urzędu bez śrubokręta podjedzie buahahahahahaha

Chyba, że...zrobisz na śruby ale zakryjesz je ładnymi chromowanymi nakładkami :)
Nie, kup czarne ramki :)
Albo nie kupuj, zmyjesz to logo benzyną ekstrakcyjną, jak nie masz to kup, przyda Ci się :)

Normalnie przewierć wiertarką tablicę i ten "chwytak" na nią. Śruba + nakrętka i masz pewność że nie wypadnie. Bo co do ramki, to nawet pal licho dziury, ludzie po prostu kradną te tablice...

benzynę mam bo coś na płytkach na tarasie chciałam zmywać. No i dzięki Wam i temat ramki mam obcykany. Bosze, że też mi inteligencji starczyło odnaleźć taki boski portal :) z takimi zajefajnymi pomagaczami :)

Crites no toś mnie przecenił śrubokrętów ileś tam mam ba nawet "wielofunkcyjny" pilniczek do paznokci ale wiertarki nie.

To może sama sobie tego nie rób, bo Ci krzywo wyjdzie i będzie kicha.
Taki skuter nie może wygladać tandetnie :)

Dziękujemy. Ja to myślę, że tak Ci wszyscy pomagają, bo po prostu jesteś kobietą... Jakąś taką opiekuńczość do kobiet czujemy... Tak to jest na tym forum.

opiekuńczość powiadasz no niech tam, może kiedyś ja w innej sytuacji się odwdzięczę - wszak ileś tam "fachów" mam w ręku i też pomocowa jestem :)

Hanita napisał:

może kiedyś ja w innej sytuacji się odwdzięczę

Ja bym uważał na słowa :)

Hanita jakbyś wpadła na to ognisko to poznasz się z moją,też na skuterku śmiga i wiekowo podobnie :) Niżej na fotce ja z moją Jolusią.

Zapraszam do obejrzenia naszych galerii :P

http://www.skuterowo.com/Jolusia/

http://www.skuterowo.com/HugoBoss/

Maxell uważam uważam i proszę bez podtekstów buahahahahha jeszcze wspomnisz moje słowa ja jak omnibus - taki klasyczny zodiakalny bliźniak - serio wiele wiem :)

HugoBoss Jolusia to chyba jednak inna półka a ja świeżo po urodzinach mam traumę "wiekową" więc nie idź tą drogą :)

Jolusia to półka po-40tce :)